-
تردید
به نام خدا
من دانشجوی سال اول رشته مدیریت بازرگانی هستم . شخصی به خواستگاری من آمده است که دیپلم است و در رستوران صندوق دار است .
از نظر ظاهری و اعتقادات مورد تایید من است و فقط کار ایشان و سطح تحصیلات ایشان من را کمی با تردید مواجه کرده است . در ضمن این شخص تمایل به ادامه تحصیل دارند و به گفته خودشان از پشت کار بالایی برخوردار هستند و از ریسک کردن در زمینه کاری ترسی نداشته و به دنبال دست و پا کردن مغازه ای ( رستوران ) به طور مجزا برای خود در زمینه فعالیت هم اکنون خود هستند البته در آینده .
در ذهن خودم با این مسئله که امکان پیدا شدن مورد مناسب تر با توجه به دانشجو بودن خودم وجود دارد بر تردید من افزوده است .
به نظر شما من چه کنم ؟
-
RE: تردید
سلام sahel 1461
شما جدا از اینکه فعلا چه خواستگاری داری، نخست باید معیارها و خواسته های خود را نسبت به همسر آینده ات مشخص کنید. و حداقل و حداکثرهای خود را تعیین نمائید. به خاطر اینکه ، وقتی خواستگاری پیدا می شود دچار تعارض نشوید. طمع در انسان در هر زمینه ای وجود دارد. اصولا این سئوال شما خطاست که آیا خواستگاری بهتر پیدا می شود یا نه؟ همیشه دست بالای دست وجود دارد. و همیشه چنین سئوالی حتی اگر پیر زنی شوی می تواند مطرح شود.
مهم اینست که معیارهای شما متناسب باشه. صرف دانشجو بودن شما هیچ امتیازی ندارد. و اگر موجب شود یک خواستگار مناسب را رد کنید شاید به جای امتیاز ، نمره منفی نیز برای شما داشته باشد.
مجددا تاکید می کنم که حتما معیارهای خود را روشن کن و اگر خواستگارت متناسب هست، درنگ نکن. ولی اگر با شرایط شما سازگار نیست ، مجبور نیستی او را انتخاب کنی.
لطفا مقالات بخش <a href="http://www.hamdardi.com/fa_default.asp?RP=M_content.asp&P1N=ContentID&P1V= 167" target="_blank">مشاوره ازدواج در سایت همدردی</a> مطالعه کنید، پاسخ بسیاری سئوالات شما در آنجا وجود دارد.
-
RE: تردید
از راهنمایی شما واقعا متشکرم .