هیچکی مثل اون نمیشه:(( نیاز به کمک دارم
سلام به دوستان عزیزم...
یه موضوع که خیلی من نگران کرده امیدوارم با نظراتتون مشکلم حل شه:323:
الان داشتم تاپیک خانم همیشگی میخوندم که میگفتن طی دو ماه آشناییشون با یه آقا ایشون خیلی کم احساسی هستن وخیلی سرد هستن و غیره و موردای اینچنینی زیادی که تو این تالار خوندم مبنی بر اینکه کلا آقایون کم ابراز احساسات میکنن!!!!اما من یه تجربه آشنایی دو ماهه داشتم که اتفاقا اون آقا واقعا احساسی بود مثلا از دور که من میدید بهم توجه میکرد . راجع به کوچکترین تغییراتی نظر میداد و گل میخرید و کلی چیزای قشنگ دیگه(که همه این خاطرات قشنگش تو ذهنم مونده:72:) که البته من تو رفتارم برعکس احساسی نبودم و بعضی وقتا از رفتارم ناراحت میشم!حالا که رابطه ما تمام شده:302: من خیلی نگرانم نمیدونم اگه با فرد دیگه آشنا شم میتونه مثل ایشون انقد احساسی باشه یا نه؟!و منم طوری شدم که دیگه نمیتونم هر کی قبول کنم! یه جور الان نسبت به اینکه یه آقا میتونه ابراز احساس کنه یا نه خیلی حساس شدم...خوشحال میشم کمکم کنید این درست که آقایون احساسی نیستن؟!
RE: هیچکی مثل اون نمیشه:(( نیاز به کمک دارم
سلام....
اینکه بگید اقایون احساسی نیستند کاملا اشتباه ، نمیشه واسه همه آقایون یه نسخه پیچید همانظور که در خانم ها هم همینطور هست و بعضی از خانم ها تو بیان احساسان خیلی ضعیف و یا سرد هستند.بعضی از آقایون در بیان احساست ضعیف و یا بی تفاوت هستند و برخی احساسی تر که هردو مورد وجود دارد.
بنده خودمو مثال بزنم احساسی و حساس هستم تو اینجور مسائل و تقریبا همون طوری تو رابطه به طرف مقابلم بودم که شما از اون آقا یاد میکنید :311:
فکر میکنید مثل من و اون آقا نادر هستیم و دیگه شما نمیتونید مثل اون آقا پیدا کنید ؟:311:
پس ذهنتون رو از این چیزا دور کنید و زیاد رو این مسئله حساس نشید ...
افراد دیگری همچون من و اون آقا اینقدر زیاد هستند که انشالله یکی قسمت شما باشه .... :43:
به زندگی از دید بازتر و مثبت تر نگاه کنید و همه چیز رو تو یه نفر خلاصه نکنید :72:
ممنون دوست عزیز اگه بقیه دوستانم جواب بدن ممنون میشم...
منظورم اما درمورد ابراز احساس بود...آخه من تو اطرافیانم و این تالار مرتبا از اینکه آقایون زیار ابراز احساس نمیکنن شنیدم!درسته؟:163:
اما در مورد اون آقا:ارتباط ما دیگه اصلا مثل سابق نیست مثل دو فرد معمولی خیلی معمولی!و خیلی کم!البته به درخواست خودش بود برای عدم وابستگی و مشخص شدن آینده!!!!اما من مرتبا با یادآوری لحظات خوبمون و غیره کلی احساس تنهایی میکنم و تو این مدت هم با اینکه ازش ناراحت بودم اما رفتارم معمولی بوده که مثلا منم موافقم و اینا!حالا نمیدونم رفتارم درست بوده یا نه!:316::316:؟
از مشاورای سایت درخواست راهنمایی دارم
درود دوست عزیز....
شاید من هم تا چند وقت پیش مثل شما فکر میکردم.... ولی اصلاا اینطور نیست..... ما به دور از جنسیتمون همگی انسان هستیم.... ممکنه یکی احساسی باشه و یکی دیگه هم نباشه.... فرقی هم نمیکنه مرد یا زن... من زنهایی رو دیدم که اصلاا احساسی نبودن... و برعکس مردهایی سرشار از احساسات....
مرسی نهای عزیزم از پاسخت
بله با شما موافقم اما خب این جو و محیط و تاپیکای دوستانم یه حس بهم القا کرد که کمتر کسی مثل طرفم پیدا میشه از نظر احساسات اگه من اشتباه کردم که خیلی خوب ...:104:
اما سوال حالای من
گفتم که برای مشخص شدن آینده ارتباط میشه گفت نداریم یا خیلیییییییییییییی محدود در حد سلام و احوال پرسی!اما من رفتارم تو همین ارتباط خیلی معمولی در حالی که خیلی وقتا ناراحتم که گفت این ارتباط داشته باشیم اما خب یه جور رفتار میکنم که منم موافقم! دوستان رفتار من درست؟!
راهنمایی دوستان کلی و جامع بود مثل اطلاعات شما :311:
آقا حامد من دو تا سوال دارم یه کلی یه جزیی در مورد برخوردم...کاش یکم نسبت به سوالای من لطف ییشتری داشتید!!!!!!
گزارشی را از قول مجله اینترنتی مردانهی «پروژه مردان خوب» برایتان تهیه کردم. مجلهای که به سرعت در قلب مردان جوان امریکایی جای ثابتی پیدا کرده است.
رویارویی با تصویر کلیشهای که فرهنگِ مسلط از مردان آمریکایی ارائه میدهد ویژگی صمیمانهای است که سایت فوق با ذکاوت تمام از خود بروز داده است. خصوصیتی که با حقیقت زندگی و شعورِ مردان جوان شهرهای بزرگ امریکا بیشتر اُخت دارد.
جوانان آمریکایی میدانند که واقعیت زندگی جدید نشان داده است که روزگارِ مردان شیکپوش و ثروتمندی که شب و روز به فکر به رختخواب کشاندن زنانِ جوان، جذاب وساده لوح هستند، مدتهاست که بهسر آمده است. آنها در کنار دختران و زنان جوانی بزرگ شدهاند که نه فقط همپای آنها بلکه در بسیاری از موارد سخت کوشتر از آنها پلههای ترقی و استقلال مادی و معنوی را طی کردهاند.
«تام مَتلاک» از جمله همکاران سایت «پروژه مردان خوب»، قبل از آنکه به توضیح و تبیین مطلب مورد نظر خود بپردازد با جسارتی بینظیر، بیش از هر چیزی، مقدمتاً، زندگی شخصی و تجربیات خودش را دربارهی موضوع بیان میکند. مروری بر یکی از جدیدترین مقالات تام مَتلاک در سایت فوق با عنوان «مردان و عشق در نگاه اول» ۲ نمونهی موفقی از انتقال مفاهیم اجتماعی است که ضمن استفاده از زندگی خصوصی نویسنده به رویارویی با احساس و برداشت کلیشهشدهای میرود که از مدتها قبل در ضمیر مردم حک شده است.
تام مَتلاک برای اینکه نشان دهد برداشت منفی که دربارهی احساساتی نبودن و حتی عاشقپیشه نبودن مردان در جامعهی معاصر صحت و سُقم ندارد، اول از همه به موضوع مشخصی اشاره میکند که میتواند از طریق آن نگاه مرسوم جلوه داده شدهی مردانه را به زیر سئوال ببرد. او معتقد است که نگاهی دقیقتر به دلائل و انگیزههای بسیار خصوصی مردان برای انتخاب همسر حکایت از آن دارد که مردان موجودات عاشقپیشهای هستند. مردانی که با وجود تنوع و تفاوت بیشمار برای عاشق شدن میتوانند در یک نگاه به این کشف برسند که در ملاقات اول پی ببرند زنی را یافتهاند که میخواهند تمام زندگیشان را در کنار او به سر کنند (البته تا آنجا که بتوانند.)
تام مَتلاک بدون هیچپردهپوشی مقالهاش را با روایت زندگی خود شروع میکند. او از نحوهی آشناییاش با همسر دومش «اِلین» میگوید که هنوز بعد از هشت سال عاشقانه همدیگر را دوست دارند. او تعربف میکند که به دلیل داشتن دو فرزند و عشق بیش از حد به آنها در طی شش سال زندگی به عنوان پدر مجرد، هرگز به خودش اجازه نداده است تا دوستان مونث خود را به بچههایش معرفی کند تا مادامیکه مطمئن گردد فرد جدید میتواند به اندازه او به فرزندانش عشق بورزد.
او به یاد میآورد زمانی با همسردومش «اِلین» آشنا شد که هنوز سوگوار مرگِ شوهرش بود. الین متأسفانه در همان روزهای اول ازدواجشان وقتی که ماه عسلشان را میگذراندند پی برد که همسر اولش به سرطان مرگباری دچار شده است و پس از مدتی درگذشت. برای تام مَتلاک چیزی که بیشتر از همه چشمگیر بود و در همان آشنایی اولیه او را مجذوبش ساخت آرامش روحی و شخصیت مهربانِ الین بود که تازه با او آشنا شده بود. هنوز چند هفته از آشناییشان نگذشته بود که او با فرزندانش مشغول پحتن کیکی شدند که قرار بود بعد از آمدن اِلین به خانهشان با هم بخورند. شش ماه بعد تام مَتلاک با اطمینان تمام با زنی که در نگاه اول عاشقش شده بود ازدواج کرد.
نویسنده مقاله «مردان و عشق در نگاه اول» تلاشی هم ندارد تا تصویر رمانتیکی از لحظه اول آشنایی مردان خلق کند. او میداند که مردان به شیوهی خودشان و به دلائل بسیار متنوع مجذوب همسر آینده خود خواهند شد. تام مَتلاک در ادامهی مقالهاش به انتشار خاطرات آشنایی اولیهی بسیاری از مردان اشاره میکند که به خاطر نوشتن مقالهاش جمعآوری کرده است. ویژگی مهم نمونههای عاشقپیشهگی مردان که نویسندهی مقاله ارائه داده است، درست برعکس نظر شایع شده است که «عقل مردان در چشمشان است.»
دهها نمونه از خاطرات و یادآوریهای مردانه از لحظهای که حس کردند عاشق زنی در ملاقات اول خود شدند پشتیبان نظریهای است که آقای مَتلاک تلاش کرده است بازتاب دهد. مردانی که با دین چشمهای مهربان یک دل نه صد دل عاشق یک زن در ملاقات اول میشوند. مردانی که مجذوب چابکی و تر و فرز بودن همسر آیندهی خود میگردند. مردانی که در یک نگاه عاشق زنی میشوند که لباس غیر متداول میپوشند یا برایشان فرقی نمیکند اگر مستقیماً از درون قوطی کنسرو ماهی غذایشان را بخورند یا زنانی برای آداب معاشرت ترهای خُرد نمیکنند.
لیست بلندبالایی که مقاله با آن تمام میشود از عاشق شدن مردان در نگاه اول میگوید که با شگفتی تمام، زیبایی و جذابیت سکسی در درجه اول قرار ندارد. برای مردان تخیل ورزیدن و تصمیم گرفتن دربارهی همسر آینده بیشتر منوط است به راحتی، مهربانی، آرامش و استقلال مادی زنان تا دلائل کلیشه شدهای که به مردان لقب دادهاند.
خانم nazlin1990 ، امیدوارم مطلبی که برایتان نوشتم کم لطفی که شما می فرمایید که دور از انصاف است را جبران کرده باشد :72:
ممنون وسپاسگزارم از آقا حامد بدلیل مطلب زیباتون...:72:
فک میکنم برداشت من از احساسات آقایون به خاطر حساس شدنم باشه:163:
فک میکنم برداشت من از احساسات آقایون به خاطر حساس شدنم باشه:163:
اما سوال دومم باز موند:325::302: