-
مشكلات نو عروسان
سلام دوستان
اين اولين باره كه من در اين سايت موضوع ارسال مي كنم، ببخشيد اگه ناشي هستم.
من كمتر از 1 ماهه كه عروسي كردم، بعد از نزديك 2 عقد كرده بودن. بر خلاف قبل كه من و شوهرم خيلي روابط عاشقانه اي داشتيم و براي عروسي و كنار هم بودن لحظه شماري مي كرديم اما الان ديگه ذوق و شوقي نداريم و خيلي زود همه چيز برامون عادي شد. تا جاييكه هر دومون خانه پدري را ترجيح ميديم. شوهرم خيلي بهانه گيري مي كنه و مدام ميگه عروسي كردن اشتباهه و اگه مجرد بود خيلي بهتر بود و آرامش داشت. من هم اصلا علاقه اي به كار خانه ندارم و بابت تمام كارهايي كه توي خانه مي كنم منت سر همسرم ميگذارم. ما هر 2 شاغل هستيم و فقط چند ساعت محدود كنار هميم اما همين مدت هم آزارمون مي ده و تقريبا هر شب بحث داريم. خواهش مي كنم راهنماييم كنين كه بايد چكار كنم كه اوضاع خوب بشه.
با تشكر
-
RE: مشكلات نو عروسان
سلام
از نحوه آشنای تون با همسرتون بگید
بحث های شما سر چه موضوعی هستش
چرا زود همه چیز برای شما عادی شده ؟
چرا فکر میکنید که اگر مجرد بودید بهتر بود؟
دلایل انتخاب همسرتون چی بوده ؟
لطفا بیشتر توضیح بدید
-
رابطه زناشويي تون با همسرتون چطوره؟ آيا هر دو طرف راضي هستيد؟
-
با سلام
لینک زیر را مطالعه کنید
http://www.hamdardi.net/thread-17544.html
-
سلام دوست عزیز. فکرمیکنم اگه سرکار رفتنتونوکمتر کنید خیلی بهتر میشه. امتحانش ضرری نداره.اینطوری خستگی فکری و روحیتون کمتر میشه و برای انجام کارای خونه توانایی و انرژی بیشتری دارید.دیگه منت هم نمیذارید. معمولا مردا با کاربیرون خانم ها سازگار نیستن هرچند هم که اصرار داشته باشن که مشکلی ندارن. اگه بنای ازدواج بر آرامشه و خدا تو قرآن این آرامش و محبت رو تضمین کرده ، قرار نیست که خودش ظاهر بشه ! مرد وقتی میتونه آروم باشه و هیچ جارو به خونه خودش و در کنار همسر بودن ترجیح نده که شرایط آرامش و نشاط خونه و همسرمهیا باشه.برای خودتون و همسرتون ارزش قائل بشید و بیشتر وقت بذارید. من چون ازین مشکلا داشتم اینو ازروی تجربه میگم :یکم از خودت مایه بذاربعد یه مدت اوضاع وفق مراد میشه انشاالله.حتما میتونی:310:
-
با سلام و خسته نباشيد.
از پاسخ همگي ممنونم. من و همسرم در دانشگاه آشنا شديم. من ليسانس دارم و شوهرم فوق ليسانس. من در يك كارخانه مشغول كار هستم، شوهرم هم كار فني دارد. الان بيشترين مشكل دلسردي و بي انگيزگي خودم هست. براي هيچ چيزي ذوق ندارم و مدام در حال كلنجار رفتن هستم. تو ذهنم خيلي فكر دعوا و بحث هستم. در جواب دوست عزيزم بايد بگم رابطه جنسي ما خيلي معموليه و من هيچ تمركزي روش ندارم تا لذت ببرم. (البته هنوز كامل هم انجام نشده است.)
اميدوارم با گذشت زمان بهتر بشم. خواهش مي كنم خانم هايي كه تجربه بي انگيزگي بعد از اردواج را دارند به من كمك كنم تا بر طرف كنم و بهتر شم.