به نظر شما ،این عجیب نیست؟
سلام.شاید دوستان کمابیش من و بشناسن.
من 27 سالم هست شاغلم و خدارو شکر موقعیت اجتماعی و شغلیه خوبی دارم.
کلا تو انتخاب همسر خیلی نکته سنجم و مسائل رو با ریز بینی بررسی می کنم تا الانم مواردی زیادی واسه ازدواج داشتم ،که هیچکدوم بنا به دلایلی به دلم ننشست.
الان یه خواستگار دارم که برادر همکارم هستن و الان حدود یک ماه و نیم هست که دارم باهاشون صحبت می کنم به منظور آشنایی بیشتر...
ایشون 28 سالشه و تحصیلکرده و شاغله درامدشون هم خوبه.در مورده مسائل زیادی باشون صحبت کردم و ازشون سوال پرسیدم ولی چیزی که برام عجیبه اینه که همه خواسته های منو قبول می کنه!!!!! این به نظر شما تعجب آور نیست؟یعنی زیر حرفاش نمی زنه در آینده؟
ما آشنایی قبلی باهم نداشتیم که عاشقم باشه یا چیزای دیگه...ایشون اتفاقی اومده بودن محل کار من و با برادرشون کار داشتن که به قول خودشون من و دیدن و باقی ماجرا...
الان هم ارتباطتمون کاملا رسمی هست.
شما چی فکر می کنید؟. تعجب آور نیست؟:303:
RE: به نظر شما ،این عجیب نیست؟
ببین دوست من دوتا احتمال وجود داره
1.یا ایشون واقعا قبول میکنن حرفاتونو
2.یا فعلا الکی میگه و بعدا قبول نمیکنه یا بهانه میاره یا یادش میره که قبلا قبول کرده یا خودش میزنه به اون راه که یادش نیست
شما درمدت اشناییتون باید بشناسیش
درمورد چیزهای کوچیک امتحان کن
مثلا من طرفمو اینطوری امتحان کردم:بهش گفتم دیگه دوست ندارم فلان کار انجام بدیم یا اینکه دوست دارم هرچند روز یه باربه من زنگ بزنی،همون موقع میگفت باشه ولی بعدا دوباره کارخودشو انجام میداد انگارنه انگارکه من درخواستی ازش کردم.
من اوائلش فکر میکردم حرف گوش کنه ولی دیدم نه همون کار خودشو انجام میده وشاید قصدشم داشته باشه که به حرفم گوش کنه ولی به هرحال برداشت من اینه که اونو همونطور که هست قبول کنم و توفکر تغییرش نباشم وسعی کنم مطابق میلش عمل کنم و باهاش بسازم(البته در موراد منطقی)
خلاصه این از تجربه ما
امتحانش کن ببین قبول کردنش ظاهری و موقتیه یا نه
ممکنم هست نمیخواد ازدستت بده فعلا قبول میکنه وبا خودش فکر میکنه بعدا یه کارش میکنیم دیگه :227:
:72:سلام سارا 2 عزیز
معلومه که میشناسیمت عزیزم:72:
به نظر من هم تو چند مورد امتحانش کن مثلا تو بعضی موردهایی که اختلاف نظر توش زیاد هست.
یه کم که عجیب هست اخه هر کس تفکر مخصوص به خودشو داره و به ندرت پیدا میشن کسایی که دقیقا مثل هم فکر کنند.
شاید این جوری میکنه که از دستت نده.
ولی به صورت کلی خوب نیست چون ادم شک میکنه دیگه(مث الان خودت)
من میگم تو بیا تو بعضی موارد با نظرات اون خیلی با ارامش و منطقی مخالفت کن ببین چی کار میکنه(؟):227:
سلام عزیزم
مثلا ازشون چی پرسیدید؟
شاید بد میپرسید مثلا میگید من دوست دارم بعد از ازدواج خودم برم خرید ایشون هم میگن قبوله در صورتیکه بهتره بپرسید شما در آینده دوست دارید خودتون خرید برید یا همسرتون؟
یعنی جوری نپرسید که متوجه بشن شما چی دوست دارید:43:
دوستی میگفت تو خواستگاریش به طرف گفته بود از آدم دروغگو سیگاری بی مسئولیت بدم میاد اونم همینهارو قبول داشت تو نامزدی طرف همه این خصوصیاتو داشت وجدا شدن شایدمنم جای پسر بودم قبول میکردم:311:
اگه با مسائل غیر منطقی هم موافقن حواستون باشه:305:
مرسی از تمام دوستای گلم.
مهتاب جان تجربه ات واقعا عالیه من تو چند مورد این کارو کردم و فعلا که به حرفی که زده عمل کرده.
gorbe عزیزم کلی دلم واست تنگ شده بود.مرسی از پاسخت سعی می کنم تو موارد بیشتری از همین راه امتحانش کنم.
hamdam 96 عزیز نه این طوری نمی پرسم اتفاقا کل سوالام این طوری شروع میشه شما نظرتون راجع به مثلا حجاب خانمتون چیه؟آیا بلوز شلوارو با روسری حجاب می دونید یا نه؟یا مثلا آیا خانمتون می تونه بین افراد نزدیک مثل پسر عمو و پسر خاله و...بدون حجاب باشه و..یا موارد این طوری... راستش انقدر سوال پرسیدم که اگه بخوام همشو بگم چند صفحه می شه.جوابش به سوال اول بله بود و گفت با اون نوع پوشش مشکل نداره.در مورد بدون حجاب بودن خانم بین نزدیکان گفت ترجیحا دوست داره که رعایت بشه ولی اگه خود خانم نخواست اشکال نداره که منم گفتم من نمی تونم انجام بدم گفت عیبی نداره و هرجور خودت راحتی ولی تاکید کرد که جلوی دوستای خودش باید رعایت بشه ...
البته این و هم بگم که جلسه اول آشنایی ایشون بودن که از من چندین سوال پرسیدن یعنی یکی دو بار اول بیشتر اون بود که از من سوال می پرسید ولی الان بیشتر من می پرسم والبته می گن که سوالای مهمشون همون ها بوده که با دیدگاهشون موافق بوده و این که در خلال سوالای من اون هم می تونه من و بهتر بشناسه.در مورد الگوی همسر ایده الش به من گفت دوست داره همسرش شخصیت قوی داشته باشه و بتونه مدیریت بحران بکنه و در بعضی موارد اگه آقا داشت اشتباه می کرد خانمش بهش تذکر بده و گفت که دوست نداره دائم به همسرش در مورد همه چی تذکر بده و دوست داره خود خانم تشخیص بده و البته گفت مسولیت همسرش و زندگی به دوش اون هست و در مواردی که به نظرش ضروری بیاد ممکنه تذکر هم بده.
در کل در بعضی موارد خیلی نظرشون به من شبیه هست.نمی دونم شاید این شباهت باعث شده تعجب کنم.
سارا2 عزیز
به جمع دوستان همدردی خوش آمدی
عزیزم ، لینکهای زیر را مطالعه کن ، حتماً به کارت می آید برای شناخت بیشتر از خواستگار .
http://www.hamdardi.net/thread-412-post-3445.html#pid3445
مقالات بخش مشاوره ازدواج در سایت همدردی ( روی هر مقاله که می خواهی در جدول کلیک کنید و بخوانید ) :
http://hamdardi.com/?part=menu&inc=menu&id=126
موفق باشی :43::72:
.
ممنونم فرشته مهربون.
من این تاپیک هارو قبلا هم خونده بودم و راستش و بخوای چند تا کتاب مختلف هم در مورد نحوه پرسش و پاسخ برای به دست آوردن شناخت از همدیگه در دوران آشنایی خوندم.
ولی دوباره هم اون تاپیک هارو که به من معرفی کردیدو می خونم و سعی می کنم سوالای مشخص تری از ایشون بپرسم.و نتیجه رو برای راهنمایی بیشتر بعدا این جا می نویسم.
برام دعا کنید.:46:
:72: