نسبت به زندگی دیگران احساس حسادت میکنم
سلام راستش من کلا ادم حسودی هستم راستش این حسادت به نظرم گاهی خوب بوده چون باعث شده پیشرفت کنم اما بعد از ازدواج این حس حسادتم نسبت به زندگی مشترک دیگران دردسر ساز شده راستش چون دوران عقدم طولانی شده هر وقت میرم عروسی دیگران از لحاظ روحی به هم میریزم مثلا نمونه اش همین هفته اخیر تو عروسی اینقدر از لحاظ روحی به هم ریخته بودم که نزدیک بود بزنم زیز گریه راستش من به خاطر افسردگی تحت نظر پزشک هستم اما این حسادتها از این جهت دردسر ساز شده که من همه این ها رو سر همسرم خالی میکنم و عزت نفسش خرد میکنم ولی بعدش پشیمون میشم اخیرا این حالتهای پشیمونی بیشتر هم شده من قبلا قرص لیتیوم مصرف میکردم به نظرتون الان هم لازمه دوباره این قرصها رو مصرف کنم و اینکه چی کار کنم این حسادتها کمتر بشه ممنون
RE: نسبت به زندگی دیگران احساس حسادت میکنم
در مورد مصرف قرص ليتيوم بايد با پزشك متخصص خودتان صحبت كنيد . اگر به شكل خودسرانه آن را كنار گذاشته ايد كار بسيار نادرستي انجام داده ايد طبيعتا عوارض مصرف نكردن دارو و ترك خودسرانه ي آن براي شما مشكلاتي به همراه خواهد داشت .
در مورد حسادت
وقتي ما تشخيص مي دهيم كه رفتار و احساسي مخرب است خوب طبيعتا با شناسايي آن بايد روي خود كار كنيم و به مرور نسبت به ترك آن اقدام كنيد . در لحظاتي كه دچار حسادت مي شويد تغيير وضعيت بدهيد . نفسهاي عميق بكشيد . اگر نشسته ايد بلند شويد و راه برويد . و كلا ذهن و احساس خود را از تمركز بر روي موضع حساسيت برانگيز منحرف كنيد و ..............
در مورد مصرف داروهاي پزشك به شكل جدي و مسئولانه برخورد كنيد .