سلام دوستای خوبم ،شاید این حرفایی که می زنم مسخره باشه ولی می خواهم یه سوال بپرسم که شغلی مثل مصالح فروشی بده؟شخصیت آدم را کوچک می کنه؟شان اجتماعی اش پایینه ؟
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام دوستای خوبم ،شاید این حرفایی که می زنم مسخره باشه ولی می خواهم یه سوال بپرسم که شغلی مثل مصالح فروشی بده؟شخصیت آدم را کوچک می کنه؟شان اجتماعی اش پایینه ؟
هیچ شغلی به خودی خود با کلاس یا بی کلاس نیست.آدم هایی که داخل اون شغل هستن وجه اون شغلو مشخص
می کنن.مشاغلی که حالت کاسبی دارن (میوه،آهن،مصالح ... ) و به سرمایه ی زیاد نیاز دارند و نیاز به تحصیلات دانشگاهی
ندارن معمولن کسایی که واردش می شن از نظر سواد سطح پایین هستن به تبع اونم کلاس اجتماعیشونم پایینه.ولی نه
اینکه هر کی تو این مشاغل بود حتمن بی کلاسه.ممکنه یه نفر مهندس عمران باشه سرمایه دارم باشه مصالح فروشی باز کنه
یا مهندس کشاورزی بره تو کار میوه.
ممنون از شما که پاسخی دادید راستش من دچار تردیدم از یک سمت این مشاغل را خیلی خوب میدونم ومیگم مشاغل به ما شخصیت نمی دهن ولی جو خانواده طوری است که من را و طرزتفکرم را دچار تردید کرده خانوادم همچین مشاغلی را نمی پسندن ولی برای من مهم فهم و شعور انسان است وهمین که من با آنها متفاوت هستم باعث ترسم شده اینکه اگر همسر آیندم دارای این مشاغل باشه من میتونم بدون هیچ خجالتی از شغلش دفاع کنم یا نه ؟ این تردید من نشان از ضعف من؟چی کار باید بکنم؟
دوست عزيز بستگي خيلي زيادي به تحصيلات شما و تحصيلات ايشون و همينطور سطح تحصيلات و فرهنگ خانواده ها داره...
سلام عزیزم:72:
خیلی هم شغل خوبیه درآمدشم خوبه
این شمایید که اعتماد به نفستون پایینه فکر کنم قبلا گفته بودید دارن لیسانس میگیرن
از نظر درآمدی از شما بالاترن؟
اگه دوسشون دارید تحصیلکرده هم هستند از نظر اعتقادی و فرهنگی مناسب هم هستید نگران چی هستید؟:305:
طرز صحبت و رفتار اجتماعیشون چطوره؟
چطور آشنا شدید؟
ممنون از شما دوستانم که تاپیکم را می خوانید و نظر میدهید، همدم عزیز نه من الان دارم برای ارشد می خونم و خانوادمم همه تحصیلکرده هستن مشکل من اینکه وقتی تو جمع خانواده یا دوستانم خودم را فرض می کنم که بخواهم بگم همسرم همچین شغلی را دارن احساس خجالت می کنم می ترسم مسخرم کنن ، ایشون طرز برخوردشون خوبه وازلحاظ اعتقادی و فرهنگی تقریبا همسطحیم ، ایشون را یکی از دوستان مادرم معرفی کردن و من شناخت دقیقی ازشون ندارم ، الان با این اوصاف یعنی من اعتماد به نفسم پایینه؟باید چی کار کنم؟
یه سوال ازتون دارم ؟
به نظر شما یک مامور شهر داری که زباله ها رو جمع اوری میکنه شغلش بده ؟
میزان تحصیلات ایشون رو هم بگید لطفا ؟
ایا از همه لحاظ با ایشون تفاهم دارید و تنها مشکلتون شغلشه ؟
عزیزم اگه واقعا نگران این موضوع هستید کسی مجبورتون نکرده ازدواج کنید:305:
خدای نکرده اگه ازدواج کنیدو بخواید مرتب بهش سرکوفت بزنید یا خجالت بکشید که شغلش چیه درست نیست
به نظر من اگه واقعا همچين طرز فكري داري وشغل اون باعث ميشه خجالت زده بشي باهاش ازدواج نكن
به نظر من زن وشوهر بايد به همديگه افتخار كنن نه اينكه باعث خجالت هم بشن
معياراتو مشخص كن ببين شغل وتحصيلات چقدر برات مهمه
ممنون از شما دوستان خوب ، دوست خوبم کنجکاو به نظر من یه مامور شهرداری که آشغال ها را جمع می کنه شغلش خیلی هم شریفه و اگر ایشون نبود محله ها به زباله دانی تبدیل میشدن ، من خودم براشون خیلی احترام قائلم ، ایشون فوق دیپلم دارن و الان دانشجوی لیسانس هستن و 2سال ونیم دیگه از درسشون مونده ، تا این حدی که با هم صحبت کردیم بله مشکلم فعلا شغلشونه چون بین دوستام که همسراشون تحصیلکرده و کارهای اداری انجام می دهن شغلشون کمی مناسب نیست وقتی فکر می کنم که بعدا پشت پدرم می خوان بگن دامادشون مصالح فروشه ناراحت میشم در حالیکه شرایط دیگه ایشون خوبه سر این کارشون دودلم