-
من عجولم
با سلام . من آدم خیلی عجولی هستم. و همیشه انتظار دارم کارهایم سریع اتفاق بیفتد . از اینکه گام به گام جلو بروم بدم می اید. بعضی وقت ها فکر می کنم اگر جای مخترع تلفن بودم همان اول موبایل بلوتوث دار اختراع می کردم. همیشه دنبال چیز نا معلومی در آینده هستم . یا بهتر است بگویم منتظر چیزی در آینده هستم . همین الان که دارم این موضوع را می نویسم دوست دارم سریع تمامش کنم و حوصله مرور دوباره ندارم. این عجولی بعضی اوقات کفر خودم را هم در می اورد. لطفا یک راه حل سریع و کارمد به من پیشنهاد دهید . با تشکر
-
RE: من عجولم
سلام دوست عزیزم
گفتید (( بعضی وقت ها فکر می کنم اگر جای مخترع تلفن بودم همان اول موبایل بلوتوث دار اختراع می کردم )) اگر واقعا در عجول بودنتون اینجور باشد که بهتر عمل کنید ٰ این که امر خوبی هست ٰ
ولی من مطئنم با عجول بودنتون اگه جای مخترع تلفن بودید ٰ گوشی یازده دوصفر هم اختراع نمی کردید چه برسه به بلوتوث دار :311: وتازه ما مجبور بودیم هنوز با کبوتر ها پیغام بفرستیم :311:
به هر حال شما که عجله دارید به جواب رسیدن ٰ همین حالا فوری ٰ عجله کن و فوری یه کاغذ بردار
و یک طرفش بنویس اثرات عجله کردن و یک طرفش بنویس اثرات با آرامی و با آرامش امور را پیگیری کردن
بعد فکر کن و زیرشون هرچه به ذهنت میاد بنویس و از دیگران هم کمک بگیر و بعد از نتیجه گرفتن سبک و سنگین کن ٰ هر کدامش که بهتره و امتیازش بالاتره همون رو عمل کن ( عجله یا آرامش )
حتی اگه عجله کردن بعد از فکر و کمک گرفتن امتیاز بیاره
ولی جدی باید باشی در طرع و عملی کردن این برنامه
البته بعضی جاها عجله خوبه ها ٰ اما آنجایی که کارآیی انسان را پایین نیاره که متاسفانه عجله حداقل 80 درصد کارایی انسان را تحت تاثیر قرار میدهد .
دوست شما مهاجر بینشان
:43::43::43::72::72::72:
-
اینم فکر بدی نیست . حالا نمیشه رو کاغذ ننویسیم همینجوری با خودمون مرور کنیم. شوخی کردم. می دونی شایدم نمیشه اسمشو عجله گذاشت . همیشه انگار یه چیزی تو وجود من میگه یه چیزی مبهمی در آینده منتظر توست . و یه جورای همیشه منتظر فردا هستم و واسه همین از اکنونم نمی تونم لذت ببرم. بارها هم خودمو متقاعد کردم که تو آینده اتفاقی نمی افته ولی انگار بعضی وقت ها از یادم میره . من در کل آدم مثبت اندیشی هستم. اطرافیانم رو دوست دارم ولی همیشه دلم می خواد از همه جلوتر باشم . وقتی یه کتاب درسی رو که باز می کنم . همش به این فکر می کنم که زود تمومش کنم. و به این فکر نمی کنم که باید اونو یاد بگیرم . بعضی وقت ها هم با خودم کلنجار می رم که آره دیگه فهمیدم همینقدر کافیه برو سر درس بعدی . و یه چیز دیگه اصلا دوست ندارم یه فیلمو دوبار ببینم حتی اگر جالب باشه.
-
سلام دوست عزیز منم مثل شما همین مشکل عجول بودن رو دارم راستش به نظر من مشکلی که ما آدمهای عجول ذاریم اینه که قبل از کاری که میخواهیم انجام بدیم فکر نمیکنیم اگه به کارایی که توش عجله کردی و به زیانی که ناشی از این عجله بود فکر کنی میتونی دفعه بعد عجله ات تو کارهات کاهش بدی
-
از قدیم گفتن عجله کار شیطونه:311:
شاید دلیلش تو گذشته هات بوده از کی شروع شد؟ آینده دیروزت یعنی امروز میبینی که امروز خبری نیست
تعادل خوبه عجله اجازه نمیده درست فکر کنی و تصمیم بگیری