RE: سردرگمی برای ادامه راه
دوتا هدف داری؛ادامه تحصیل،ازدواج.اول به یکیشون برس بعد برو سراغ بعدی.اگر بخوای همزمان به هردوشون برسی
می شه همین وضعی که الآن داری.البته باید به اینم توجه کنی اول ازدواج کنی ممکنه شوهرت نذاره ادامه تحصیل بدی
یا دانشگاتو تموم کنی ممکنه فرصتای زیادیو از دست بدی.یه راه دیگه با هم دانشگاهیت ازدواج کنی.کماکان خطر اجازه
ندادن ادامه تحصیلت وجود داره.
شایدم به قول قدیمیا با ازدواج درهای برکت بروت باز شد وتونستی با ارامش قلبی و فکری که همسرت بهت هدیه میده راحتتر درس بخونی وموفقتر بشی....
باز مونده به نظر همسرت و توافق بینتون.... که ایا کمکت میکنه درس بخونی ومنتظر میمونه که درست تموم بشه یا نه....
اینم در نظر بگیر که شاید با ازدواج نکردن همش فکرت پیش خواستگارت و ازدواج باشه، اینطوری مغزت ازاد نیس تا بتونی راحت درس بخونی.....
من به تجربه شخصیم میگم که درسخوندن برای ارشد یه ذهن اروم و باز نیاز داره.....
اگه میخوای ازدواج نکنی پس تصمیم قاطع بگیر که به هیچ عنوان به ازدواج فکر نکنی و ذهنت روی درست تمرکز داشته باشه.....
اگر نمیتوانی هم ازدواج کنی و هم ادامه تحصیل بدهی،هر کدام در اولویت هستند آن را انتخاب کن
البته باید نظر خواستگار را نیز جویا شوی،که آیا با مشکلات ادامه تحصیل در ازدواج مشکلی ندارد؟
دوست عزیز
با خصوصیاتی که از خودت گفتی آدمی نیستی
که بشینی بیکار منتظر یک خاستگار خوب؟! شروع کن درس خوندن ویا کارکردن کاری که عاشقانه علاقه داری و با انگیزه انجام می دی.
اگه یک مورد مناسب برای ازدواج هم پیدا شد بررسی کن مناسب هم بودید وشرایط همو قبول کردید که مبارکه:104:
اگه پیدا نشد چیزی رو از دست ندادی و کار یا درست رو آنطور که در توانت بوده انجام دادی
از همگی ممنونم:72:
اما راستش رو بخواید دیگه دوست ندارم اینقد به خاطر درس ام تنها باشم دیگه مثل سابق نیستم که تنها عشق و علاقه به درس ارضام کنه .
بلد نیستم یعنی نمیدونم میتونم هر دو رو خوب به پیش ببرم یا نه!
ممنون میشم تو این مورد بیشتر منو راهنمایی کنید و اینکه امکانش هست جایی غیر از شهر خودم درس بخونم یا نه؟؟میتونم مدت عقد رو طولانی کنم یا نه؟؟
من با خواستگارم صحبت کردم گفتن که با ادامه تحصیل من مشکلی ندارن،اینجا مطرح کردم که شما کمکم کنید و بگید که آیا نکته ای چیزی هست که من باید در نظر بگیرم و نگرفته ام یا خیر؟؟!!
باتشکر فراوان:72::72:
اینکه شما جای دیگری ادامه تحصیل بدهید را خودتان تشخصی میدهید نه ما،ما که کلا" به شرایط زندگی شما آگاه نیستیم، طولانی شدن مدت عقد هم مشکل ساز است،اما هیچ چیز مطلق نیست، همه چیز بستگی به شرایط طرفین دارد، شما اگر یک باغ داشته باشید و فقط به باغ آب برسانید و ول کنید به امان خدا ،آیا میتوان گفت آفت دامن گیر باغ نمیشود؟ زندگی مشترک هم همین است
نقل قول:
نوشته اصلی توسط keyvan
طولانی شدن مدت عقد هم مشکل ساز است،اما هیچ چیز مطلق نیست، همه چیز بستگی به شرایط طرفین دارد،
چه مشکلی؟؟ ،منظورم اینه که چه مشکلاتی معمولا رخ میده واقعا ممنون میشم با مثال باز کنید تا من خوب همه چیز رو در نظر بگیرم.
"شما اگر یک باغ داشته باشید و فقط به باغ آب برسانید و ول کنید به امان خدا ،آیا میتوان گفت آفت دامن گیر باغ نمیشود؟ زندگی مشترک هم همین است"
منظورتون از این جمله هم نفهمیدم،من باید مراقب چی باشم؟؟
سلام
منظورکیوان عزیز اینه که باید ازتمام ابعاد به ازدواج نگاه کردونمیشه تک بعدی قضاوت کرد
البته sepi عزیز منم مث تو سردر گم هستم ودخترایی مث من و تو که فکر میکنم کمال طلب هم باشیم همش دجار تردید مشیم
یکی از دوستان حرف قشنگی زدن.
تو به درست ادامه بده و شروع کن واسه ارشد خوندن اگه خواستگاری هم اومد که شرایطش با تو میخوردو مشکلی نداشت با ادامه تحصیلت ازدواج کن.
البته میدونی چیه؟همه ی اینا در مقام حرفه واقعا آدم نمیتونه بگه وقتی تو شرایطش قرار میگیره چه انتخابی انجام میده.
ممکنه یه شرایطی پیش بیاد که خلاف این چیزاییکه میگی و میگیم عمل کنیم.