RE: نمی دونم چی کار کنم!!
سلام دوست عزیز
این آقا شرایط ازدواج رو دارن؟ میشه از خصوصیات آقا بیشتر بگید؟
اگه دوستش داری غرورتو بذار کنار از طریق واسطه باید بهش بگید نامزد ندارید نذارید دیر بشه:305:
سلام خوش آمدی.
گیتا،هدفت از این ارتباط شاید دوستی باشه چون هیچجا ندیدم به ازدواج اشاره کرده باشی.همدردی هیچ گونه مشاوره ای
برای دوستی نمی ده.
همین تاپیک شاید کافی باشه تا رو تصمیمت تجدید نظر کنی. http://www.hamdardi.net/thread-17296.html
اینم بگم که اگر پسر دخترو بخواد میاد سراغش.شما لازم نیست کاری بکنی.ولی یادت باشه اگر اومد و پیشنهاد
دوستی داد به هیچ عنوان قبول نکنی.
به هيچ عنوان خودتون طرفش نريد...اصلا هم دنبال واسطه نباشيد!
اگه يه دختر هرچقدر هم كه زيبا و باكمالات باشه،ولي خودش شخصا به طرف پسري بره،مطمئن باش واسه اون پسر هيچ جذابيتي نخواهد داشت...!!! و چيزي جز شكسته شدن غرورتون و فكرا و انگيزه هاي بد از طرف پسر،نصيبتان نخواهد شد!!!
شما قبلا اين آقا رو (با اينكه مدتها به دنبال شما بوده) رد كردين،پس معيارهاي شما رو نداشته! ولي حالا كه سر و كله يه دختر ديگه پيدا شده عشق و علاقتون گل كرده!!؟؟؟ پس به نظر مياد اين احساس الآن شما هم بيشتر ناشي از حسادت هاي دخترونه باشه تا عشق و علاقه واقعي!!
بهترين كاري كه ميتونيد انجام بديد فراموش كردن ايشونه!
سلام قبل از همه ممنون از دوستایی که لطف کردن و پیام گذاشتن ممنون از راهنماییتون:46:
راستش این ایدی جدید منه با قبلی نمی دونم چرا نشد وارد شم!
فکنم باید یه کم بیشتر توضیح بدم شاید یه کوچولو سو تفاهم پیش اومده باشه.فرهنگ عزیز منظور من از ارتباط بیشتر حتما یه رابطه هدفدار برای اشنایی بیشتر بوده و ینکه وقت گذاشتم و راجع به امیر فک کردم به این دلیل بود که می دونستم که هدف اونم حتما همینطوره خلاصه اینکه منظورم قطعا در رابطه با انتخاب برای ازدواج بود.
دلیل اینکه اوایل ,اشنایی بیشتر با امیر برام جذابیت نداشت شاید بخاطر این بود که اصلا معیار خاصی نداشتم و خیلی جدی به زندگی مشترک و این حرفا فک نمی کردم.مهرداد جان قبول دارم که این ترم اخر که فهمیدم امیر با محیا در ارتباط حسابی حسادت دخترانم گل کرد اما قبلا هم نوشتم من چن وقت بود که دوس داشتم بیشتر امیر رو بشناسم و مردد بودنم به قبل از جریان محیا بر می گرده!
یه چیزایی تو امیر هست که شاید اصلا اون موقه ها برام جذاب نبود و شاید اصلا دنبال من بودنش بیشتر بهم رضایت می داد تا شناختنش.اینکه خیلی موقر و چشم پاکه اینکه خیلیا واسش سرو دست می شکونن -اینکه بر خلاف خیلی از جوونای امروزی برای خودش چارچوب داره و واسه زندگی بهتر تلاش می کنه و از همه مهم تر اینکه مطمئن بودم تو نگاهش بهترین بودم و می دونستم که همه ملاکاش ظاهری نیس!
متاسفانه ما هیچ رابطه تلفنی یا اینترنتی نداشتیم که بهانه ای باشه از طرفی بنا به گفته خودم و دوستام و دوستاش مطمئن شده بود که حسی بهش ندارم –خودم بارها بهش گفتم که این یه احساس یه طرفس …
راستش خودمم از اینکه بخوام رابطه ای برقرار کنم می ترسم از اینکه به قول مهرداد دیگه جذابیت سابق رو براش نداشته باشم ولی واقعا کسی که به قول دوستاش مهم ترین انگیزش از دانشگا اومدن دیدن من بود و حتی وقتی با محیا بود حس می کردم منو به محیا ترجیح میده اگه فک کنه من دارم پیش قدو میشم دیگه واسش بی اهمیت می شم!!!؟؟/
دنبال یه راه غیر مستقیمم که مثلا یه جورایی اتفاقی بشه همه چیز اما نمی دونم چه جوری!؟
دنبال واسطه هم نباش،اشخاص سوم توي ماجراها فقط همه چيز رو خرابتر ميكنن،چون بالاخره يه جا سوتي ميدن ،خورشيد هم هيچوقت پشت ابر نميمونه...
اينكه ميگي احساس ميكني الان هم كه با محيا هست باز به شما تمايل داره،ديگه از اون حرفا هستا!!!
شما با چه اطميناني همچين حرفي ميزنين!!؟
شايد الان واقعا عاشقانه همديگر رو دوست داشته باشن و احساس خوشبختي كنن و واسه آيندشون كلي طرح و برنامه ريخته باشن..در اين صورت بعيد ميدونم بخواي رابطشون به هم بخوره....
سلام -نمی دونم چرا بعضی وقتا نمی تونم اصلا وارد شم.همش پیام میده رمز ورود اشتباس هیچ جور:162::162::162::162::162:یم درس نمی شه:162:
مرسی اقای مهرداد از پیگیریتون .
اما راستش چن تا نکته رو فکنم باید توضیح بدم:
دلیل اینکه میگم هنوزم حس می کردم به من فک می کنه از اون حرفا نیس.به گواهی دوستای خود امیر و دوستای خودم و حتی اینکه محیا همیشه از اینکه من و امیر بخایم روبرو بشیم واهمه داشت. اما من مطمئنا دیگه تو فکر اینکه رابطه اونا خراب بشه نبودم.اگه الان مرددم دلیلش اینه که تو توضیحات اولم هم گفتم امیر و محیا از هم جدا شدن.
(محیا اولین دوست امیر و امیر صدمین دوست محیا بود )
راستی میشه جواب سوال قبل رو یه بار دیگه بدین.
"""راستش خودمم از اینکه بخوام رابطه ای برقرار کنم می ترسم از اینکه به قول مهرداد دیگه جذابیت سابق رو براش نداشته باشم ولی واقعا کسی که به قول دوستاش مهم ترین انگیزش از دانشگا اومدن دیدن من بود و حتی وقتی با محیا بود حس می کردم منو به محیا ترجیح میده اگه فک کنه من دارم پیش قدو میشم دیگه واسش بی اهمیت می شم!!!؟؟/"""
سلام گیتا خانم. امیدوارم به طور احسن شرایط اشنایی دوباره با امیر اقا براتون فراهم بشه.
ببخشید،من یه سوال حاشیه ای و بی ربط به موضوع داشتم ولی امیدوارم جوابشو بگیرم.
شما گفتین ایشون بین دخترا پسرا محبوبی هستند و دخترهای زیادی برای ایشون دست و پا میشکنن.
دلیل حقیقی این امر چیه؟ {{قطعاً دلیل اصلیش چشم پاک بودن ایشون نیست ،احتمالا ایشون یه پسر خوش تیپ
باید باشه }} ؟؟؟؟ باز هم ببخشید که سوالم ربطی به بحث نداره.
Gitaa جان سلام
به همدردی خوش آمدی
عزیزم لطفاً یک عنوان متناسب با مشکلی که مطرح کرده ای انتخاب کرده در پست بعد ارسال کن تا جایگزین عنوان کنونی که مبهم است کنیم .
می دانی که طبق قوانین همدردی اینگونه تاپیکها ( که عنوان نا مفهوم دارند ) حذف می شود . ما به شما فرصتی می دهیم . که عنوانی را انتخاب کنید در غیر اینصورت با عرض شرمندگی موظف به حذف تاپیک هستیم .
.