چه طور میتونم شخصیتم و عوض کنم؟
سلام
دختری 18 ساله هستم خیلی خون گرم به ندرت خجالت می کشم
شوخ طبع و صمیمی روراست و رک و گاهی پرحرف هستم اهل ریسک هستم و زود تصمیم میگیرم
همیشه عقیده خود را به دیگران تحمیل میکنم
اعتماد به نفسم با حرفهای مردم کم وزیاد میشود
خیلی دلسوز لجباز و اصلا کینه ای نیستم
همیشه سعی میکنم به همه محبت کنم
ولی با این همه هر کسی به من میرسد جذبم میشود و بعد از خصوصیات اخلاقی ام
خوشش میاید اما به مرور همه از اخلاقم سواستفاده میکنند و یا محبتم به دیگران
باعث میشود انها ازم دوری کنند
این تاپیک را زدم تا خصوصیات اخلاقی ام را تغییر بدهم و رفتاری داشته باشم متین و موقر تا
هر کسی خواه ناخواه احترام بگذارد
RE: چه طور میتونم شخصیتم و عوض کنم؟
شاید از نظر شما تاپیک خیلی بی ارزش و مسخره ای باشه اما واسه من مهمه
مگر اینجا سایت مشاوره نیست خب درسته موضعش پیش پا افتاده است ولیکن برای من اینطور نیست
اگرنمیخواهید پاسخ بدهید مقاله ای چیزی در این مورد در تالار هست بگید تا مطالعه کنم
RE: چه طور میتونم شخصیتم و عوض کنم؟
سلام دوست خوبم.
چه قدر خوبه که مایلید شخصیتتون رو به دلخواه خودتون تغییر بدین.:104:
قبل از هر چیز باید بگم، بین علم و عمل فاصله ای قرار داره به نام باور، که برای تغییر شخصیت، نیاز هست آن مسیر رو طی کرد. مثالی میزنم: شخصی سیگار میکشه، او علم داره که سیگار برای سلامتی بسیار خطرناکه، اما به علمش باور نداره، بنابراین عادتش رو ترک نمیکنه. اما اگر به باور برسه، مسلما دست به سیگار نخواهد برد.
من تلاش میکنم، نقطه ضعف هایی رو که با شناخت محدودم در تاپیکتون دیدم یادآوری کنم، یعنی به شما علم بدم، اما این که شما به باور برسید، وابسته به چگونگی فکر کردن و نحوه ی باور یافتن شماست.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط دنیا خوش سیما
سلام
دختری 18 ساله هستم خیلی خون گرم به ندرت خجالت می کشم
شوخ طبع و صمیمی روراست و رک و گاهی پرحرف هستم اهل ریسک هستم و زود تصمیم میگیرم
:305: تصمیم عجولانه گاها دردسر ساز میشه. مخصوصا برای افراد ریسک پذیر. بهتره برای تصمیم گیری تامل بیشتری کنید. مسلما در تدبر بیشتر راه هایی رو پیدا میکنید که مفیدتر و به صرفه تره. همچنین احتمال خطاپذیری در اون کمتره.
:305: گاهی زود تصمیم گرفتن همزمان میشه با شرایطی که از لحاظ روحی مناسب نیستند، مثل عصبانیت و خشم و ترس و .... اون موقع چون احساس بر منطق غلبه پیدا میکنه، گاها (اکثر مواقع) منجر به تصمیمات نادرست میشه. بهتره همیشه برای تصمیم گیری به خودتون تایم بدین.
:305: گاهی زود تصمیم گیری کردن، عدم مشورت کردن رو به همراه داره، این باعث میشه از نظریات ناب دیگران بی بهره بمونید.
همیشه عقیده خود را به دیگران تحمیل میکنم
:305:این خلاف حقوق بشره. هر کس حق داره برای زندگیش خودش تصمیم بگیره و خودش فکر کنه. حق هر کسه که عقیده ای ولو نادرست برای خودش داشته باشه. میتونید نظرتون رو بگید، اما تحمیل هرگز! هر انسانی هر چقدر هم از دید ما احمق باشه، برای خودش شرافت و شخصیت مستقل داره.
اعتماد به نفسم با حرفهای مردم کم و زیاد میشود
:305: لزومی نداره از دید دیگران به خودتون بنگرید. اگر کسی تشویق یا انتقاد سازنده ای نسبت به شما داشت، با روی باز بپذیرید و اگر تشویق یا انتقاد بیهوده ای از شما داشت، از شخصیت خودتون دفاع کنید. آرامش با رضایت دیگران به دست نمی یاد، آرامش بیش از همه ملزم رضایت خودتون از خودتونه.
خیلی دلسوز لجباز و اصلا کینه ای نیستم
:305: دلسوز بودن خوبه، اما تا زمانی که بازیچه نشین (به این معنی که از ترحم و انسان دوستی شما سوء استفاده کنند.) سماجت خوبه، اما بسته به شرایط. گاهی منعطف بودن نتایج بهتری خواهد داد، بهتره شرایط دیگران رو هم درک کنیم و خودخواهانه پافشاری نکنیم.
همیشه سعی میکنم به همه محبت کنم
:305: محبت خیلی خوبه اما همانطور که در بالا گفتم، به شرطی که بازیچه نشین.
ولی با این همه هر کسی به من میرسد جذبم میشود و بعد از خصوصیات اخلاقی ام
خوشش میاید اما به مرور همه از اخلاقم سواستفاده میکنند و یا محبتم به دیگران
باعث میشود انها ازم دوری کنند
:305: این همان بازیچه شدنه. گاهی نیاز هست قاطعانه برخورد کرد، درخواست هایی رو پذیرفت و درخواست هایی رو بدون هیچ بهانه ای رد کرد. باید تمرین کنید که "نه" بگید و "نه" بشنوید.
این تاپیک را زدم تا خصوصیات اخلاقی ام را تغییر بدهم و رفتاری داشته باشم متین و موقر تا
هر کسی خواه ناخواه احترام بگذارد
برای اینکه احترام بذارید و احترام متقابل دریافت کنید، لازمه عزت نفستون رو افزایش بدین. مقالات عزت نفس در تالار هستند. بد نیست مطالعه کنید.
اینم پیشنهاد یه مقاله:
41 راهبرد افزایش عزت نفس