متوجه خیانت پدرم شدم ، چه کنم
2ماه است متوجه رفتارهای تازه پدرم شدم.پنهان کردن گوشی اس ام اس زدن و از این قبیل رفتارها.
بعد از کلی تجسس متوجه شدم با یک خانوم دارای رابطه عاطفی است.(یکی از اس ام اس هایشان را خواندم.بیشترش را نمیدانم!)
رفتار پدرم در خانه با مادرم و با ما هیچ تغییری نکرده.
من نمیدانم باید چه کنم؟ حق مادرم چیست؟ من باید به او بگویم؟ چه طور بگویم؟
خودم فکر میکنم حق اوست که بداند.حتی اگر صدای شکستنش بلند شود....
لطفا کمکم کنید... دارم دیوانه میشوم....
با این اتفاق دیگر از ازدواج هم واهمه دارم. وقتی پدرم بعد از 22 سال زندگی مشترک تمام وفاکاریهای مادرم را نادیده میگیرد....به دیگر مردان! چه اعتبار و اعتمادیست؟؟؟
RE: متوجه خیانت پدرم شدم ، چه کنم
2راه داری
یکی ک به مامانت بگی
ک اونم یا تموم زندگی رو خراب میکنه یا باش میسازه و میسوزه
یا به بابات
ک اونم یا بر مگرده یا حواسشو جمع میکنه ک دیگه نتونی دستشو بخونی
نه خواهشا به مادرت نگو...گناه داره.
سعی کن راهی پیدا کنی که پدرت بیخیال اون خانم بشه
اول تلاشت را کن پدرت متوجه اشتباهش بشه
اگه نتونستی پدرت را قانع کنی و همه تلاشت را کردی اون موقع به مادرت بگو.
فکر میکنی دلایل این خیانت چه میتونه باشه؟ چقدر در این خیانت مادرت را مقصر میدونی؟؟
نگذارید گناه پدرتان فاش شود آن هم به دست فرزندش
دوست عزیزم آرشیتکت جوان !!
خوش اومدی به همدردی ..
میدونی گاهی آدم ها اشتباه میکنن .. و نیاز دارن کسی اونا رو متوجه اشتباهشون بکنه .. اون وقت اگر اون اشتباه تبدیل به عادت نشده باشه میشه جلوشو گرفت .. اما وای به روزی که خیانت روزمرگی بشه ... دیگه نمیشه کاریش کرد ..
به نظر من بهترین کار اینه که با پدرت به صورت غیر مستقیم صحبت کنی .. بگو که بهش افتخار میکنی که بهترین پدر دنیاست و همیشه به مادرت وفادار بوده !! بگو از نظر تو مردائی که خیانت میکنن ارزش هیچی رو ندارن و اگر یه روز مرد زندگیت بهت خیانت کنه میمیری .. بگو دوست داری همسرت مثل پدرت باشه و به زنش وفادار بمونه .. بذار با این حرفای تو به خودش بیاد .. به فکر فرو بره .. گاهی میشه ادما رو تو رو در واسی با خودشون انداخت و آگاهشون کرد ..
یه نکته ی خیلی مهمی رو داشت یادم میرفت بگم . خیلی اشتباه کردی که تجسس کردی و به حریم پدرت پا گذاشتی .. با اینکار هم حریم ها رو شکستی هم از اعتبار پدرت پیشت کم شد هم به تمام مردها بی اعتماد شدی .. عزیزم اگر کسی حقی داشته باشه اون مادر شماست .. میگن آدم هرچی بیشتر بدونه بیشتر اذیت میشه .. من اصلا کارتو تائید نمیکنم که بی اجازه اس ام اس های پدرتو خوندی ..
امیدوارم عاقلانه فکر کنی و با یه تصمیم عجولانه زندگی خانوادگیتو بهم نریزی .. :72:
این بنده خدا مشکلش مال سال 90 بوده ها.
الان یه ذره دیره دوستان :310: