با سلام سن ازدواج مرد می خواهد ازدواج کند باید چقدر باشد سن اردواج خانم می خواهد ازدواج کند باید چقدر باشد تفاوت سنی مهم است موفق وشاد باشید
نمایش نسخه قابل چاپ
با سلام سن ازدواج مرد می خواهد ازدواج کند باید چقدر باشد سن اردواج خانم می خواهد ازدواج کند باید چقدر باشد تفاوت سنی مهم است موفق وشاد باشید
سلام
به نظرم با توجه به شرايط جامعه، سن زن 24 و سن مرد 29 و تفاوت 5 سال ايده آل باشه.
(اما بستگي به اين دارد كه عشق چه زماني درخونه ات را بزند. عشق ديگر سن و سال و تفاوت سني نمي شناسد. فقط يار را مي بيند و بس.)
تفاوت سنی چقدر مهم است موفق وشاد باشید
سلام .
به نظر من هروقت که آدم احساس کرد به ازدواج نیاز داره و توی خودش توانایی قبول مسئولیت رو دید میتونه ازدواج کنه. به نظر من زیر بیست وبالای سی سال برای دختر و بالای 35 سال برای پسر اصلا خوب نیست . منم با ایده آل دانه خانم موافقم.تفاوت سن بین2تا7سال هم برای اینکه حرف همدیگه رو بهتر میفهمند مناسبه . موفق باشید.
سلام
تفاوت سنی نهایت باید 5 سال باشد بیشتر از آن یعنی میدان جنگ
سلام با توجه به جامعه الان بهترین سن برای آقایان بین 20 تا 24 و برای خانم ها بین 16 تا 20 .
چون دخترها در سن 9 سالگی به رشد عقلی و جسمی و پسرها در سن 15 سالگی میرسن بنابراین 6 سال بهترین اختلاف سنی است.
سن مرد باید برای ازدواج چقدر باشد سن زن برای ازدواج باید چقدر باشد موفق وشاد باشید
پسری که بیست یال و رد می کنی اگر از نظر فکری و وضعیت مالی امکانش رو داشته باشه ازدواج کنه اما بهترش بین 28-30 برای پسر و 23-27 برای دختر خوبه
دختر از 22 تا 120 سالگی
پسر از 25 تا120 سالگی
با سلام:
به نظر من پسر 26-27 و دختر هم در حدود یکسالی کمتر تا رابطه سنی هم با هم نزدیک باشه.