RE: کدام راه را انتخاب کنم.
چرا با پدر و مادرتون زندگی نمی کنید؟ دلیل اینکه می خواهید جدا از آن ها باشید چیه؟ تاپیک قبلیتون رو خوندم. خب مسلمه پسر جذب دختری می شه که به سر و وضع خودش برسه و آراسته باشه.. البته منظورم به طور افراطی نیست اما یک آرایش مختصر و تمیز کردن صورت دینتون رو به خطر نمی ندازه.. ما پسر ها اولین معیارمون قیافه ست. حتی اگر کسی انکار کنه... البته ظاهر همه چیز نیست اما جذب اولیه برای استارت بقیه ی ارزیابی ها توسط ظاهر انجام می شه. در تاپیک قبلی دیدم که از اینکه کسی سراغ دخترهای ساده نمی یاد دلگیر بودید. خب علت اینه که باید اون جذابیت باشه که اون آقا پا پیش بذاره و خوش ظاهر بودن با هیچ ارزشی منافات نداره و به نظر من اگر غیر از این فکر می کنید فکرتون صحیح نیست. یه چیز دیگه هم بگم. زندگی مجردی برای کسی مثل شما باعث تشدید بسیار زیاد حس تنهایی می شه و افکار آزار دهنده بیشتر میاد سراغتون.
سلام شب شکن من در تاپیک قبلی نگفتم که آراسته نیستم، من آرایش بیرون از منزل رو انجام نمی دم و بیرون هم مقنعه می پوشم اما به هیچ وجه با وضع زننده بیرون نمیام.
باز هم ممنون از جوابت.
تک دختر عزیز
پاسخ این سوالها رو بدید:
چرا با پدر و مادرتون زندگی نمی کنید؟ دلیل اینکه می خواهید جدا از آن ها باشید چیه؟
اگه مساله خاصی ندارید ، یه گزینه می تونه ادامه اشتغال تون و ادامه تحصیل در مقطع دکترا باشه.
یه گزینه (از دید من مناسبتر) ادامه اشتغال ، ازدواج و بعد از ازدواج ادامه تحصیل باشه.
اگر از اینکه دور و اطراف شما رو معرفی کنن و خواستگار براتون بیاد ، ناراحت نمیشید ، گوشی رو بدید دست مادر و خاله و عمه و ... که موارد مناسب رو بفرستند.
تا حالا چند تا خواستگار داشتید ؟ به چه دلیلی ردشون کردین؟
با سلام
دسترسي رايگان انجمن مشاوره و انجمن خانواده و زير شاخه هاي آن صرفا براي سئوالات شخصي مراجعان مي باشد.
لذا در مواردي كه نياز به بحث و نظرات ديگران هست بايد سئوال در انجمن مناسب آن طرح شود.
تاپیک به انجمن مربوطه منتقل شد