نوشته اصلی توسط سارا بانو
دوست گرامی مهمترین چیزی که موجب میشه ما زشت به نظر بیایم یا جذاب نباشیم به نظر من 100 درصد بر می گرده به اینکه ما چقدر خودمون رو دوست داریم و چطور جسممون رو پذیرفتیم..
به نظر من مشکل اصلی شما قد شما نیست کمبود اعتماد به نفس و عزت نفس شماست و من به شما برادر هم تالاری توصیه می کنم مقالات بخش اعتماد به نفس را با دقت و صرف وقت کافی بررسی کنید و مطمئنم که نتایج خوبی بدست می آوریم..
ببینید من به واسطه شغلم انواع بیماری ها با انواع مشکلات جسمی را دیدم ....از دختری که حتی یک مو تو کل بدنش نبود نه سر نه مژه و نه ..ولی بسیار اعتماد به نفس داشت ..تا پسری که پای خود را در تصادف از دست داده....تا فردی که یک چشمش مصنوعی ست .. برادر گرامی قدر نعمت های خداوند را بدانید و به خاطر کوتاهی و بلندی خود ناشکری نکنید ..
از شما می خوام سری در بخش ارتوپدی بیمارستان ها بزنید و ببینید چی می بینید؟!
همیشه شاکر باش که مشکل هولناکی نداری برادر من قد اونقدر مشکل ساز نیست ..تازه در این دوره زمون که من می بینم خیلی خانم ها و اقایون قد کوتاه دارند ..چرا اعتماد به نفستونو خراب می کنید..کمی به خودتان با مهربانی بیشتر نگاه کنید و سرتونو بالا بگیرید..من همکلاسی پسری داشتم قدش 155 بود ولی اونقدر اعتماد به نفس داشت که خد نداشت و تازه ازدواج هم کرد و خیلی هم خوشبخته..می دونید تصوری که شما از خودتون دارید موجب میشه دیگران در مورد شما چه فکر کنند..وقتی شما احساس کنی که قدتان کوتاه است امواج منفی این موضوع را ساطع می کنی و فکر می کنی مثلا اگر فلان دختر خانم گفت نه چون من قدم کوتاه است..نه هم تالاری محترم این گونه نیست....شما خودتون تعیین کننده تصوری هستید که دیگران در مورد شما دارند....
روی اعتماد و عزت نفستان کار کنید وقتی وارد کار روی ان می شید خیلی لذت داره به خصوص روی عزت نفس..شروع کنید مطمئنم اگر بخواهید نتیجه خوبی می گیرید....:72: