RE: خیلی مهربان یا خیلی سخت؟
عزیزم من هم کما بیش مثل شما هستم در دوستیام(البته نه با جنس مخالف)
و دلیلی که من برای خودم پیدا کردم اعتماد بیش از حد هست
موفق باشی:72:
سلام دوست خوبم.
برای این کار لازمه هر سخن جایی و هر نکته مکانی داشته باشه. در حقیقت اگر شخص بدونه که شما در موقعیت های مختلف چه واکنش هایی خواهید داشت، نسبت به واکنش شما آماده خواهد بود.
:305: برای یک زندگی موفق و سالم، چیزی به نام برخورد سخت معنا نداره. خشم، عصبانیت، کینه و... همه شون در تمام شرایط زندگی ممنوعه! برای این سری موقعیت های خاص فقط قاطعیت معنا داره که اونم با آرامش امکان پذیره.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط no1
راستش یه سوالی تو ذهن منه که بخصوص برای شروع یه رابطه دونستنش خیلی لازمه. اینکه چطوری شریک مهربان و با محبت و صبور و با گذشت و فداکار و ... ای باشیم و در عین حال توقعات نابجا در طرف مقابل هم ایجاد نکنیم و از حقمونم نگذریم ؟و اصلا وقتی با مسئله ای مخالفیم چجوری مخالفتمونو یا دلخوریمونو نشون بدیم؟ این برای من خیلی مهمه چون تو رابطه هام یا از اینور بوم میفتم یا از اونور. ضمنا از بین بردن توقعی که در کسی ایجاد کردیم اگه غیرممکن نباشه حداقل من شخصا بلدش نیستم.
سوالم اینه چجوری می تونیم تعادل رو رعایت کنیم؟ می دونم که مهارتیه که باید دیداری و در شرایط مختلف مثلا از والدین دید و یاد گرفت اما خب شاید تئوری هم بشه.اگه ممکنه راهنماییم کنید. ممنون
سلام بر شما دوست عزیزم
جهت اینکه وقتی با مسئله ای برخوردیم چه جوری مخالفتمون رو نشون بدیم ؟ در تایپیک
((( حرفهای بد شوهرم ... ))) اشاره ای بسیار کوتاه کردم که اگه دوست داشتین بخونین . ( http://www.hamdardi.net/thread-17355.html )
اما گذراندن دو دوره آموزش مهارتهای زندگی و خانواده متعادل می تونه کمک بسیار زیادی به دوستان کنه ٰ که الان در سطح کشور داره برگزار میشه ( از طرف اداره بهزیستی ) که البته من خودمم مربی این کارگاه (( آموزشهای مهارتهای زندگی )) هستم و بسیار عالی و کارآمد هست م مطمئنا میتونه کمک بزرگی به همه دوستان کنه
توصیه میکنم پیگیری کنید و در آن شرکت کنید که البته روش برگزاری این کارگاه کاملا متفاوته
موفق باشید
:43::43::43::72::72::72:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط مهاجر بینشان
اما گذراندن دو دوره آموزش مهارتهای زندگی و خانواده متعادل می تونه کمک بسیار زیادی به دوستان کنه ٰ که الان در سطح کشور داره برگزار میشه ( از طرف اداره بهزیستی )
میشه لطف کنید بگید که چطور میشه از زمان و مکان این کلاسها و هم هزینه آن اطلاع پیدا کرد؟
همچنین اگه زحمت بکشید سرفصلهای مباحث این دوره ها را هم عنوان کنید، خیلی خیلی ممنون میشم.
با سلام به دوستان عزیز همدردی
کلاسهای آموزش مهارتهای زندگی ٰ به تازگی از طرف سازمان بهزیستی کشور ٰ معاونت امور فرهنگی و پیشگیری برگزار میشه ٰ در دو دوره ابتدایی و تکمیلی برگزار میشه ٰ
در این دو کارگاه ٰ به ده مهارت اصلی و پایه های زندگی پرداخته میشود که آن ده مهارت ٰ
1 ) مهارت خودآگاهی
2 ) مهارت همدلی
3) مهارت برقراری رابطه موثر ( ارتباطات اجتماعی )
4 ) مهارت روابط فردی سازگارانه ( ارتباطات بین فردی )
5 ) مهارت تصمیم گیری
6 ) مهارت حل مساله
7 ) مهارت تفکر انتقادی
8 ) مهارت تفکر خلاق
9 ) مقابله با هیجان
10 ) مهارت مقابله با استرس می باشد
این کارگاه ٰ کاملا به روش متفاوتی برگزار می شود که باعث شادابی و نشاط خواهدشد . رابطه استاد و شاگرد کاملا یک رابطه دو طرفه هست ٰ و در طول دوره برنامه های عملی زیادی برگزار میشه .
هر دوره حدود 15 جلسه 2 ساعته می باشد .
هزینه شرکت در این کارگاه بسیار پایین است . و بیشتر هزینه آن از طرف اداره بهزیستی پرداخت می شود .
اما زمان و مکان برگزاری دوره ها ٰ باید به سازمان بهزیستی منطقه خود ٰ بخش معاونت امور فرهنگی و پیشگیری ٰ دفتر پیشگیری از آسیب های اجمتماعی مراجعه کنید .
سوال دیگری باشه ٰ در خدمتیم
:43::43::43::72::72::72: