راهی برای کم کردن میل جنسی
سلام به همه بچه های تالار
دختری 24 ساله هستم حدود یک ساله عقد کردم شوهرمو خیلی دوست دارم تو این مدت با هم کمی رابطه داشتیم البته در حدی که برای عقد عرفه.مشکلم اینه که من دوست دارم تعداد دفعاتی که میخوام رابطه داشته باشیم بیشتر باشه ولی همسرم نمی خواد.هروقت که من میخوام و شوهرم نمیخواد احساس حقارت میکنم واسه همین دنبال راهی واسه کم کردن میل جنسی میگردم تا دیگه عذاب نکشم خواهش میکنم کمکم کنید
RE: راهی برای کم کردن میل جنسی
سلام،
به تالار همدردی خوش آمدید.
آیا تا به حال مستقیم با ایشون راجع به این مسئله صحبت کردید؟
ازشون پرسیدید که چرا مایل نیستند؟
می گن اگر خیارو بو کنی مثل آب رو آتیش می مونه. درکل خوراکی های با طبع سرد می تونه کمکت کنه.
سوالتو اگر اینجا مطرح کنی بهتر نتیجه می گیری.
ممنون حامد جان و فرهنگ عزیز
بله صحبت کردم از جمعه پیش تا امشب 3 بار تکرار شده. براش هم گفتم که خیلی جواب رد دادنش روم تاثیر میذاره.یا میگه دیر وقته باید برم یا میگه شاید کسی متوجه بشه من روم نمیشه امشب هم که فوتبال بارسلون بود
البته باید بگم هر دومون عاشق همیم و هروقت هم رابطه داریم هر دومون ارضا میشیم ولی به خاطر اینکه عقدیم و اینکه خونه ما هستیم یا خونه مادر شوهرم انگار میترسه و یه جورایی خجالت میکشه واسه همین میخوام با سردمزاج کردن خودم این عذابو کمتر کنم
بارسلون هم كه برد!! :R:326::73: مطمئنا اگه الان بريد سراغش عمرا بگه نه!!!
ببخشيد شوخي كردم
--------------------------------------------------
همين ترس از اينكه كسي بفهمه و خجالت كشيدن از اين موضوع ميتونه به خودي خود واسه امتناع ايشون كافي باشه،
البته شايد توي خود رابطه چيزي آزارش ميده،...
آيا شما نظافت و بهداشت شخصي رو رعايت ميكنيد،منظورم اينه كه به خودتون ميرسيد!؟
مرسی اقا مهرداد بعد از قضیه امشب خیلی اخمام توی هم بود ولی شوخی شما حسابی منو خندوند
نه مطمئنم که چیزی ازار دهنده وجود نداره گفتم که هر وقت با همیم هر دومون کاملا راضی میشیم از لحاظ بهداشت و زیبایی... هم کاملا همه چیز رو در حد عالی نگه میدارم فقط در کل من گرم تر از ایشونم که میخوام به کمک دوستان کنترلش کنم
به نظر من کار درستی نیست بخوای سرد مزاج بشی و بعدا رو زندگی مشترک شما تاثیر منفی میذاره.من راهنمایی نمی تونم بکنم اما تنها چیزی که میدونم اینه که اصلا روی سرد مزاج کردن خودت کار نکن چون راه حل درستی نیست
فكر نمي كنم ربطي به گرمي و سردي داشته باشه
شايد بيشتر ايشون ميترسن از اين كه كسي بفهمه يا بالاخره اتفاقي بيافته
و خوب در اينجور مواقع هم خانم ها بيشتر احساسي برخورد ميكنن و شايد ايشون دارن يه كم منطقي تر فكر ميكنن و خوب اين منطقي فكر كردن هم ميتونه موجب كمي ترس در ايشون بشه
ولي همونطور كه فرهنگ عزيز گفتن چيزهاي سرد ميتونه به شما كمك كنه
و ابليمو هم در كاهش ميل جنسي موثره
و تا حدودي دوش اب سرد
ولي حالا نري هر روز يه بطري ابليمو بخوري ها:163:
چند تا سوال عروس خانوم!
دفعات يعني چي؟ چند دفعه؟ چه ريتمي يا چه پريودي؟ مسلما شما مطلع هستي كه اين ميل همواره در شما به اين حد نيست و با افزايش استرون در استروژن افزايش پيدا مي كنه و زمانهاي ديگه مثل هفته چهارم دوره شما، به شدت كاهش پيدا مي كنه...
به هيچ وجه توصيه اي مبني بر كم كردن ميل جنسي فعلا براي شما نمي شه!
پس اول سوالات:
- چگونه با هم آشنا شديد؟
- شيوه ارتباطتون براي شما راضي كننده است؟
- آيا فضاي ارتباط شما امن هست؟
- كمي ارتباط داشته باشيد در حد عرف دقيقا يعني چي؟
- منظورت از دفعات دقيقا چيه؟
- تجربه قبلي داشتيد يا نه؟ اگر بله چگونه بوده؟(راحت باشيد... كسي اينجا كسي رو قضاوت نمي كنه)
از همتون متشکرم در جواب sciعزیز باید بگم ازدواج ما سنتی بوده و ارتباط هم راضی کننده است فضا هم کاملا امن نیست هیچکدوم تجربه قبلی نداشتیم من هر روز تمایل دارم ولی ایشون نه.complete عزیز یعنی میگی باید عذاب بکشم آخه رد شدن زن از طرف مرد خیلی سخته