اون داره جای مارو پیش مامانم میگیره
سلام...راستش مشکل من اینه:
حدود3ماه پیش مامانم با آقایی آشنا شدالبته نه به صورت حضوری بلاکه به صورت اسمسی ..چون 1روز مامانم رفته بود توی یکی از اتاق ها ی گفتگو ودراونجابا اون آقاآشنا شداسم اون آقابهرامه...اون اول خیلی کم به هم اسمس میدادند ولی حالا خیلی زیاد شده..اون آقا هم سن مامانمه35سالشه ودختری داره که2سال از من کوچیک تره...من 13سالمه...اون هم مثل مامان من با همسرش مشکل داره... ...........
این چند وقته خیلی دارم اذیت میشم...حالا از چی؟...از اسمس و زنگ های مامانم و اون...من فکر میکنم که اون داره جای من و بهنام وبابامو پیش مامانم پر میکنه....من از این بابت خیلی ناراحتم.....حالاهم دیگه زودپزمغزم داشت منفجر میشد ومیخواستم بایکی حرف بزنم ودردودل کنم وازش راه چاره بگیرم...اول به148 زن زدم ولی اشغال بودبرای همین اومدم اینجا عضو شدم که بلکه 1کسی پیدا بشه که به من 1راه چاره ای بده....تازه همین نیم ساعت پیش رفتم یکی از اسمس هایش را خوندم...اون گفته بود که
نقل قول:
1اسم دیگه برای من بزاروبگو از کدوم خصوصیت من خوشت میادوجمله ای را که تا حالا بهم نگفتی چیه..
وبعد رفتم دیدم که مامانم این جواب را داده
نقل قول:
1-جنتلمن2-مهربونیت3-عاشقتم و....
این بود که کاسه ی صبر منو لبریز کرد.....شما را به خدا قسمتون میدم که 1راه حلی بدید:323::316::302::320::326::326:
RE: اون داره جای مارو پیش مامانم میگیره
نگران نباش عزیزم.باباتون از ماجرا خبر دارن؟اگه نه شما بهش چیزی نگی.
به مامانت گفتی که میدونی و ناراحتی؟
عزیزم به پدرت ماجرا رو نگو مادرت شماهارو دوست داره ناراحت نباش
سلام عزیزم.:72:
نگران نباش اینجا دوستای خوبی هستن که به تو کمک می کنن.:43: فقط یه کم بیشتر از زندگیتون بگو. گفته بودی که مامان و بابات مشکل دارن. از مشکلشون بگو. چه مشکلی؟
بهتره که اصلا اصلا به بابات چیزی نگی چون اون وقت وضع از اینی که هست خراب تر می شه به داداشت هم چیزی نگو.
اینجا برای ما بگو. از زندگیتون بگو و از رابطه تو مامانت. چون تنها کسی که می تونه اوضاع رو درست کنه تویی. پس عزیزم اصلا نگران نباش و خیلی خیلی اروم باشه. فقط بیشتر برامون بگو.
ما منتظرتیم.:46:
hosh عزيزم سلام
خوشحالم كه اينقدر دختر عاقل و فهميده اي هستي كه اومدي اينجا داري كمك مي گيري . كار مامانت كار خوبي نيست ولي گاهي بزرگترها از بچه ها هم بچه تر ميشن و يه رفتاري ميكنن بعدم زود پشيمون ميشن من مطمينم مامانتم اگه تو كمك كني خيلي زود متوجه اشتباهش ميشه
فقط حواست باشه به بابات يهو نگي كه كار سخت ميشه
بعدم اين كه تو دوست داري داداشت بره وسايلاي شخصيت ببينه ؟؟ قطعا" نه پس توام اصلا" سر گوشيه مامانت نرو استرسم نداشته باشه همه اينا بخوبي حل ميشه
فقط بيا اينجا بگو داستان چيه؟ مساله تو خونتون چيه؟
سلام دختر گل و نازنین
به همدردی خوش آمدی
عزیزم ، دختر خوب و خانواده دوست .
می دونی کنجکاوی توی کار دیگران کار خوبی نیست ؟؟
پس اصلاً سراغ گوشی و وسائل شخصی هیچ کس نرو .
نگران نباش هیچ کس جای شماها رو نمی گیره . گاهی بزرگترها که دچار مشکل می شوند برای اینکه ذهنشون آروم بشه میروند با کسی درد دل می کنند ، که این وسط گاهی ممکنه شیطون هم بیاد گولشون بزنه و یادشون بره که بیشتر حواسشون به بچه ها و همسرشون باشه .
تو و برادرت هوای مامانت و بابات رو داشته باشید . بهشون احترام بزارید و بهشون محبت کنید و حتی علاقه اتون به اونها را بهشون بگید . با مادرت حرف بزن و بگو چقدر دوستش داری ، و بگو چقدر دوست دارید همیشه با هم باشید و دلت نمیخواد هیچ مشکلی براتون پیش بیاد و او و بابا را دوست دارید و می خواهید که مشکلاتشون با هم رو حل کنند . بعدش هم سعی کن اینجا رو بهش معرفی کنی که بیاد و با ما در باره مشکلات بین او و بابا صحبت کنه تا ما راهنمایش کنیم .
عزیزم ، ازش بخواه اینجا عضو بشه و راهنمایی بگیره برای اینکه رابطه او و بابا با هم خوب باشه و همگی در کنار هم خوب زندگی کنید ، اما هر وقت تصمیم گرفت عضو بشه قبلش به ما بگو تا این تاپیک رو دور کنیم که نبینه . چون شاید خیلی ناراحت بشه که در موردش یه وقت فکرهای منفی کرده ای .
نگران نباش و سعی کن برای پدر و مادرت و خودت و برادرت از ته دلت دعا کنی که خدا شما را برای همدیگه نگه داره و از شر شیطان حفظ کنه . دعای تو خیلی اثر داره ، مطمئن باش
می بوسمت عزیز دلم :43:.
.