RE: چه جور احساسمو بهش بگم
سلام دوست عزیز خیلی ممنونیم از شما که تالار گفتگوری همدردی را مکان امنی برای بیان مسئله پیش امده خود قرار دادین ..<<<>> باید متذکر بشوم که خوشبختانه یا متاسفانه مشکل شما فقط منحصر به فرد شما نیست و شاید خیلی های دیگه هم از این مشکل رنج میبرن که ایا یک دختر میتواند به یک پسر بگوید دوستش دارد و یا از او خواستگاری کند ... درادامه برای تکمیل حرف هایم پست ها و مقالاتی که روانشناسان و یا افرادی دیگر در مورد موضوع مشابه زدند را برای شما قرار میدهم که خواندن انها برای شما خالی از لطف نیست. .............
.................................................. .................................................. ...................................
مثلا در تاپیکی که توسطpsy133مشاور خانواده عزیز در مورد چگونگی ابراز محبت دختر به پسر بیان شده شما میتوانید مقاله ای بخوانید.;که با موضوع شما رابطه نسبتا کاملی دارد.
و دو تاپیک دیگر که شاید به طور مستقیم ربطی به مسئله شما ندارد ولی میتواند برای هدفمند کردن دیدگاه شما سودمند باشد ...یعنی تاپیک تفاوت دیدگاه های دختران و پسران در روابط دوستی امروزیکه توسط کارشناس افتخاری تالار باران 68 عزیز تهیه شده و چطور می توان یک رابطه دوستی را به ازدواج منتهی کرد؟که توسط یکی از اعضا ایجاد شده ولی در ادامه تاپیک شما میتوانید نظرات جناب نقاب را مورد توجه قرار دهید ایشان یکی از روانشناسان خوب تالار همدردی هستند.
سلام عزیزم شما که قصدتون ازدواجه در وحله اول باید تا الان به عقایدشون آشنا شده باشید
سعی کنید از نظر ظاهری کاملا مناسب باشید(البته فکر کنم چون دوسش دارید همیشه جلوش مرتبید:227:)
دوست یا آشنای مشترکی که کاملا قابل اعتماد باشه اگه دارید ازش بخواهید شما رو به ایشون پیشنهاد بدن جوری که یعنی شما نمیدونید
یا اگه مراسمی در منزل دارید مثل هیئت یا نذر مادرشون رو دعوت کنید:310:
شايد تنها كاري كه بتوني بكني اينه كه سعي كني بازم بيشتر در معرض ديدش باشي{ البته شما به اندازه كافي در معرض ديد ايشون بودي،اگه تصميمي به ازدواج با شما داشت حتما تا الان اقدامي ميكرد...}
فقط يادت باشه ابراز علاقه و فرستادن اشعار و sms هاي عاشقانه و استفاده از واسطه ،هيچ سودي برايت نخواهد داشت!!
من اگر بخوام نظر شخصیم رو بگم و خودم رو جای ایشون بذارم بهتون می گم اگر تا الان به اندازه ی کافی چراغ سبز نشون دادید و غیر مستقیم نشون دادید که بهشون توجه دارید بهتره دیگه کاری نکنید. خیلی از پسرها اگر به کسی علاقمند باشند خودشون با گرفتن چراغ سبز اولیه برای نزدیک شدن و برداشتن گام های جدی تلاش می کنند. برای من مثلاً شخصاً این مهمه که خودم به کسی علاقمند بشم و اگر حسی به کسی نباشه ابراز علاقه ی ایشون تاثیر چندانی در تغییر نظر من نداره. شاید خیلی از آقایون هم اینجوری باشند. پس فکر می کنم اگر تا الان تمایلتون رو نشون دادید دیگه اقدامی نکنید و بعد یه مدت ایشون رو فراموش کنید. من به عنوان یک پسر دوست ندارم دختر از من خواستگاری کنه دلم می خواد خودم انتخاب کننده باشم. بقیه ی آقایون رو نمی دونم. منتها یادتون باشه اگر یک وقت ایشون پا پیش گذاشت ناز الکی نکنید و جواب شفاف بدید بهشون. ممکنه بعضی از آقایون از کسی هم تا حدی خوششون بیاد اما به دلیل نداشتن تمام شرایط ازدواج به علاقشون اهمیت ندن و به اون علاقه بال و پر ندن. احتمال داره که ایشون به شما بی علاقه نباشه اما قصد و یا شرایط ازدواج رو هم نداشته و به همین خاطر اقدامی نکرده.
دوستان من همون shabnam هستم که تو این چند روز خیلی تلاش کردم و نتونستم با نام کاربری قبلی وارد شم و مجبور به درست کردن نام کاربری جدید شدم.
کنجکاو عزیز ممنون از تاپیکها، hamdam و mehrdad ممنون از راهنماییهاتون، راستش شرایط کمی عوض شده و نمیتونم زیاد در دیدش باشم. این دو روز به بهانه ها جورواجور باهم حرف زدیم و گفت که داره محیط کارشو عوض میکنه و تا هفته دیگه میره، انگار دنیا رو سرم فرو ریخت و خیلی غصه خوردم. ناراحتم که چرا 6-7 ماه خودمو ازش دور نگه داشتم و اون فرصتو از دست دادم :302: :302:
شب شکن جان ممنون از راهنماییهات. جمله آخرت احساس میکنم درسته
"ممکنه بعضی از آقایون از کسی هم تا حدی خوششون بیاد اما به دلیل نداشتن تمام شرایط ازدواج به علاقشون اهمیت ندن و به اون علاقه بال و پر ندن. احتمال داره که ایشون به شما بی علاقه نباشه اما قصد و یا شرایط ازدواج رو هم نداشته و به همین خاطر اقدامی نکرده"
تو تاپیک تفاوت دختر و پسرها خوندم "عموما پسرها کاری به حرف های دخترا ندارند و فقط تائید می کنند بیشتر به صورت و اندام دختر توجه می کنند اگر اون دختر از این نظر آنها را جذب کنه کمی هم به چشمان دختر نگاه میکنند و حرفهای دختر رو ادامه میدهند یا نظرشونو ابراز میکنند خلاصه هر کاری می کنند که اون جلسه ملاقات کمی به طول بیانجامد اما اگر از ظاهرو اندام و کلا از دختر خوششون نیاد مدام به این طرف و آن طرف نگاه می کنند دستشون یا پاشونو تکون می دهند ساعتشونو نگاه می کنند تند تند حرف های اون خانم رو با تکان دادن سر تائید می کنند ودنبال این هستند که هرچه زودتر این جلسه تمام بشه یا کاری می کنند که خوده دختر خانم دیگه تماس نگیره
"
راستش همیشه تو مکالمه ها و دیدارهامون ی جور اونو طولانی تر میکرد مثلا دعوت به یک راهپیمایی یا رسوندن من تا مقصد و تنها نزاشتنم... همینا باعث شده فکر کنم به من بیعلاقه هم نیست. من میدونم او شرایط ازدواج نداره، چون از لحاظ مالی کمی مشکل داره و مشکل بزرگترش اینه که برا ادامه تحصیل میخاد بره خارج (البته منم همینطور امسال میخام برا ادامه تحصیل برم) اما من فکر میکنم میتونیم برا همدیگه همسفرا خیلی خوبی باشیم... دلم میخاد ی جور اینو بهش بفهمونم و چون از لحاظ مالی مستقلم میتونم براش کمک خوبی باشم .
دوستان چه کنم به نظرم بهتره از علاقم بهش بگم او که دیگه قراره بره و من دیگه نبینمش بهتر نیست بهش بگم و مرگ یک بار و شیون یک بار؟؟؟؟ دیگه یک عمر حسرت اینو نمیخورم که او از دلم خبر نداشت
نقل قول:
نوشته اصلی توسط shabnam))
دوستان من همون shabnam هستم که تو این چند روز خیلی تلاش کردم و نتونستم با نام کاربری قبلی وارد شم و مجبور به درست کردن نام کاربری جدید شدم.
دوست عزیز شما اگر به اقای کیوان یا جناب اقای سنگتراشان بگید خودشون مشکل رو براتون حل میکنن..در قسمت ارتباط با ما مشکلتون رو برطرف کنید البته اگر دوست داشتین.
من به عنوان یک پسر ،با خواستگاری کردن دختر ازم مششکلی ندارم.به نظر من این علاثه رو نشون میده و علاقه چیز بدی نیست.اما به نظر احتمال رد شدن طرف تو این مدل خواستگاری بیشتره به نظر ...
مواردی که تو مقالات سایت دیدم در مورد خواستگاری دختر از پسر حداقل در من وجود نداره...
در کل اگر فکر میکنید بیشتر وقت ندارید،به نظر من خیلی خیلی محترمانه و با وقار بهش بگید.اگر پسر منطقی و باهوشی باشه مطمئنا نباید بد برخورد کنه.:227:
ممنون کنجکاو عزیز ، قبلا یک email دادم احتمالا باتوجه به حجم کارها طول میکشه بررسی کنن، ولی چشم حتما دوباره این کار رو میکنم.
cent-os ممنون از جوابتون. میدونید از جواب رد شنیدن اینقد نمیترسم که از اینکه روزی بفهمم به من حسی داشته (هرچند حسش قوی نبوده)و رفته. میدونم آدم منطقیه و راستش شخصیتش طوری نیست که بخاد بد برخورد کنه، آره منم میخام محترمانه بگم که بد نشه.
نمیدونم چه جور مساله رو مطرح کنم آخه من نمیخام الان خاستگاری رسمی کنم، میخام بیشتر آشنا شیم و اگه همه چیز درست بود بعد خودش یا خودم مساله ازدواج رو مطرح میکنیم. راستی اس ام اس بدم بهتر نیست؟ اگه رودررو باشه نمیدونم به چه بهانه باید دعوتش کنم بیرون، همچنین میترسم قدرت حرف زدن نداشته باشم..و به نظرتون کدوم موثرتر و بهتره؟
تو این چند ماه هم که سعی کردم ازش دوری کنم و ازش بیخبر بودم، میترسم با کسی دوست شده باشه،چه جور میشه به این قضیه پی برد؟ :316:
الان تو یک تاپیک این مطلب رو دیدم:
"تا اینکه به بازگشت کسی امید داشته باشی نمیتونی فراموشش کنی"
حقیقت اینه من به بودن باهاش امید دارم، میخام این امید یا به واقعیت بپیونده یا کامل از بین بره، تا فراموشش کنم و با خیال راحت و تمرکز بیشتر به درس و ادامه زندگیم برسم
دوستان راه حل بهم پیشنهاد بدید:325:
ببین عزیزم بهتره کلا احساستو الکی هدر نکنی....
چون یه وقت ممکنه بهت جواب رد بده اونونقت حسابی کنف میشی...از ما گفتن بود..:305::305::305::305: