میخوام تغییر کنم(درونگرایی خوب یا بد؟!!)
سلام خدمت همه دوستان همدردی
راستش تصمیم گرفتم یه سری خصوصیات اخلاقیم تغییر بدم و چون جایی بهتر از یه سایت مشاوره پیدا نکردم فکر کردم اینجا بیان کنم تا از راهنمایی های همه دوستان استفاده شه و امیدوارم واسه بقیه هم مفید باشه:323:
و اما خصوصیت اخلاقی من اینه که من آدم درونگرایی هستم و این از نظر خودم یه مشکل رفتاری!این درونگرایی من خانوادم هم میگن...منظور از درون گرایی خدایی نکرده مرموز بودن یا ... نباشه:163:حالا یکم توضیح میدم در این مورد:
1:من کلا خیلی کم گریه میکنم حتی زمانی که خیلی ناراحت باشم تو خودم میریزم و سعی میکنم با خودم حلش کنم!!که این خیلی بد!!:302:
2:معمولا تو زمان ناراحتیمم تو چهرم نشون نمیدم یه جور با همه با لبخند برخورد میکنم طوری که اطرافیان من ادم شادی میدونن که بعضی وقتا خوب نیس!
3:از کسی ناراحت باشم معمولا بش به طور مستقیم عنوان نمیکنم (یه جور رودربایسی)که البته با مشاوره های یکی از دوستام بهتر شده یعنی کمی رک تر شدم!!
و خیلی موارد دیگه!
حالا از نظر شما کدوم مورد اشتباه؟برای تصحیحش چیکار کنم؟!
بازم سوالی بود در خدمتم:72:
RE: میخوام تغییر کنم(درونگرایی خوب یا بد؟!!)
سلام
شما چند سال سن دارید؟از خودتان بیشتر بگوید
من 21 سالمه و دانشجو هستم...نمیدونم چی بگم شما سوال بفرمایید من جواب میدم:)
با سلام
مطالب لینک زیر را مطالعه کنید و به کار بگیرید،نتیجه را هم اعلام کنید
http://www.hamdardi.net/thread-7531.html
ممنونم کیوان جان:72: عالی بود
اما دوستای عزیزم چند وقت حس میکنم مشکل رودروایسیم خیلی بزرگ شده و واقعا اذیتم میکنه:(شما راهی سراغ دارید؟!
نقل قول:
زمانی که خیلی ناراحت باشم تو خودم میریزم و سعی میکنم با خودم حلش کنم
معمولا تو زمان ناراحتیمم تو چهرم نشون نمیدم یه جور با همه با لبخند برخورد میکنم
از کسی ناراحت باشم معمولا بش به طور مستقیم عنوان نمیکنم
[align=justify]فکر میکنم این حس رودربایسی که میگین برمیگرده به همین درون ریزی شما و اینکه چون ناراحتیتونو بروز نمیدین و یا شاید دوست ندارید دیگران ازتون ناراحت بشن، اگر ناراحتتون کنن مستقیما بهش چیزی نمیگید.
برای بروز و نشون دادن ناراحتی راه های زیادی وجود داره و هرکی یه جور ناراحتیشو نشون میده.
1- یکی مستقیما و بطور خیلی زننده و با الفاظ خیلی تند و گاها الفاظ زشت ناراحتیشو خالی میکنه.
2- یکی دیگه با کنایه و جملات منظوردار و بعضا در موقعیت هایی که فراهم میشه حرفش را میزنه.
3- یکی ناراحتیشو درون خودش میریزه و در جای دیگه به صورت های دیگه یی ناراحتیشو خالی میکنه.
4- یکی دیگه هم با خنده و شوخی و طوریکه جنبه طنز به کلامش داده باشه دوطرف رو حفظ میکنه. طوریکه هم ناراحتیشو ابراز میکنه و هم به شیوه ای اینکارو میکنه که طرف مقابل علی رغم اینکه متوجه رفتارش بشه مجددا رفتار ما باعث ناراحتی اون نشه و ما هم عین رفتار اونو تحویلش ندیم.
من فکر میکنم دسته چهارم قشنگترین انتخاب باشه بالاخص برای شما که گفتید یه خصوصیت خوب دارید و اونم اینکه دیگران شمارو فرد شادی میدونن پس جنبه شوخ طبعی رو میتونی براحتی در خودت بوجود بیاری.
یه خاطره درباره مورد چهارم تعریف میکنم، خاطره جالبیه:
آقاهه تعریف میکرد میگفت ما صبحای زود توی هتل میرفتیم تو کریدور هتل ورزش میکردیم.
یه روز یه خانومی یه پیرزن تقریبا هشتاد نود ساله در اتاقشو باز کرد گفتش :
young man, what do you think you're doing??? (فکر میکنی چیکار داری میکنی صبح به این زودی داری میدویی!!!؟؟)
آقاهه گفتش دارم ورزش میکنم...
پیرزنه بهش میگه: you are that energetic!!!???? (انقدر انـــــــرژی داری...... !!؟؟؟)
آقاهه گفتش که : آره....
پیرزنه بهش گفت: پس بیــــــا تـــــــــو ...!!! :311: اگه اینقد انرژی داری چرا انرژیتو داری waste میکنی؟ کارای دیگه یی میشه کرد .... :310:
درهر حال با شوخی بهش گفته که صبح زود مارو بیدار نکن!
خوبه آدم طنز داشته باشه ، یه نفر دیگه بود میتونست درو باز کنه عصبانی بشه، اما این خانوم با زبون خوش به اون آقاهه گفته که من میخوام بخوابم نمیخواد الان ورزش کنی...
از یه نکته ظریف دیگه هم نباید غافل شد!
الَّذِينَ يُنفِقُونَ فِي السَّرَّاء وَالضَّرَّاء وَالْكَاظِمِينَ الْغَيْظَ وَالْعَافِينَ عَنِ النَّاسِ وَاللّهُ يُحِبُّ الْمُحْسِنِينَ : همانان كه درفراخى و تنگى انفاق میكنندوخشم خودرا فرومیبرندو ازمردم درمیگذرندو خداوند نیكوكاران را دوست دارد.(آل عمران/134)
یه وقتایی یه جاهایی ما خشمو ناراحتیمونو میخوریم اما نه بطور کامل بعد میریم یه جای دیگه خشم و ناراحتیمو بالا میاریم!!! ... مثلا از یکی ناراحتیم به خودش هیچی نمیگیم اما میریم سر یکی دیگه خالیش میکنیم!
فروبردن خشم و ناراحتی خوبه اما بشرطی که واقعا ازش بگذری و هضمش کنی.
البته همه اینا تمرین میخواد، تمرین واقعی و عملی توی موقعیت های واقعی.
وگرنه سخنرانی و قر و اطوار و اوپوزسیون و حرف بدون عمل همه خوب میزنیم اما به عمل کار برآید....
با آرزوی موفقیت به امید خدا:72:
[/align]
مرسیییییییییییییییییییییی یییییییییییییی دوست عزیز عالی بوود...بله متاسفانه خودم فکر میکنم بیشتر به خاطر رودروایسیم باشه که اخلاق خیلی بدیه!!
منم با نظر شما موافقم اما مشکل اصلی من در حال حاضر رودروایسی زاد که نمیدونم چجور حلش کنم!!