چیکار کنم؟دیگه خسته شدم.لطفا تا 23ام جواب بدین
سلام دوستان.من حدود 10ماه با یه نفر رابطه دشتم.متاسفانه تو این مدت خیلی بهش وابسته شدم.چون قبلش یه شکست عشقی خورده بودمو دنبال یکی میگشتم که بهش دل ببندم.هفته ی قبل من هرچی بهش زنگیدمو اس ام اس دادم اصلا جواب نداد.منم خیلی نگرانش شدم.چون تو شهر ما دانشجو هستشو تو یه خونه تنها زندگی میکرد.خیلی ترسیدمکه نکنه اتفاقی براش افتاده باشه.واسه همین صبح با مامانم رفتیم در خونشو کلی در زدیم تا درو باز کرد.گفت خوابیده بودمو صبح بتو اس ام اس دادم مگه ندیدی؟مم چون گوشیم رو سایلنت بود ندیده بودم اسشو.خلاصه بعد اینکه رفتم خونه گفت همه چیو خراب کردمو حتما بعد این هرچی بشه مامانت میاد بمن گیر میده و نصیحتم میکنه.ازاونموقعم دیگه جوابمو نداد.الان حالم خیلی بده.بدون اون نمیتونم ادامه بدم.میخوام بازم روز تولدش ازش بخوامکه برگرده.اینکارو بکنم؟ارزششو داره؟اگه نه اونوقت چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:302::316::325:[/size]
RE: چیکار کنم؟دیگه خسته شدم.لطفا تا 23ام جواب بدین
سلام
به همدردی خوش آمدید
اگر امکان دارد برای ما بیشتر از خودتان بگوید
مثلا"
چند سال سن دارید؟
تحصیلات؟
چطور با مادرتان در خصوص رابطه صحبت کردید؟
توصیحات هر چه شفاف تر باشد دوستان بهتر شما را راهنمایی میکنند
سلام.من 20سالمه.دانشجوی رشته ی مهندسی شیمی هستم.اونم دانشجوی برق بود.امسال میخواد ارشد بده.خب مامانم میدید که همش دارم اس ام اس میدم به یکی.هرروز میگف باکی اینهمه میحرفی؟منم اخرش بهش گفتم.برخوردش معقولانه بود
ندا جان خوش اومدی
دوست من فکر نمیکنی که که انتخاب این آقا و وابسته شدن شما کاملا احساسی بوده (شکست عشقی)؟یعنی فقط دوست داشتی به یکی دلببندی بدون اینکه ببینی چقد مناسبید یا اصلا این رابطه درست یا نه فقط خواستی از اون شرایط جدا شی پس تا اینجای کار این آشنایی شروع منطقی نداشته!
ببین دوست من شما با این کار فقط خودت کوچیک میکنی و اون گریزان...مطمن باش با این کارت اون خودشو واست میگیره...اگه واقعا بت علاقه مند باشه که بر میگرده اگرم دنبال بهانه باشه که با این کارت هم خودت کوچیک میکنی هم خودت بش تحمیل کردی که اصلا قشنگ نیست!
راستی یه سوال هدف از این رابطه چیه؟اگه دوستیه مادرتون با این رابطه مشکل ندارن؟
[color=#FF0000]ببین عزیزم ازت میخوام عاقلانه فکر کنی اگه هدف از این رابطه دوستیه دیر یا زود تمام میشه و هرچیم طولانیتر باشه جدایی سخت تر...به این فکر کردی که تحمل یه جدایی و شکست دیگه رو داری؟؟!!!!!!!!سعی کن به این فکر کنی که رابطه بی هدف هرچی زودتر تمام شه بهتره!
من هدفم ازدواج بود.اونم گاهی وقتا میگفت میخواد بامن ازدواج کنه و گاهیم حرفایی میزدکه انگار هدفش فقط دوستیه .بنظرم شما راست میگین.اون بهرحال برنمیگرده و من فقط خودمو کوچیک کردم
عزیزم من کاملا درکت میکنم...دخترا این طورن اغلب تو یه رابطه به ازدواج فکر میکنن...اما این در مورد پسرا نیست عزیزم مطمن باش اگه هدفش ازدواج بود حتما میگفت نه یه بار بگه یه بار نه...این جور یه حالت امیدواری بت میده...دوست گلم روزای اول سخت اما سعی کن خودتو سرگرم کنی اصلا خودت کوچیک نکن:305:...تو تازه 20 سالته کلی فرصت داری کلی وقت داری تا عاشقت بشن عاشق بشی و عشق واقیت و پیدا کنی:43::43:
سلام
مطمئن باش اون آقا قصدش ازدواج با شما نيست!
پسري كه واقعا قصد ازدواج داشته باشه،30 ماه كه خوبه،نميذاره حتي 3 هفته هم بگذره و سريع خانوادش رو در جريان ميذاره و اقدام ميكنه!
راستي يه نكته پليسي!! شما فرمودي آدرس خونشون رو داشتي،نكنه قبلا خونش هم رفتي!!؟؟:82:
سلام.مامانش درجریان بود.اما میگفت الان دانشجوام.نه کار دارمو نه موقعیت مالی.من خونش نرفته بودم.یعنی همیشه میخواست برم.اما من هیچوقت نرفتم.فقط ادرسو موقعیت خونشو بهم گفته بود.بهد از اینکه کلی با مامانم گشتیمو از بنگاهای معاملاتی سوال کردیم خونشو ÷یدا کردیم.چون گفته بودکه خونه ی یکی از این املاکیارو اجاره کرده.
نقل قول:
من خونش نرفته بودم.یعنی همیشه میخواست برم.اما من هیچوقت نرفتم
كار خوبي كردي،واقعا شانس آوردي كه گولش رو نخوردي!:104: