RE: خطی خشن روی صورتم . . .
من به عنوان یه دختر بهتون بگم شخصا صورت جدی برای مرد رو بیشترمیپسندم واتفاقا همیشه دوست داشتم ودارم همسرایندم قیافه جدی داشته باشه. :d
درحالت کلی هم میتونم بگم این چیزا واسه اکثردخترا زیاد مهم نیست.
ولی اگه این موضوع فکرتونو مشغول کرده،یا زیاد تو دید میاد یا براتون دغدغه شده،خب میشه درمورد برداشتنش فکر کنید
اینجا باید هر کس نظر شخص خودش رو بگه دیگه!
(نمیدونم از میون نظرهای شخصی چه جوری میخوای نتیجه گیری کنی!!)
نظر من اینه که
داشتن یه قیافه ی جدی مردونه، چیزی مثل جای چاقو نیاز نداره.
اما در کل با این مشکل دارم که چرا باید آدما از شما یه قیافیه ی عصبانی توی ذهنشون باشه؟!!
مگه نمیگن که باید غممون توی دلمون باشه و شادیمون توی چهرمون؟
حالا درسته شما غمت رو توی چهره ت نمیاری. اما جایی ندیدم بگن که باید چهره ی جدی و عصبانی و خشن داشته باشیم.
البته فقط نظرم بود. هر جور که خودت دوست داری و صلاح میدونی.
سلام
خوب دیگه کم کم میشه آقای خارپشت رو با این نشونی ها شناسایی کرد :cool:
===============================================
اما من ترجیح می دم همسرم روی صورتش چنین جای زخمی نداشته باشه، مخصوصا اگه محلی باشه که احیانا به صورتم یا بدنم بخواد برخورد کنه (مثلا هنگام بوسیدن و ...). البته من خیلی تو این چیزا بددل و حساسم.
نمی دونم بقیه خانمها چجوری هستن؟!
من ظاهر بدی ندارم و اصلا سعی نمیکنم خودمو عصبانی و تند نشون بدم
ولی ممکن نیست کسی تو نگاه اول فکرکنه(فقط فکر کنه!!) من ادم مهربونی هستم
یا مثلا احساساتیم
دلم نمیخواد اینجوری باشه
مشکل اصلی در مورد ظاهرم از وقتی شروع شد که با دختر مورد علاقم اشناشدم
احتمالا در جریان هستین دیگه لازم نیست توضیح بدم ، ریحان هیچوقت تو چشام نگاه نمیکنه یا بهتره بگم نگاه نمیکرد
خب من هم خوشحال بودم هم ناراحت
خوشحال از اینکه ریحان مسائل اخلاقی و دینی رو اینقدر شدید رعایت میکنه و چقدر با حیاست
اما ناراحتم بودم چون عملا نمیتونستم ارتباط چشمی باهاش برقرار کنم و در کل از اینکه وقتی حرف میزنم طرفم درست تو چشام نگاه نکنه روانی میشم:300:
موضوع دیگه این بود که ریحان وقتی به صورتم نگاه میکرد روی پایین چشمم و درست جای زخم روی گونه ام زوم میکرد !!:302:
خیلی کلافه میشدم
از اون موقع به بعد این مسئله یه مقدار فکرمو درگیر کرده البته چیز مهمی نیست
ولی خب دیگه دلم نمیخواد وقتی برای اولین بار کسی منو میبینه احساس کنه من عصبی یا عبوسم
اینم بگم من ادم خیلی شوخی هستم و در کل اهل بگو بخندم
اما قبل از اینکه با کسی حرف بزنم و اگه اون شخص بخواد راجع به من قضاوت کنه ...
میخوام بگم دست خودم نیست هر چند جدیدا سعی میکنم هی به خودم یاداوری کنم که لبخند بزنم
حالا سوالم اینه که اصلا برداشتنش لازمه ؟
میدونین اصلا دلم نمیخواد برش دارم
تو همه عکسام هست برام مثل یه نشونه است ، چیزی که فقط مختص خودمه
ضمن اینکه مادر هر وقت میخواد منو ببوسه دقیقا جای همون زخمو میبوسه
طفلی شاید عذاب وجدان داره که چرا بیشتر مراقبم نبوده :310:
مادر هم خیلی موافق نیست برش دارم اما جدیدا میگه خیلی فرقی نمیکنه شاید اگه برش داری بهتر باشه
نمیدونم
خارپشت ماروگرفتیا...
خب معلومه که هیچ دختری خوشش نمیاد همسرش یه همچین خطی روصورتش داشته باشه.(البته اگه به همون
خشنی باشه که میگی)
من خودم به شخصه ترجیح میدم خوشرو وخنده روباشه تااینکه جذبه داشته باشه.
راستشو بخواهید برای منم خیلی فرق نمی کنه همسرم ده تا جای زخمم رو ی صورتش باشه. من فقط تو چشمهاش نگاه می کنم. البته این دید منه که بیشتر اطرافیانم قبولش ندارند اما بیشتر خانم ها جزئیات براشون خیلی مهمه.
من فکر نمی کنم دختری شما رو به خاطر این زخم رد کنه و شما می تونید از طرفتون بعد از اطمینان برای ازدواج بپرسید که ایا دوست داره برش دارید یا نه. اگر دوست داشت برش دارید خوب برش دارید دیگه. اگرم نه شما این نشونه رو نگه می دارید.
(توی پرانتز یک توصیه خواهرانه بکنم و برم: وقتی خواستید با همسر ایندتون در مورد تصمیماتتون حرف بزنید کمتر در مورد نظرات مادرتون بگید. "هیچ دو خانمی(مادر و همسر) در اقلیمی نگنجند". ممکنه حساس بشه و تو دلش بگه اون نظر مادرت بوده در زندگی گذشتت و الان من در زندگیت هستم و نظر من مهمه )
سلام خاری :دی
اینکه تونستی قبولش کنی و اونو جزئی از خودت بدونی خیلی خوبه ولی حالا که روش های خوبی وجود دارند برای از بین بردنش چرا که نه؟!!!
سلام خارپشت.
من با تصورت از یه مرد جدی مشکل دارم. یعنی جدی بودن اخمو بودنه؟ اتفاقا من توی آفتاب تند نمی تونم دو تا چشمم را کامل باز کنم و اخم می کنم و از این که کسی من را اخمو بدونه بدم میاد.
همون جوری که دختر مهربون گفت چهره ی شاداب و لبخندی ملایم چیزیه که از یه پسر مومن انتظار می ره (حالا این که من و شما مومن هستیم یا نه دیگه قضاوتش دست من نیست البته )
در مورد خانم ها هم به نظرم طبیعیه که در اولین نگاه تصوری در ذهنشون شکل بگیره که بعد به سختی پاک بشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط بچه مثبت
سلام خارپشت.
من با تصورت از یه مرد جدی مشکل دارم. یعنی جدی بودن اخمو بودنه؟ اتفاقا من توی آفتاب تند نمی تونم دو تا چشمم را کامل باز کنم و اخم می کنم و از این که کسی من را اخمو بدونه بدم میاد.
همون جوری که دختر مهربون گفت چهره ی شاداب و لبخندی ملایم چیزیه که از یه پسر مومن انتظار می ره (حالا این که من و شما مومن هستیم یا نه دیگه قضاوتش دست من نیست البته )
در مورد خانم ها هم به نظرم طبیعیه که در اولین نگاه تصوری در ذهنشون شکل بگیره که بعد به سختی پاک بشه
دوست عزیز
من هم مثل شما فکر میکنم و دلم میخواد ظاهر بهتری داشته باشم
اتفاقا به همین خاطر این تاپیکو باز کردم
میخواستم بدونم اون جای زخم چقدر میتونه توی صورتم موثر باشه
چون خیلی دلم نمیخواد برش دارم
تصور خاصی هم نسبت به جدیت و ظاهر جدی یا مردونه ندارم
فقط گفتم همیشه از ظاهرم راضی بودم تا اینکه مسئله مذکور پیش اومد
اگه میگم تمایلی به برداشتنش ندارم
به این خاطره که همونطور که قبلا گفتم اون رو بخشی از صورتم میدونم
مثل اینکه بخواید بینی یا یه قسمت دیگه صورتتون رو عمل کنین
چهرتون عوض میشه در مورد من این تغییر کمتره اما خیلی موافقش نیستم
باید بیشتر فکر کنم :72::72: