RE: rabeteye dokhtaro prsar
سلام sahareali
خوبی منم وردت رو به تالار خوش امد میگم
در باره علی زیاد حدف نزدید ایا ایشون با ازدواج با شما راضی هستند یا نه
ایا ایشون شما رو دوست دارن یا همش هوس هست
این سوالات را ازخودتان در خلوتتان بپرسید تا جوابی بیابید
شما قسمت خوب زندگی را دیدید سختی ها و بی پولی ها و.... را نیز ببینید
زندگی بالا و پایین داره
مرسی که بد بختیه ادمای دیگه براتون مهمه.من علی رو امتحان کردم.هوس نیست.ولی الان امکان ازدواج نداره.بر عکسه من اون خیلی منطقیه.میگه ما همو دوس داریم و همو می خوایم ولی باید بهترین کیستو انتخاب کنی.میگه خو شبختیمو میخواد.البته از نظر ظاهر من ازش بهترم و الان اون کاردانیه ولی داره برایه کنکور میخونه.من کارشناسیم.ممنون میشم کمکم کنید
بله میگه اگه الان شرایط ازدواج داشتم تو بهترین و تنها کیسمی.انقدر دوسش دارم که بتونم سختیهای زندگی مثله بی پولی و...رو تحمل کنم.انقدر وقتی پیشه همیم آرومیم
سلام مجدد
اگرشیفته علی هستید خوب با تمام مشکلات ایشان هم چه از نظر پولی و غیر پولی هم کنار اومدید دیگه چی می خواهید بدانید در زندگی تنها عاشق واقعی بودن دو طرف باعث میشه که مشکلات و سختی ها را یکی یکی بگذرونه و عیب های همدیگه رو نادیدیه میگیرن
موفق باشید
اخه من الان دارم همه خواستگارامو رد میکنم علی میگه من الان براش بهترینم ولی اینم میگه که شگه 5 سال دیگه بخواد ازدواج کنه بهترینو انتخاب میکنه.اگه من اون زمان براش بهترین نباشم؟من الان 23 سالمه تا 5 سال دیگه میشم 28 ساله.الان همه شانسمو دارم از بین میبرم.میترسم مجبور شم تا آخر عمرم مجرد بمونم
به نظرتون وقتی تو دانشگاه بهم پیشنهاد ازدواج میدن چی بگم؟نگم دوست پسر دارم؟یعنی دروغ بگم؟یعنی علی رو قایم کنم از دورو وریام؟
سلام sahareali
ببینم اینکه علی میگه موقعیت های بهتری برای ازدواجت وجود داره و بهتر هست که بهترین مورد رو انتخاب کنی فکر نمی کنی دلیلش این باشه که نمی خواد باهات ازدواج کنه؟
معمولا وقتی پسری دختری رو دوست داشته باشه به هیچ قیمتی حاضر نمیشه اون رو از دست بده !
در ضمن چرا از ابتدا این اشتباه رو کردی و باهاش دوست شدی و هم باهاش صیغه ی محرمیت خوندی؟خودت می دونی که این یک رابطه ی موقتی هست و هیچ تعهدی بین دو طرف وجود نداره که بخوان ادامه بدن در مورد علی هم ممکنه همینطور باشه
پس بهتره به خواستگارانت به طور جدی تری نگاه کنی .