سلام من چند روز دیگه جلسه دفاعمه تعداد ارائه های خیلی کمی تا حالا داشتم لطفا منو راهنمایی کنین چه کار کنم که بتونم با تسلط ارائه کنم و استرس نگیرم خیلی نگرانم
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام من چند روز دیگه جلسه دفاعمه تعداد ارائه های خیلی کمی تا حالا داشتم لطفا منو راهنمایی کنین چه کار کنم که بتونم با تسلط ارائه کنم و استرس نگیرم خیلی نگرانم
با پاورپوینت باید ارائه بدی دیگه آره؟
بله نازنین جون با پاورپوینت
لطفا هرکس تجربه ای داره یا راهنمایی در این مورد به من بگین ممنون
بله نازنین جون با پاورپوینت
لطفا هرکس تجربه ای داره یا راهنمایی در این مورد به من بگین ممنون
یک سری اسلاید آماده واسه سوالات احتمالی داشته باش.
منظورم اینه که شما که همه کارت را ارائه نمیکنی. خلاصه اش را میگی. تا حدودی میتونی حدس بزنی چه سوالاتی ممکنه ازت بشه. برای جواب اون سوالات اسلاید آماده کن و موقع جواب دادن ازش استفاده کن.
در ضمن جلسه قبل از دفاع که با استادت داری خوب دقت کن چی میگه. معمولا در جلسه دفاع هم حرفاش حوله همون مسائل است.
موفق باشی.:72::72::72:
ممنونم شب نم جون از راهنماییت
من از خود ارائه هم می ترسم می ترسم جو منو بگیره و حول شم
نتونم با آرامش حرف بزنم در این مورد باید چی کار کنم
ممنونم شب نم جون از راهنماییت
من از خود ارائه هم می ترسم می ترسم جو منو بگیره و حول شم
نتونم با آرامش حرف بزنم در این مورد باید چی کار کنم
متن و قسمتهایی که می خوای ارائه بدی رو مشخص کن معمولا کلی مطلب درباره موضوع وجود داره که همه شو نمی شه با هم ارائه داد
بعد فایل پاور پوینتت رو درست کن توی توجه کن که توی هر صفحه یه تیتر مناسب و سه چهار خط توضیح بیشتر نباشه که حوصله حاضرین رو سر ببره
نری از روی پاورپوینت روخونی کنی ها!!!اساتید فوق العاده بدشون میاد
متن کاملتو پرینت بگیر و مشخص کن هر قسمت کجای پاور پوینت اومده ببین مثلا اگه وقتت نیم ساعته چند دقیقه می تونی به اون صفحه اختصاص بدی هرجا وقت کم اوردی توضیحاتت رو کات کن یا مطلب اصلی ش رو بگو
اگه تصویر یا نمودار داری که می خوای نشون بدی توضیحات رو حفظ کن و توی پاورپوینت توضیحاتشو نگذار
اخرین اسلاید رو باید یه تشکر از اساتید هم بگذاری
الان دیگه چیزی یادم نمیاد فقط بدون استرست کاملا ظبیعیه به خودت یاداوری کن همه اونایی که اون پایین نشستن سیب زمینی هستن :311: این حرف مدیرگروهمونه ها
متاسفانه هرکاری بکنی استرس داری
فقط چند بار جلو دوستات ارائه کن واست خیلی راحت تر وسوالات ممکن از خودت بپرس:325:
سلام،
slide ها رو پر از متن های طولانی نکنید.
جملات طولانی ننویسید، جملات کوتاه باشند و سعی کنید فقط کمات کلیدی رو بنویسید.
حد اکثر 7 item روی یک slide باشه. منظور از item عکس یا یک جمله ی کوتاه است.
سعی کنید بیشتر عکس و نمودار بگذارید تا متن.
حدوداً هر دقیقه یک slide. اگر 30 دقیقه صحبت می کنید، 30 slide لازم دارید.
متن سخنرانی رو پرینت بگیرید و همراهتون ببرید، ولی هنگام سخنرانی به هیچ وجه از روی متن نخوانید و حتی متن رو دستتون نگیرید تا نگاهتون طرفش برود. باید کاملاً مستقل از متن نوشته شده صحبت کنید. نباید روخوانی کنید، بلکه باید خیلی راحت با اونها صحبت کنید. مثل اینکه می خواهید یک چیز رو توضیح بدهید.
چند نفس عمیق بکشید و به خودتون مطمئن باشید.
خودتون به حرفهای خودتون دقت کنید. همه چیز رو از حفظ تند تند نگویید!
بلند و واضح صحبت کنید. نگاهتون به زمین نباشد. بلکه تک تک شنونده ها رو نگاه کنید.
به هیچ وجه پشتتون رو به شنونده ها نکنید.
همه حواسها باید به شما باشد. جلسه رو کاملاً در دست خودتون بگیرید.
هر چیزی توضیح می دهید، طوری توضیح دهید که حس کنند به اون مطلب خیلی علاقه دارید. باید سخنرانی شما شنونده ها رو جذب بکند، نه اینکه حوصله شون سر برود.
همراه خودتون آب ببرید تا اگر دهانتون خشک شد، کمی بنوشید.
فراموش نکنید که شما برای پروژه تون زحمت کشیدید. و حالا وقتش هست که این رو به دیگران ثابت کنید.
به این سخنرانی مثل یک فرصت نگاه کنید برای رشد. نه مثل یک امتحان سخت که بخواهید هر چه زودتر به پایان برسد!
حواستون به زمان باشد. وقتی که تعیین شده رو نگه دارید. حداکثر 5 دقیقه کمتر یا بیشتر شود.
برایتون آرزوی موفقیت می کنم.
ازهمگی خیلی ممنونم
آقا حامد از شمام خیلی ممنونم راهکاراتون عالی و کامل بود
اما راسش من خیلی ارائه نداشتم اینکه به جمع نگاه کنم استرس نمی گیرم
من از فنون سخنرانی هیچی نمی دونم
به هر حال سخنرانی یک مسئله ای هست که تمرین زیاد می خواهد. یعنی شما با هر بار سخنرانی یک تجربه جدید کسب می کنید.
به نظر من حتماً قبل از روی سخنرانی اصلی چندین بار تمرین کنید.
یعنی جلوی آینه، جلوی خانواده و همینطور برای دوستان یا هم رشته ای هاتون سخنرانی کنید.
خودتون هم چندین بار برای خودتون سخنرانی کنید. به طوری که دقیقاً مسائلی که می خواهید بگویید رو بلد باشید و نیازی به متن نباشد.
با این حال سعی کنید جملات رو حفظ نکنید. البته اشکال ندارد که برای شروع سخنرانی چند جمله از حفظ بگویید.
ولی دیگه کم کم باید از اون حالت جدا بشوید و خیلی راحت صحبت کنید.
اگر همه چیز رو حفظ باشید و سعی کنید که طبق متن سخنرانی پیش بروید، احتمال اینکه یک جمله از یادتون برود زیاد است. اون وقت هست که ممکن است همین از یاد رفتن یک جمله شما رو هنگام سخنرانی گیج بکند.
در رابطه با slide هاتون هم دقت کنید که هر item رو با هدف روی slide قرار بدهید. یعنی قشنگ بدانید که راجع به هر قسمت از slide چه چیزی می خواهید بگویید. همینطوری یک سری جملات رو روی slide قرار ندهید و بعداً هم یک چیزهایی دیگه تعریف کنید!
در ضمن slide باید کمکی باشد برای فهم مطالبی که شما می گویید. و نه برعکس! بعضی ها slide می گذارند و خودشون هم پشتشون رو به شنونده ها می کنند و راجع به slide توضیح می دهند، انگار داریم عکس نگاه می کنیم!
مگر اینکه روی slide مثلاً یک diagram گذاشته باشید که نیاز به توضیحات داشته باشد.