ردشدن به دلیل مشکلی در ظاهر
دوستان خوبم قبلا در یک تاپیک دیگر مشکلم را بیان کردم الان من یک خواستگاری دارم که ابتدا مادرش بنده را دید بعد رابطه ادامه پیدا کرد والان حدود 2 ماه که من با این آقا صحبت می کنم راستش خیلی می ترسم از اینکه مادرشون در جلسه اول متوجه کم پشتی موهام نشده باشن و وقتی بعدا بفهمن همه چی بهم بخوره من هنوز به این اقا نگفتم که برای درمان کم مویی ام دارو مصرف می کنم الان خیلی می ترسم که مادرش این موضوع را آنروز متوجه نشده باشه برای همین تصمیم دارم که یکبار مادرش را دعوت کنیم به منزل تا دوباره بنده را ببینن و اگر موردی بود الان تموم بشه به نظرتون کارم درسته؟اینکه تاالانم به این آقا نگفتم درسته؟
RE: می ترسم جواب منفی بده
وقتي با هميد روسري تون را يه كم عقب بذارين تا خودش موهاتون را ببينه. نيازي به گفتن نيست.:305:
RE: می ترسم جواب منفی بده
ممنون از شما لیلا خانم که جواب دادید من نمی تونم موهامو بیرون بزارم چون فرد مقیدی هستم و خانوادم مذهبی هستن و مادرشون باید من را ببینن
RE: ردشدن به دلیل مشکلی در ظاهر
نظر خواستگارتون و خودتون تا این مرحله از آشنائیتون چیه؟
به نظرم اگه خواستگارتون شما رو از سایر جهات واقعا بپسنده احتمالش زیاده که بعد از فهمیدن این موضوع مشکلتونو نادیده بگیره. پس اگه لازم می دونید کمی دیگه فرصت بدید به خودتون.
بهتره وقتی از این نظر تا حدی مطمئن شدید مادرش رو دعوت کنید.
در مورد حرفی که می زنم مطمئن نیستم اما اگر براتون مهم است می تونید درباره صحتش تحقیق کنید.
شنیدم حدیثی هست که دیدن مو و حتی بیشتر به قصد خواستگاری و تصمیم گیری برای ازدواج را حرام نمی دونه.
سلام،
البته بستگی دارد به اینکه کم پشتی موی شما در چه حد است.
آیا فقط کم پشت است و با داروهایی که مصرف می کنید مشکل حل می شود؟
یا اینکه قسمتی از سر شما کچلی دارد؟
به هر حال اگر خیلی روی این مسئله حساس هستید، می توانید یکبار دیگر مادر ایشون رو دعوت کنید.
فکر می کنم عیبی هم نداشته باشد.
و بعد از این که مادرش باز هم شما رو دید، می توانید با خود او مستقیم در این رابطه سوال کنید و از او بخواهید که با مادرش صحبت کند تا در آینده مشکلی پیش نیاید.
ولی فکر می کنم اگر کم پشتی موی شما در حدی غیر طبیعی بود، مادر او حتماً بعد از همان جلسه ی قبلی، به پسرش می گفت و با شما در این رابطه صحبت می کردند.
موفق باشید.
با خود خواستگارتان در اين مورد صحبت كنيد راستي وصداقت بهترين كار است
عزیزم همون طور که دوستان گفتن بهتره با خود خواستگارتان در این مورد صحبت کنین.بهشون بگین موهاتون کم پشته.اگر هم بخواد حد و حدود کم پشتی موهاتون رو ببینه ازلحاظ شرعی فکر نمی کنم مشکلی داشته باشه.
ممنون از همه شما دوستان ، بیتای عزیز ایشون خیلی از من خوششون اومده و تقریبا این خواستگاری را تموم شده میدونن
شب نم حرف شما درسته ولی وقتی که دیگه موضوع قطعی شده و آماده عقد هستیم می تونن ایشون فرد موردنظر را بی حجاب ببینن من این را سوال کردم
آقا حامد موهای سرم کم پشت طوری که کف سرم پیداس نه اینکه کچل باشم ، برای کاشتم رفتم ولی گفتن الان زوده و احتیاج نیس :302: ، مادرشون با این وضعیت من را دیدن ولی من می ترسم ، خودمم می خواهم با ایشون صحبت کنم ولی گفتم یکمی بگذره و وقتی مطمئن شدم با ایشون این مسئله را مطرح کنم
من با یک مشاور هم مشورت کردم گفتن فعلا نگو یه جلسه بیاید پیش من وقتی من تاییدتون کردم بعد به ایشون بگید
کار درستی کردین، مشاورتون هم خوب راهنمائیتون کرده.
شاید خواستگار شما به اندازه شما به این مسئله حساس نباشه (آدمیزاد اغلب رو خودش زیادی حساسه) ولی اگه شما خودتون همون جلسه اول اینو مطرح می کردین(البته شما به نوعی اینو از طریق مادرشون مطرح کردین) شاید حساسیتشو تحریک می کردین و دیگه بهتون فکر نمی کرد و اینهمه خوبیهایی رو که الان تو شما دیده، فرصت نمی شد که ببینه.
بهتره با ایشون به مشاورتون مراجه کنید و تائید اونو هم برای ازدواجتون بگیرید تا دل خواستگارتون قرصتر بشه بعد مسئله رو با ایشون مطرح کنید.