رابطه با مادرشوهر و خواهرشوهر چگونه باشد؟
سلام دوستان
من 1ساله نامزدم 5ماهه عقدم
من با مادر و خواهرشوهرم رابطه خوبی دارم اما صمیمی نیستم مادرشوهرمو خیلی دوست دارم ولی به خواهرشوهرم احترام میذارم :307:
تا حالا با خواهرشوهرم مشکلی خداروشکر نداشتم:316: منتها اینقدر آرومه که اصلا نمیتونم باهاش ارتباط برقرار کنم ازدواج کرده خیلی به مادرشوهرم وابستس اصلا اخلاقاش به من نمیخوره به من زنگ نمیزنه تا حالا دعوتم نکرده واسه تولدم هدیه نخریده اما من بهش احترام میذارم واسه تولدش از شوهرم تولدشو پرسیدم هدیه گرفتم خودم رفتم خونش برای خونش هدیه خریدم اون رفت سفر واسم هیچی نیاورد منم میخوام برم سفر براش نمیارم من هر کار میکنم بخاطر شوهرم میکنم چون همیشه به خواهرام احترام میذاره مامانم تا حالا هرچی مهمانی داده خواهرشوهرمم دعوت کرده اما اون دعوت نمیکنه اجتماعی نیست:162:
واقعا نمیدونم صمیمیت با خانواده شوهر خوبه یا احترام و رفتار رسمی خوبه؟
از با تجربه ها میخوام نظر بدن:227:
RE: رابطه با مادرشوهر و خواهرشوهر چگونه باشد؟
دوست خوبم روابط بین افراد به مرور زمان ایجاد میشه و خواهر شوهر شما هم احتمالا دیر با کسی صمیمی میشن شما اگر می خواهید کاری برای ایشون انجام بدهید باید برای دل خودتون باشه و انتظار نداشته باشید که ایشون برای شما جبران کنن اگر نمی تونید کاری را بدون چشم داشت انجام بدهید بهتر است که انجام ندهید چون ناراحتیتوون بیشتر میشه سعی کنید کم کم با خواهرشوهرتون رابطه تون را بهتر کنید ببینید به چه چیزی علاقه دارن اینطوری راحتتر باهاشون ارتباط برقرار می کنید
مرسی عزیزم
من هرکار میکنم بخاطر همسرمه :43:
ولی من اینو تجربه کردم اگه به کسی احترام بذاری جواب نده بهتره تو هم مثل خودش باشی تا یاد بگیره اگه احترام همش از طرف من باشه عادت میکنه رفتارشو درست نمیکنه
من همیشه بخاطر همسرم احترام میذارم:43:
صمیمیت خوبه یا رابطه رسمی؟:305:
با تجربهاش کجان؟
خانم همدم 96 عزيز سلام
صبح به خير
عزيزم نميشه يه مرز رسمي بين ارتباطات كشيد و در مورد شما اينكه پاسخ بديم با خواهر شوهرتون كلاً رسمي باش يا كلاً صميمي!
تو يه رابطه همه جور ارتباط پيش مياد يه جا بايد براي حفظ حريمت رسمي باشي يه جا براي ابراز نزديك بودن ، برخوردت كمي صميمانه باشه.
خواهر شوهر شما تا اينجا خودش رو به شما نزديك نكرده . بنابراين شما شناخت خاصي از اخلاق و نوع تفكر ايشون نداريد.
نميدونيد كه راجع به چه مسايلي اگه صحبت كنيد ممكنه بعداً تبديل به دعوا بشه چون اخلاقشو خوب نميشناسيد. يا اگه چي بگيد ممكنه برداشت بدي كنه و همين موضوع سبب بروز دعوا و دلخوري هاي بعدي بشه...
پس من پيشنهاد ميكنم شما با او محترمانه برخورد كن /لبخند بزن/ و اگه سفر رفتي هديه هاي كوچولو بيار ولي اصرار نداشته باش كه با هم صميمي باشيد.
اصرار نداشته باش كه هر سفري براش هديه بياري
اصرار نداشته باش كه تو مهمونيها بخواي (براي حفظ ظاهر) به زور ارتباط برقرار كني
سلام دوستانم
من اوایل که وارد خانواده شوهرم شدم البته الانم اینجوریم خیلی آروم ومهربون و خوش برخورد ظاهر شدم الانم همه تو فامیلشون منو دوست دارن با عمه خاله دخترهای فامیل خیلی راحت کنار اومدم همسرم از اول بهم گفته بود خواهرش اجتماعی نیست ولی مامانشم دوست داره رابطمون مثل خواهر باشه واقعا نمیشه منم با این قضیه دارم کنار میام ولی آخه پس فردا من چطور باهاش رفت و آمد کنم؟ همسرم فقط همین 1 خواهرو داره:316:
همسرم میگه خیلی حساسه
تو هر مهمانی باید کنارش بشینم خیلی سخته آخه اصلا حرفی نداریم تو جشنها من دوست دارم شاد باشم گاهی دوست دارم خواهرامو با خودم ببرم که تنها نباشم:47:
انگار تو فامیلشون اون عروسه تازه وارد نه من:163: من با دختراشون باغ بریم یا جشن کلی حرف میزنیم خوش میگذره حس میکنم ناراحت میشه چرا با اون نیستم یه دفعه همسرمم به من تذکر داد که با عمم صمیمی تری تا خواهرم
البته همیشه به من میگه سعی کنم تو فامیلشون چندتا دوست پیدا کنم که تنها نباشم
عزیزم وقتی کسی تمایلی به داشتن رابطه نشون نمیده شما نباید پاپی بشی و کلید کنی تا اخرش قاطی کنه و یه کاری کنه یا حرفی بزنه که بهت بر بخوره....لابد از این رابطه خوشش نمیاد پس شما هم اصرار نکن به همین سادگی...
مثال بارزش برای خودم پیش اومد...یه نفر هست که من زیاد دوست ندارم باهاش ارتباط صمیمی داشته باشم ترجیح میدم دور و دوست باشم اما ایشون متوجه احساس من نیستن!!! و من از این بابت خیلی عذاب میکشم:302:
سو تفاهم نشه ها نمیگم قطع رابطه کن اما در حد یه ارتباط معمولی و با احترام حفظش کن اما کلید نکن که حتما باهات صمیمی بشه و مثل یه خواهر باهات رفتار کنه هر کس یه اخلاقی داره دیگه باید به اخلاق و خصوصیات افراد احترام بذاریم و کسی رو مجبور به ارتباط با خودمون نکنیم
ضمنا در مقابل تذکر همسرت هم باید جواب بدی که تا امروز تمام سعی ام رو کردم که با خواهرت ارتباط داشته باشم اما ایشون تمایل نداره و دیگه ربطی به من نداره همین....
مرسی از نظرتون ولی من اصلا کلید نمیکنم میگم که اصلا با هم حرف نداریم اون آرومو مهربونه:43: