جواب مزاحمت های پسران راچی بدم!!!
سلام یه مدتیه مشکل خیلی بیشترشده برام!!!که وقتی میرم بیرون (بااینکه حجاب خوبی دارم ولی خوشتپم وآرایش نمیکنم چون نیازی ندارم)پسری بهم چیزی میگه مثلان همین امروز صبح که رفته بودم زبانکده وقتی داشتم سوارماشین میشدم بیام یه پسره بهم گفت دخترخوشگله ماشین مال خودت یامال بابات(البته من ماشین مامانم رابرده بودم)یامثلان دفعه ای قبل یه پسری بهم گفت مواظب باش کسی رانکشین (دم در فروشگاه )که البته خواهرم همراهم بودم جوابش رو داد!!!!یا مثلان اینکه شمارتو بده شب بامامانم میخوام بیام خواستگاری ات وخیلی چیزاهای دیگه.......!!!!باورکنین وقتی همچین چیزی بهم میگن به زور جلوی خندم میگیرم وخیلی میترسم !!!!!!
بااینکه حرف خودشونو میزنن ورد میشن !!!ولی خیلی دوست دارم جوابشون رابدم ولی میدونم اگه بدم بدمیشه ولی میترسم اگه پدرم بگم دیگه نذارن ماشین ببرم باخودم چون گواهینامه ندارم:302::302::302:
RE: جواب مزاحمت های پسران راچی بدم!!!
سلام،
این تاپیک رو بخوان: چگونه با پیشنهاد های زشت در خیابان ، برخورد کنم
راستی شما گواهینامه نداری، بهتر است که رانندگی نکنی.
می دانی با این کارت جان خودت و دیگران رو به خطر می اندازی؟
سلام دوست من.
نظر شخصی من اینه که جوابشون فقط سکوت! جوری که طرف گمان کنه داشته گل لگد میکرده.:311:
انگار اصلا ندیدینش و هیچ چیز نشنیدین....
سلام دوست خوبم
راستش این مشکله همهی دختراست
من که کلا بی خیال میشم و بی تفاوت ازشون رد میشم:227:
بنظرم بی محلی بهترین کاره:46:
سلام دوست عزیز
میگن یکی از دلائل بودن شیطان در صحنه ٰ اینه که ما عیارمون مشخص بشه ٰ تا بفهمیم چند مَرده حلاجیم ...
فقط در مقابلشون سکوت کن ٰ که بیانگر همه چیز هست ٰ وگرنه اینها همیشه بودن و هسن و خواهند بود ٰ
حتی لبخند هم نزن که از طرف آنها ٰ معنی رضایت را خواهد داد .
موفق باشید .
:43::43::43::72::72::72: