-
خود ارضائی
با سلام
من علی هستم 26 سالمه چند ساله که از طریق خود ارضائی اوموراتم را سپری می کنم به طوری الان برای من یک عمل اتوماتیک وار شده
ازدواج نکرده ام
بیکارم
راه حلتان در مورد من چه می باشد
یا به کجا باید مراجعه کنم
آیا ازدواج این خود ارضائی را بر طرف خواهد کرد ؟
-
RE: خود ارضائی
سلام دوست جديد
بهتر است در تالار كمي چرخ بزنيد تا با انجمن هاو گروه ها بيشتر آشنا شويد. چرا اين موضوع را در گروه" پیگیری سئوالات بدون پاسخ( بیش از ده روز) " مطرح نموديد.
در مورد سئوالتان بايد بگويم بله اين مشكلتان بعد از ازدواج بهبود مي يابد اما گويا شما شرايط ازدواج نداريد.
اول از همه از شما خواهش مي كنم بدليل رفع نيازتان به سراغ اختيار گرفتن همسر نرويد.چون ممكن است در انتخاب همسر اشتباه كنيد و با فكر باز و از روي منطق انتخاب نكنيد.
دومين كاري كه به شما پيشنهاد مي دهم و معمولا كمتر كسي آن را قبول مي كند ( و هميشه هم مؤثر است) اينست كه نماز بخوانيد و ايمانتان را بيشتر كنيد. شايد با خود بگوئيد اين دو مسئله چه ربطي بهم دارد. بهتر است من در مورد ربطش صحبت نكنم. شما انجام دهيد، خودتان ربطش را متوجه خواهيد شد.
ضمناً سعي كنيد تمرين اراده كنيد. بعضي ها تمرين اراده مي كنند در تداوم درس خواندن، بعضي ها در تداوم رژيمهاي لاغري، بعضي ها در اموري ديگر. شما در خصوص انجام ندادن اين كار تمرين اراده كنيد و سعي كنيد با اين خواسته مقاومت كنيد تا جايي كه به صورت كاملاً طبيعي و غريزي اين اتفاق براي شما بيفتد.
شما 26 ساله هستيد. فكر نمي كنيد اوقات گرانبهايي كه از شما مي رود واقعاً حيف است؟ بهتر نيست از آن استفاده كنيد؟
اگر شما روزي 8 يا 9 ساعت كاري در اداره يا محلي ديگر مشغول كار باشيد، يكي دو ساعت مشغول رفت و آمد به منزل و محل كار باشيد، مطمئن باشيد شب اينقدر خسته هستيد كه خودتان تمايلي به انجام اين عمل نخواهيد داشت.
قرار نيست شما در منزلتان بنشينيد تا همه چيز با پاي خودش درب منزل شما را بزند. بهتر است كار و زندگيتان را سامان دهيد و از خانواده بخواهيد براي شما همسر مناسبي را انتخاب كنند و با سر فرصت و حوصله كامل ازدواج كنيد .
-
سلا به آدرس زیر مراجعه کن انشالله مشکلت حل میشه
http://www.hamdardi.net/showthread.php?tid=1304
-
سلام علی
تا کاملا خسته نشدی به رختخواب نرو و وقتی بیدار شدی از رختخواب بیا بیرون حرفه ای ورزش یا کار کن دوش اب سرد هم بد نیست موسیقیهای محرک چه تند چه ملایم کوش نکن چشمت رو کنترل کن از پرواز کردن ذهنت به هرکجا که دلش خواست جلو گیری کن
-
دوست عزيز پيشنهاد ميكنم اين تايپيك رو بخوني مطمئنم خيلي كمكت ميكنه يكي از دوستان مطالب جامعي رو گفته
http://www.hamdardi.net/showthread.php?tid=4111