RE: با این آدم چه کنیم؟:302:
یواش تر . . . یواش تر جان من!!چرا خود را بیهوده آزار می دهید تا احساس بدی پیدا کنید!!!!چگونه ما(مخاطبان شما) با همین سخنان شما که تنها به قاضی می روید و البته راضی هم برمی گردید،بدانیم راست می گویید؟؟؟؟
و تازه از همه مهم تر با الفرض که پدر *گرامی* شما چنین باشند،اما شما اصلاً حق ندارید با این ادبیات کینه توزانه درباره ایشان حرف بزنید.
راستی،حواستان باشد که 95% مردمان این دیار بلازده چنین هستند،اما بیشترشان به وضعی دارند خو کرده اند و زرنگتر هایشان نیز *ماسک* موجه بودن بر چهره دارند.
***احترام پدرتان را در بود و نبود ایشان همواره نگاه دارید.***
لفظ بيانتون در مورد شخصي مثل پدرتون درست نيست و البته اين هم بر مي گرده به مادرتان احتمالا از كوچكي طوري بزرگ شده ايد كه گويا مادرتان هميشه از پدرتان بد مي گفته و اين روي شما هم تاثير گذاشته چون مادر خود را پاك و بي تقصير و پدرتان را گناهكار مي دانيد من اين مسئله را خيلي ديدم كه بچه ها با جانب داري مادرشان و مادرها با ناسزا گفتن شوهرشان جلوي بچه ها باعث اين تربيت مي شوند . عزيزم حرفات اصلا سنجيده نيست به قول گردافريد توي اين جامعه همه اينجورين و به اين وضعيت عادت كردند حالا بعضيها خوششون مي ياد و همون شكلي مي شوند بعضي ها هم نه . براي اينكه مارو روشن كني بايد ريزتر و به گونه ايي بهتر تعريف كني ببينم مثلا دوستاي تو چه چيزايي فهميدن كه به شخصيت پدرت پي بردند شايد اونها رو هم تو قانع كردي مثل گفته هاي الانت يا تو گوشي رو دستشون دادي .
آقا یعنی چی؟
مگه پدری و مادری هنره؟
خوابیدن یک شب پدر و مادر و به وجود اوردن یک بچه که هنر نیست
پدی و مادری تو خوبیه نه به تقدس اسم
مشکل بد این دنیا اینه کسایی که خودشون مشکل روانی دارن بچه دارم میشن تا چند تا بچه دیگه هم بد بخت کنن
چرا تعصب بی جا رو اسم پدر یا مادر دارین
پدری خوبه که آگاه باشه
مهربون باشه
امکانات در اختیار بچه هاش قرار بده
مشکل ما اینه که این احتمالو نمیدیم که ممکنه پدر مادر ما نا آگاه باشن یا طرز فکرشون اشتباه باشه
من واقعا به شما حق میدم...راه حلیم که پیشنهاد میکنم اینه که تا وقتی مستقل نشدین مجبورین همچین آدمیو تحمل کنید
اما سعی کنید که رفتارش رو شما تثیر نذاره و اصلا براتون مهم نباشه
آخ چقدر کیق کردم از این نوشتار دوست خردمند و شریق و گلمان:میلادزبل؛من به طور کلی دارم می گویم که باید به پدر و مادر احترام گذارد،البته:*نه هر پدر و مادری*.این صددرصد به شرطها و شروطها است و . . . .
سلام
تغيير آدمي در اين سن وسال سخت هست و بهتر است بيشتر به آينده خودت و مسائل خودت بپردازي و سعي كني رفتار پدرت بر تو اثري نداشته باشد . ضمن احترام به او سعي كن فقط به حرفاش گوش دهي ولي كاري را كه درست هست انجام دهي . با كار وتلاش سعي كن وابستگيت را به او كم كني وقتي نياز كمتري به او داشته باشي و يك آدم موفق در جامعه باشي او كمتر مي تواند در زندگي تو اعمال نظر كند.