بیرون رفتن با خواستگار برای شناخت بیشتر
سلام دوستان عزیز،
بعد از یک جلسه صحبت کردن با خواستگارم از من خواستن که باهاشون بیرون برم البته خواهرشون و برادر من هم گفتن که باشن یعنی همراه ما بیان ،برادرم 22 سالشون هست.
پدر و مادرم حرفی نداشتن و گفتن که برای شناخت بیشتر اشکالی نداره.
حالا دوست داشتم نظر شما دوستان عزیز هم بدونم .
ممنون میشم تا بعدازظهر پاسخ هاتون رو بگید:72::72:
RE: بیرون رفتن با خواستگار برای شناخت بیشتر
خيلي هم خوب.
حتما براي شناخت بيشتر اين كار را بكنيد.
سلام
برای شناخت طرفین از همدیگه هیچ اشکالی نداره-با توجه به اینکه خانواده ها هم مخالفتی ندارن.
sepi جان برای شناخت بیشتر خانواده طرفین برای دختر وپسر-بهتره برخی از قرار ملاقاتها در منزل دو طرف باشه.تا شما و طرفتون بیشتر با اخلاق و روحیات و نحوه برخورد افراد خانواده با هم آشنا شوید .
موفق باشی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ليلا موفق
خيلي هم خوب.
حتما براي شناخت بيشتر اين كار را بكنيد.
ممنون دوست عزیز.
یه سوال هم داشتم 2 روز پیش اومدن خونه ما،اشکالی نداره به نظرتون با توجه به اینکه من هنوز هیچ جوابی ندادم بهشون.
عزیزم هدف هر دو خانواده شناخت بیشتره پس مانعی نداره
نه عزيزم همه اينا براي آشنايي بيشتر لازمه.
فقط در تمام اين رفت و آمد ها نگذار رابطه تون از حالت رسمي خارج بشه.
سلام عزیزم
خیلی خوبه اتفاقا
ازاین فرصت استفاده کن.منم دقیقا وضعیت تورودارم.
یه چیزی.فقط اصلا از حرف های عشقولانه صحبت نکنین و فقط خواسته هاتون رو با هم در میون بذارید.
خیلی رسمی با هم صحبت داشته باشین. واز الان هم بگو من دارم بررسی میکنم و داریم رو هم شناخت پیدا میکنیم که اگه یه موقع فردا گفتی نه (حالا به هر دلیلی) عذاب وجدان نگیری
:325:سلام به نظر من موقعیت خیلی خوبیه چون زتدگی تو ارزشش بیشتر از این حرفاست و خوبیش اینه که اول اومدن خواستگاری و خانواده تون خبر دارن اما احساس ترحم نکن و این به معنی تعهد نیست که تو جواب دادن دچار رودروایسی بشی
بچه ها لطفا منم راهنمایی کنید
من 23 سالمه و 2ماه پیش یکی از پسرهای اقوام از من خواست که با هم باشیم برای آشنایی گفت من قصدم ازدواج اما تا شما رو نشناسم و از احساستون به خودم مطمئن نشم نمیتونم بیام جلو و ازش خواستم که از طریق خانواده ها مون جلو بیان اما اون گفت ما باید اول همدیگرو بشناسیم منم دیگه قبول کردم که تا یه مدتی با هم باشیم تا با هم آشنا بشیم اما نمیدونم کارم درست بوده یا نه؟
خیلی خوبه می تونی رفتارش در جامعه و حتی مثلا پول خرج کردنشو ببینی. :227::227:
سلام عزیزم
فرصت خیلی خوبی هست واسه شناخت.فقط وارد فاز احساست نشین