با بی انگیزگی چی کار کنم؟
دوستای خوبم بازم آمدم ازتون کمک بخواهم ، من خیلی دوست دارم درس بخونم ، کار کنم ولی برای درس خوندن انگیزه کافی ندارم دوست دارم دائم یکی هلم بده و بهم انرژی بده تا درس بخونم هرچقدرم برای خودم توضیح می دهم که هدفم چیه به کجا می خواهم برسم فایده نداره من باید چی کار کنم، چطوری خودم را اصلاح کنم کمکم کنید احتیاج فوری دارم ممنون
RE: با بی انگیزگی چی کار کنم؟
سلام،
این تاپیک رو خواندی؟
http://www.hamdardi.net/thread-7967.html
گاهی نیاز باعث پیشرفته نیاز مالی یا حس رقابت یا آرزوهای بزرگ شما این نیازهارو ندارید؟
محیط اطراف و خانواده تاثیر مثبتی بر پیشرفت افراد دارند آیا خانوادتون با شما رفتار مناسبی دارند؟ آیا در زندگی شخصیتون همه چیز همیشه برای شما مهیاست؟:303:
ممنون دوستای خوبم که برام نوشتید ، آقا حامد من تاپیک را خوندم من متاسفانه اعتماد به نفس پایینی دارم و دوست دارم دائم همه منو تشویق کنن و هلم بدن ، همدم جان بله من این آرزو را دارم که یه فرد تحصیلکرده بشم و با استفاده از تحصیلاتم پول در بیارم و از لحاظ اجتماعی جایگاه خوبی کسب کنم ولی با این همه انگیزم هی کم و زیاد میشه و همش دوست دارم همه تاییدم کنن وقتی تاییدم می کنن خیلی خوب درس می خونم انرژی می گیرم ولی الان نمی دونم چی کار کنم چون تلقین های مثبت هم تاثیری روم نداره :302: ممنون میشم بازم کمکم کنید
دوستای خوبم من به درس خوندن علاقه دارم ولی به کارهای هنی اصلا و من توهیچ زمینه ای تخصصی ندارم یه مدت زبانم خیلی خوب بود ولی چون رها کردم همه چی یادم رفته مادرم میگه من همیشه همینطورم یه کاری را تا اخر ادامه نمی دهم نصفه ول می کنم نمی دونم چی کار کنم فشار خانواده که باید درس بخونم خیلی زیاده از اون طرفم می ترسم قبول نشم مامانم میگه درس خوندنم درست حسابی نیس همش الکیه :302: هی تو خونه بهم میگن تو که قبول نمیشی
دوستای خوبم کسی نیس منو راهنمایی کنه اصلا انگیزه ندارم یعنی تا میرم سمت درس زود خسته میشم و ذهنم به هزار جا میره اینطوری اگر پیش برم اصلا قبول نمیشم چی کار کنم؟
سارا خانم،
اگر موقع درس خواندن فکرت دائم به جاهای دیگه می رود، دو دلیل می تواند داشته باشه.
یا اینکه مسائلی برایت پیش آمدند که حواست رو پرت می کنند. مثلاً مشکلات در خانواده، یا مثلاً همین خواستگاری اخیر.
که خب باید کمی آرامش به زندگیت بیاوری و فکرت رو آزاد کنی و آماده کنی برای یادگیری مطالب. فکر می کنم روانشناسان راه های مختلفی برای این کار معرفی کرده باشند.
دلیل دیگر هم همین بی انگیزگی می تواند باشد. خب فکر می کنم بی انگیزگی از بی هدفی می آید. یعنی شما می گویی من دوست دارم درس بخوانم، ولی باید یک هدفی هم برای خودت مشخص کنی. چرا دوست داری درس بخوانی؟ باید ببینی هدفت چی هست.
اگر هدفت این هست که بعدها شاغل باشی، باید ببینی با مدرکی که الآن داری چه کار می توانی بکنی. می توانی کاری مناسب پیدا کنی یا نه. اگر با مدرک فعلیت کاری مناسب پیدا نمی شود، ولی اگر ادامه تحصیل بدهی شرایطت خیلی بهتر می شود، پس ادامه تحصیل معنا پیدا می کند و هدفت مشخص می شود. یعنی باید اهدافت رو در زندگی مشخص کنی، و بعد برای رسیدن به اونها تلاش کنی.
ولی به نظر من اگر به رشته ات علاقه ای نداری و یا از الآن می دانی که از این دانشی که به دست خواهی آورد به هر حال استفاده نمی کنی، پس فایده ای هم ندارد که انرژی و وقت بگذاری تا مدرکش رو بگیری. می توانی این انرژی رو روی کارهای دیگر بگذاری.
متاسفانه این بی انگیزگی و درس خواندن بدون داشتن هدفی مشخص رو زیاد بین جوانها می بینم.
علاقه ها و استعدادهایت رو در نظر بگیر. کاری بکن که بهش علاقه داشته باشی و البته بازار کار رو هم در نظر بگیر.
ممنون آقا حامد که جواب تاپیکم را دادید ، من هدفم از درس خوندن داشتن شغل مناسب و جایگاه اجتماعی بالاتره و برای این درس می خونم من خودم به این رشته ام زیاد علاقه ندارم و عاشق پزشکیم ولی چون مدت تحصیل پزشکی طولانیه خانوادم میگن فعلا تو همین رشته ای که هستم درس بخونم تا بعد حرفشونم درسته البته من به گرایشی که الان می خواهم برم کمی علاقه دارم ولی با این همه انگیزه چندانی ندارم یعنی دائم استرس دارم ولی سر درس کم میارم همش حرفای خانوادم که من قبول نمیشم ، من خوب درس نمی خونم میاد تو ذهنم خیلی می ترسم ممنون میشم بگید چی کار کنم تا بهتر درس بخونم
سلام ساراجان:*
من تاپیک شما رو دیروز خوندم اما چون آقا حامد جواب کامل داده بودن چیزی نگفتم
ببین منم تو شرایط شمام...خیلی وقتا بی انگیزه میشم...خیلی وقتا هم روحیم عالیه!:) خب پس اینا عادیه:)
اما یه سوال از شما:میخواید کنکور ارشد بدید دیگه درسته؟کارشناسی تمام شده؟!
خب ببین اولا که مامان بابا نمیخوان کنکور بدن که بگن تو قبولی یا نه!هیچ کسم بیشتر از خودت دلسوزت نیست!پس لازم نیست این انرژی منفی تکرار کنی!:163::160:
شما میخوای قبول شی دیگه؟آره؟هدف داری؟هدفتم مهمه پس واسش تلاش میکنی و حتما قبول میشی!
اما خب مواتع ذهنی عدم تمرکز از خودت دور کن حالا هرچی که هست اگه حل میشه حلش کن اگرم نه یه stop بده به ذهنت و بگو الان فقط کنکورم مهمه همین!:104:
بازم سوالی داشتی من درخدمتم:)
ممنون نازلین عزیز که جواب دادید ، راستش هی به خودم می گم هدفم اینه ولی ناخودآگاه حرف خانواده روم تاتیر میذاره یعنی حس می کنم ملکه ذهنم شده ، همش میگن تنبلی ، آخر قبول نمی شی ، میرم کتابخونه مامانم میگه این درس خوندنت به درد خودت می خوره :302: آخه من چی کار کنم؟درس می خونم اینو میگن نمی خونم اونه ، آخه درسا خیلی زیاده منم که درسم قوی نیس در حد معمولی رو به ضعیف بعد هم خیلی کندم یعنی مثلا تو یه ساعت شاید دو سه صفحه را بخونم تا خوب متوجه بشم بعد از دو سه ساعتم مغزم هنگ می کنه :302: باید مثلا یک ساعتی بیکار باشم تا انرژی کسب کنم الانم که میرم کتابخونه نمی دونید خوابم می گیره یه مطلب را 10 بار می خونم خیلی می ترسم خانوادم میگن دیر شروع کردی ، منم دارم منابع اصلی را می خونم می ترسم تموم نکنم مشاور هم که پیدا نکردم
سارا خانم وظیفم بود
اگه از نظر شما اشکال نداره رشتت بگو تا شاید بتونم کمکت کنم:)
1:عزیزم به اینکه کتابخونه بهتره و اینا فکر نکن اگه میدونی خونه بهتره خونه بخون...
2:اگه فکر مکنی روی منابع تا حدودی مسلط هستی به دلیل کمبود وقت برو کتابای تست و نکته بخون البته باید کتابای خوب پیدا کنی ! من این کار چطور انجام دادم؟با پرسیدن از کسایی که قبول شدن یا رفتم تو اینترنت راجع به کنکور ارشدم جست و جو کردم و سایتای خوب پیدا کردم اونجا میتونی هر سوالی داری بپرسی مثل تالار میمونه:)
با ارزوی موفقیت:104::227:
میخواستم یه خط از صحبتای شما رو نقل قول کنم اما متاسفانه نتونستم نمیدونم چرا کلش نقل قول میشه؟!:((