همسرم شبا پیشم نمیخوابه ، چیکار کنم؟؟؟؟
من و همسرم همدیگه رو دوست داریم. تو این تاپیک بیشتر میتونید درمورد من بخونید:
شک ...تنهایی
اما مشکل من اینه که همسرم هر وقت میاد خونه ، چه زود برسه چه 10 شب بیاد ،چه خسته باشه یا نباشه ، از مهمونی بیایم یا بیرون باشیم، بعد از چند ساعت نزدیکه به آخر شب 12 به بعد میشینه پای اینترنت.برخی اوقات پا به پاش بیدار میشینم و منم تو اینترنت می چرخم و کارامو میکنم تا کارش تموم شه با هم بخوابیم. اما کاراش تمومی نداره.یعنی اگه من زودتر برم بخوام میگه نیم ساعت دیگه میام و این یعنی دو ساعت دیگه. هر شب میشینه پای کامپیوتر. این ربطی به این نداره که اون روز خسته باشه یانه؟!خودش میگه من شب رو خیلی دوست دارم. میگه شب بیداری رو دوست دارم. البته از خواب آلودگی تو روزش هم اذیت میشه و اینکه صبح باید بره سرکار.اما بازم بیدار میمونه. شبای تعطیل که تا 4-5 صبح بیداره. این منو خیلی اذیت میکنهو.قتی میخوام بخوابم میاد پیشم بغلم میکنه و محبت میکنه اما باز میره. من دوست دارم شبا تو آغوش اون بخوابم. اما تنها میخوابم. چی کار کنم؟؟؟؟هر کاری بگین حاضرم انجام بدم. راهنماییم کنید.
RE: همسرم شبا پیشم نمیخوابه ، چیکار کنم؟؟؟؟
آيا اصلا سعي ميكنيد ايشون رو جذب كنيد!؟
منظورم اينه كه مثل اوايل به خودتون ميرسيد!؟
عزیزم نمی دونم تا حالا راهی رو امتحان کردی یا نه. اما یه راهش اینه که از ساعت 8 یا 9 شب فضای خونه رو رمانتیک کنی (با شمع یا موزیک و مرتب کردن خونهو ..) و به خودت برسی و عطر مورد علاقه شوهرت رو بزنی و حرفها و نگاهات رمانتیک باشه. اما خیلی کم خودت رو در دسترس شوهرت در این مدت قرار بدی تا همسرت به طرفت جذب بشه و برای رسیدن بهت بی تحمل بشه (مثلا بری یکم ( در حد یک دقیقه) دست رو سرش بکشی وقتی داره کار می کنه و زود پاشی بری). اونوقت یک شب بخیر بگی و بری بخوابی. خودش اگر ببینه خیلی براش اماده ای احتمالا میاد زود پیشت می خوابه. بعضی وقتهام که اومد بغلت کرد تا خوابت ببره بکشش تو رختخواب و باهاش بازی کن و خودتو مشتاق نشون بده. البته فقط گاهی اوقات تا یک خاطره براش بمونه تا شبهای دیگم به یاد اون خاطره زود بیاد پیشت. ولی در کل بعضی ادمها شب کارند و از شب بیداری بیشتر لذت می برند و این عادت کم کم باید از سرشون رفع بشه.
باران عزيز
اين مشكلتون بر مي گرده به مشكلاتي كه در تاپيك قبل مطرح كرديد. نمي دونم در زمينه حل مشكل قبلي تون چقدر تونستيد موفق عمل كنيد؟
deljo-deltang عزیزم...می فهمم منظورت رو.برخی شبا حوضله داشته باشم میکنم این کار رو.میدونی چی میشه. هیچی فضا رمانتیک میشه. ما با علاقه با هم رابطه برقرار میکنیم. حموم میریم.میایم و .....آقا دوباره میشینه پای کامپیوتر!!!!!!!
لیلا موفق عزیزم خیلی خوب شدم تو همون تاپیک مینویسم
سلام باران جون
ببين اينكه اون مي شينه پاي كامپيوتر طولاني مدت دليلش همون چيزيه كه تو تاپيك قبلي گفتي. اون با كامپيوتر كارايي مي كنه كه خيلي جذابه.
ببين به نظرم اعتياد به نت مثل اعتياده به مواد مخدر بايد با كم كردن ساعت هاش تركش بدي.
مثلا :
- زمان شام خوردنتون را طولاني كن
- زمان تلويزيون نگاه كردنتون را طولاني كن
- توي بعضي از كارهاي خونه به كار بگيرش (سالاد درست كردن، گوشت پاك كردن، طي كشيدن و ...................)
- زمان تفريحاتتون را طولاني كن
- زمان صحبت ها و كنار هم بودن هاتون را طولاني كن
- زمان سكستون را طولاني كن
- و................................................ ..................
ببين بايد به مرور زمان اينقدر سرش را شلوغ كني و گرم كني (مثل يك بچه) كه نت را به مرور زمان ترك كنه.
جذابيت هاي ديگه براش ايجاد كن:305:
لیلا موفق عزیزم، ببین من همه این کارا رو هم بکنم نهایت تا ساعت 12 یا 1 نیمه شب تموم میشه دیگه!؟؟نه؟ مثلا ما رفتیم مهمونی سرممون گرم بوده اومدیم خونه ساعت 2 شده !!!!بازهم میره پای کامپیوتر. همون اعتیادی که گفتی. فرق نمیکنه در روز چقدر گرفتار بودیم یا سرمون شلوغ بوده. یا چقدر خودش خسته شده تو محیط کار و دیر وقت اومده خونه ، بازم میشینه پای کامپیوتر ،دیشب داشتم به این راه فکر میکردم ،وقتی میره میشینه پای کامپیوتر ،من برم خوشگل کنم و لیاسای جذاب بپوشم ،بیام جلوش راه برم و بعد برم بخوابم. ببینمی میاد بخوابه یا نه!؟؟ نمیدونم مفیده یا نه. بازم راه های شما رو هم امتحان میکنم. بازم منتظر راه حل هستم
باران عزيزم :43::46:
مي دونم اين كارها را مي كني عزيزم منظورم اين بود كه به اين كارها شدت بدي.:305:
ببين من شوهرم را طوري به كار مي گيرمش (به روش بالا ) كه همون جا روي مبل از خستگي خوابش مي بره.:311::311:
بعدم عزيزم اين روش يواش يواش جواب مي ده يعني ممكنه شبي يك ربع از ساعت نت اش كم بشه تا كاملا قطع بشه.
ببين سعي كن تو هم تو كاري كه مي كنه شريك بشي تا عذاب نكشي. :305::305:
يك مثال مي زنم من هر وقت همسرم مي شينه كتاب مي خونه منم يك كتاب بر مي دارم سرم را مي ذارم رو پاش و كتاب مي خونم. (البته كاملا دوستانه و بدون ايجاد هرگونه حساسيتي):311::311:
سلام ببین امکان نداره یه جورایی کامپیوتر را تعطیل بکنید بفروشیدش توافقی جمعش کنید
گیم آور عزیز،نه تنها این امکان نیست ،بلکه علاوه بر کامپیوتر خونه،دو تا لپ تاپ هم داریم که یکیش مال سرکارشه،چون به شدت کارش وابسته به نت و کامپیوتر هست