کجای صورت افراد رو در هنگام صحبت نگاه کنم
من یه پسر 20 ساله ام.
مشکلی که خیلی داره اذیتم میکنه اینه که نمیدونم موقع صحبت با افراد کجای صورتشونو نگاه کنم؟
اصلا باید به این نکته توجه کنم؟
بقدری مشکل حاد شده که در هنگام صحبت مجبورم نگاهم رو به سمت و سویی بدزدم و خب اینطوری مخاطب حس میکنه به صحبتهاش توجهی نمیشه و مثلا با حرکات سر سعی میکنم نشون بدم حواسم هست
از اونجایی که آدمه معذبی هم هستم خیلی آزار دهنده است وقتی هنگام صحبت با خانمها میبینیم که روسریشونو مرتب میکنن...اونموقعست که میفهمم خوب نگاه نکردم...
اول فکر میکردم با جنس مخالف این مشکلو دارم و یا اینکه با افراد نزدیکم (خانواده و دوستان صمیمی) چنین مشکلی نیست...اما در واقع در اغلب موارد و گفتگو های بلند دچار چنین مشکلی میشم
ممنون میشم راهنماییم کنید
RE: کجای صورت افراد رو در هنگام صحبت نگاه کنم
اولا كه زياد بهش فكر نكن چون روي اين قضيه حساس ميشي،
در ثاني بهترين جا براي نگاه كردن ميتونه چشمهاي طرف يا مثلا وسط ابروي طرف باشه.
در صحبت هاي طولاني هم خب اشكالي نداره كه آدم يه كم سرش رو بالا و پايين و به اطراف بچرخونه...
دربرخورد و صحبت با خانم ها مناسب نیست همش به چشمهاشون نگاه کنی چون معذب میشن و احساس امنیت نمیکنن میتونید به چشمها نگاه کنید اما خیره نشید به اطراف هم نگاه کنید
اگه همش به اطراف نگاه کنید مناسب نیست چون تصور میشه که توجه نمیکنید
توجه کردن فقط به نگاه بستگی نداره شما با زبان بدن میتونید نشون بدید که توجه دارید مثلا تعجب رو با ابرو میشه نشون داد یا با حرکات دهان
موقع صحبت با خانم میتونید به زمین هم گاهی نگاه کنید و وسط حرفهای طرف مقابل با گفتن کلماتی مثل جدا یا درست میفرمایید یا بله متوجه هستم همراهی کنید
اونقدر به طرز نگاه فکر نکنید که متوجه صحبت طرف مقابل نشید:43:
كتاب زبان بدن زبان موفقيت نويسنده: ديويد لوئيس را مطالعه كن . خيلي مفيده . منم هميشه اين مشكلو داشتم و بيشتر عادت دارم موقع حرف زدن با گوشم بازي مي كنم ولي خوندن اين كتاب خيلي مفيد بود ( ديگه با گوشم بازي نمي كنم :311: )
مترجمش جالينوس كرمي هست .
منم اين مشكلو دارم اول ميام به چشاي طرف نگاه ميكنم بعد چشام قيلي ويلي ميره :311:خودم خجالت ميكشم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط riba
از اونجایی که آدمه معذبی هم هستم خیلی آزار دهنده است وقتی هنگام صحبت با خانمها میبینیم که روسریشونو مرتب میکنن...اونموقعست که میفهمم خوب نگاه نکردم...
البته اينكه بعضي خانوما موقع صحبت با يه آقا روسري شونو مرتب ميكنه دليلي نميشه كه شما بد نگا كردين مثلاخود من عادت دارم موقع صحبت با يه آقا روسري مو مرتب ميكنم كه موهام بيرون نباشه ياكج و مووج نشده باشه!
در ضمن يه كم اعتماد به نفستونو بالا ببرين