دودلی در انتخاب خواستگار به خاطر شغل نظامیش
سلام فرشته مهربان و دوستان↳
خواستگارم از خیلی جهات خوبه و با هم تناسب داریم ولی به خاطر شغلش که نظامی هست و الان توی استان دیگه که از ما خیلیی هم دوره کار میکنه ، من نگرانم چون محل زندگیمون اصلا مشخص نیست و هر جای ایران میتونه باشه.شروع زندگی مشترک با مشکلات خاص خودش و دوری از خانوادم و کلا تغییر کاملی تو زندگیم همراه میشه. این آقا 1ساله پیش از خودم خواستگاری کرد من بنا به دلایلی که گفتم رد کردم،چندین بار درخواستشون رو تکرار کردن تا اینکه من به خانوادم گفتم و اومدن خواستگاری رسمی،اما حالا خانوادم هم به همون دلایل کار ایشون شدیدا مخالفن گرچه تحقیقات زیادی هم کردن و همه ایشون رو تایید کردن.از نظر خودم ویژگی های مثبت و منفیش برابرن.حالا نمیدونم چیکار کنم.
RE: دودلی در انتخاب خواستگار به خاطر شغل نظامیش
سلام،
خب گفته می شود که باید معیارها رو در نظر بگیریم و بعد ببینیم که خواستگار چند درصد از اونها رو داراست.
شما نوشتید که
نقل قول:
از نظر خودم ویژگی های مثبت و منفیش برابرن
اگر منظور این باشد که ایشون 50% معیارهای شما رو دارند، فکر می کنم درصد پایینی هست!
یک مسئله دیگر هم این است که خانواده شما مخالف هستند و این هم مهم هست!
گفتید که از شغلشون ناراضی هستید.
دیگر چه نکات مثبت و منفی در ایشون دیدید؟ بگویید شاید بیشتر بتوانیم کمک کنیم.
یک تاپیک دیگر هم داریم در رابطه با خواستگار ارتشی: لینک
مرسی که جواب دادین چون از بس فکر کردم تو این یک سال و به نتیجه نرسیدم دیگه ذهنم داره همه چی رو قاطی میکنه.ویژگی های مثبت زیاد داره راستش،اما مساله کارش اونقد واسه من حاد شده که به تنهایی باعث شده نتونم با وجود مشاوره تصمیم بگیرم .ویژگی های خوبش:لیسانس
مثل خودم،باشعور،فهمیده،با ادب،خیلی به من احترام میذاره،بهم علاقه ی زیادی داره،با ثبات،دور اندیش،مسولیت پذیر،خیلی مهربان و دلسوز،علاقمند به خانواده، صبور ،منظم،روحیه لطیفی داره ولی تو کاد جدی هست.اما بدی هاش یکی همون مسیله محل زندگی هست که مهمترینه و دیگه درامدش که کفاف زندگی خوب و مرفه رو نمیده،با توجه به اینکه منم شاغلم حس میکنم بعدا اون پشتوانه مالی من نیست و من دوست دارم حمایت بشم با وجود استقلال مالیم
ببینید، در اون تاپیک که بهتون معرفی کردم یکی از کارشناسان یک جمله ای گفت که به نظر من مناسب شما هم هست:
نقل قول:
وقتی برای شما شغل همسر آیندتون تا این حد مهم هست اگر ازش چشم پوشی کنید در زندگی به مشکل برمیخورید .
به نظر من همین که شما 1 سال است که با وجود مشاور نتوانستید با این موضوع کنار بیایید، نشان می دهد این مسئله ی شغل ایشون برای شما قابل هضم نیست!
پس باید این مسئله رو جدی بگیرید.
این که گفتید محل کار ایشون معلوم نیست، یعنی اینکه ممکن است سال به سال محل کارش عوض بشود؟
به این خاطر می پرسم که گفتید که خودتون شاغل هستید. اگر محل زندگیتون عوض بشود، کارتون رو هم از دست خواهید داد! درسته؟
اینها مسائلی هستند که باید بهشون فکر کنید.
سال به سال که نه،اما 4سال یک بار میتونه عوض شه مگه اینکه استان گرمسیری باشه و خودش بخواد بمونه که معمولا جای خوبی واسه زندگی نیستن.من همچین ویژگی های اخلاقی که تو ایشون دیدم تو کسی ندیدم و نمیتونم به راحتی از شخصیتش چشم پوشی کنم.کار من حفظ میشه.هر جا اون بره بهم انتقالی میدن
راستشو بخواین با خوندن مطالب این سایت و فهمیدن اینکه علاقه کم میشه بعد از ازدواج و شخصیت ها عوض میشه میترسم از اینکه به اعتبار شخصیتش بله بگم ولی عوض شه بعدا.اگه اینجوری شه حمایت مالی که نداشتم،حمایت عاطفیش هم از بین بره من سرخورده میشم.
اون لینک رو خوندم تا حدودی مشکلشون شبیه بود ولی مسایلی که واسه من مهم هستن مثل محل کار و درامد رو مطرح نکردن.
توی یک مقاله خوندم که اگه کسی زیاد به یک موضوع متناقض فکر کنه دچار بیماری روان پریشی میشه.خواهش میکنم کمکم کنید.خانوادم با انتخابش شدیدا مخالفن.نمیدونم صرفا ویژگی های شخصیتیش ارزش ایستادن مقابل خانواده رو داره؟چه تضمینی هست که عوض نشه بعدا؟البته اون سعی نمیکنه خودشو بی نقص و کامل نشون بده .مثلا میگه تو کارای خونه کمک میکنه و نمیگه همشو خودش انجام میده.میگه نمیخوام حرفی بزنم که نتونم عمل کنم.
من یک بار قبل از اینکه ایشون با خانوادشون بیان خواستگاری رفتم پیش مشاور ،گفتن چندتا دید و بازدید خانوادگی داشته باشید ،شاید نکات مثبت دیگه ای ببینید که بتونید تصمیم قطعی بگیرید،یا نکات منفی ببینید که به این نتیجه برسید که این آقا یا خانوادش مناسب شما نیست.اما خانواده من حاضر نیستن همچین موقعیتی فراهم کنن.چون خانواده اون شخص هم تو یک استان دیگه زندگی میکنند رفت و آمد سخته.
چرا هیچکس راهنماییم نمیکنه؟:302:
سلام طلا جان
ببین پدر من هم شغلش نظامی بود (نیروی انتظامی)این موضوع که باید هر 4 یا 5 سال جا به جا شی درسته اما اگر بتونی دوری خانواده ات رو تحمل کنی به نظر من که خیلی هم خوبه چون همه شهر را رو میبینی در ضمن فقط یکی دو شهر محروم به مدت 5 سال باید برین . ولی در عوض امکانات و مضایایی که دارن خیلی خوبه . مثل امکان اقامت تو هتل تو هر شهری که مسافرت کنی یا خیلی برنامه های دیگه ...تازه یه فرد کارمند بهتر از اینه که شغلش آزاد باشه .دیگه تا آخر عمر تامین میشی .
به نظر من اگه طرف با ایمان و صادق و با خانواده محترمه بله رو بگو (البته قبلش خوب تحقیق کن ) :227:
پروانه مقدس مرسی از راهنماییت.میشه بهم بگی دیگه چه مزایا و معایبی داره؟خیلی تحقیق کردیم هم راجع به خودش هم خونوادش.خوب بودن.من نگران اینم که تو شهری زندگی کنم که هیچ کس رو نمیشناسم, اگه اتفاقی بیفته دست تنها چکار کنم؟اگه من طوریم بشه اون مرده,قویه,میتونه کاری کنه,اما اگه اون طوریش شد من تنها چکار کنم؟فکر آینده و بچه هم هستم که دور از فامیل بزرگ میشه.من خودم دور از فامیل بزرگ شدم و حسرت اینکه بگم خاله یا دایی یا بگم عموم اومد خونمون تو دلم موند.دوست ندارم بچم تو بیکسی بزرگ شه.تنهایی چطوری میتونم از پس این همه مشکل بر بیام؟
دوستان خواهش میکنم نظر بدین.
منم منتظر پاسخ دوستان هستم. من شغلم یه مقدار خاصه و فکر می کنم همین تردید و دودلی هایی که شما در مورد خواستگارتون بهش دچار شدید در مورد کسایی که من به خواستگاری شون می رم احتمالا صادقه. دوری از شهر و خانواده و شرایط خاص زندگی و ...