RE: آیا این آشنایی درست است؟
سلام
سعی کنیدسریعترقبل ازاینکه اون اقاوابستتون یاشماوابستشون بشیدزودخونوادتودرجریان بزاریدتاخدانکرده اسیبی به روح روانت نرسه دراینده
چرا جدا شدن؟
چه خصوصیتی دارن که شما بهشون علاقه پیدا کردید؟:324:
من جدا نشدم عزیزم که تازه با ایشون آشنا شدم
میخواستم این رابطه پایدار بمونه فقط نمیدونم چطوری؟چون واقعا دوسش دارم و نکته جالبش اینجاست که خیلی به هم از هر لحاظی شبیهیم.
سلام
بيشتر در مورد شرايط خودتون و ايشون توضيح بديد.
هر دو لیسانس هستیم و واقعا همو درک میکنیم تو این 1 هفته واقعا باعث آرامش هم میشیم اما من یاد ندارم که چطور برخورد کنم دوس دارم رفتارام از این حالت بچه گونه در بیاد نمیدونم
واقعا مهربون و صادقه و بسیار باشخصیت اما به خاطر شکست قبلیشون نمیدونم چطور باید رفتار کنم .خیلی با هم درمورد گذشتشون صحبت کردم اما فک کنم که نباید این کارو میکردمو خاطراتشونو زنده میکردم اما میخواستم اشکالای اون رابطه رو بفهمم .میخوام واقعا کنارش بمونم اما با وجود ازدواج قبلیشون و اون دیدگاه منفی نمیدونم .گرچه واقعا با اون حرفایی که زدند مشکل از جانب دختر بوده اما من تجربه نکردم که چطور باید بهش آرامش بدم واسه همین ازتون کمک خواستم :323:
راستی واقعا باهم تفاهم داریم تو خیلی چیزا که این واقعا کنارش بودنو واسم لذت بخش میکنه فقط میخوام یاد بگیرم که چیکار کنم که خدانکرده با رفتاری که نمیدونم درسته یا نه باعث ناراحتیش نشم .یه رابطه سالم
مدت آشنايي تون دقيقا چقدر است؟؟؟
چقدر روي اين آقا شناخت دارين؟؟؟
از كجا مي دونين در مورد گذشته اش به شما راست مي گه؟؟؟؟
شايد به خاطر خلا عاطفي بعد از طلاقش با شما ارتباط برقرار كرده؟؟
ببخشين رك حرف زدم
عزیزم منظورم این بود چرا از همسر قبلیشون جدا شدن؟
به نظرتون خانوادتون با ازدواجتون مخالفت نمیکنند؟ البته اگه قصدتون ازدواجه:72:
به دلیل اختلاف سنیتون طبیعه که شما رفتارهای احساسی و ایشون عاقلتر نشون بدن
از من به تو دوستم نصیحت که از همین اول کار به خانوادت بگو
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ليلا موفق
مدت آشنايي تون دقيقا چقدر است؟؟؟
چقدر روي اين آقا شناخت دارين؟؟؟
از كجا مي دونين در مورد گذشته اش به شما راست مي گه؟؟؟؟
شايد به خاطر خلا عاطفي بعد از طلاقش با شما ارتباط برقرار كرده؟؟
ببخشين رك حرف زدم
خواهش...
تقریبا 1 هفته ای میشه
ببین لیلا جان بعضی چیزا رو نمیگم 100 درصد اما تا حدودی میشه از رفتارو منشو برخورد آدما فهمید درسته؟من تو این مدت هیچ خلا عاطفی یا نارضایتی از اینکه تنهاست ندیدم .به گفته ی خودش طلاق توافقی بوده و اگه بخوام دلیلشو خلاصه بگم باید وازه ی بی احترامی رو بیارم .و دوس نداشتن.یا همون سرد بودن
و اینکه به هم شبیهیم منو خیلی خوشحال میکنه و واسم عجیب هم هست