تاثیر تجربیات تلخ دیگران بر افکار و زندگی من ، مثبت یا منفی؟
با سلام
مساله ای که اینجا بیان میکنم مدتی هست ذهنم رومشغول کرده ،امیدوارم بتونم از راهنمایی شما دوستان بهره ببرم ، سپاس:72:
از وقتی یادم میاد خیلی به آدمهای اطراف و مسائل و مشکلاتشون دقیق میشدم ، و در موردشون فکرمیکردم و سعی میکنم که از اشتباهات دیگران عبرت بگیرم و خوبیهاشون رو تکرار کنم تا احساس رضایت بیشتری داشته باشم .
این افکار و ریز بینی ها و نکته سنجی ها همیشه مثبت نبوده و شاید کمی نگران کننده هم باشه
خصوصا از وقتی با همدردی آشنا شدم ،
خوندن مشکلات کاربران تالار برام عادت شده و بعضی از سرنوشتها رو که میخونم مدتها بهشون فکر میکنم و مقایسه میکنم و در اطرافم مشابه اونها رو پیدا میکنم ، و خودم رو جای اونها قرار میدم و عکس العمل خودم رو میسنجم، نگرانم از اینکه بجای تاثیر مثبت تاثیر منفی درزندگی حال و آینده من بگذاره و و دچار وسواس بشم ...
به راهنمایی شما نیاز دارم* ساغر:72:
RE: تاثیر تجربیات تلخ دیگران بر افکار و زندگی من ، مثبت یا منفی؟
سلام ساغر جان
عزیزم اگه واقعا می بینی این تاثیر منفیه و زندگی عادیت رو مختل می کنه، خوب کمتر زوم کن رو مشکلات دیگران. و فرضا بعضیها مثل همدردی رو کلا حذف کن.
ما نباید به عمد خودمون رو در معرض چیزهایی قرار بدیم که تاثیر منفی رو خودمون و زندگیمون میزاره.
"برای دست یافتن به احساس ارزشمندی و هویت یابی، باید سعی کنیم خود را در معرض چیز یا فرد یا مکانی که احساس خوب و خوشایندی را در ما ایجاد می کنند قرار دهیم."
RE: تاثیر تجربیات تلخ دیگران بر افکار و زندگی من ، مثبت یا منفی؟
ساغر خواهر عزیزم،
یکی از مهمترین نکاتی که باید مد نظر قرار دهید ان است که افراد با یکدیگر تفاوتهای بسیاری دارند و ارائه روشها و راهکار ها در بسیاری موارد ویژه یک مراجع بوده و قابل تعمیم به دیگران نیست...هر چند بعضی مهارتها کلی است اما در رابطه با فرد خاص هم تفاوتهایی دارد
اصلا لازم به مقایسه نیست چون این مقایسه در هیچ موردی مقدور نیست...
بنابراین برای اینکه بتونید با مشکلات خودتون درست برخورد کنید باید روش صحیح و مهارت اصولی مواجهه با مشکل رو که مختص خصوصیات شماست و بستگی به شرایط و موقعیت شما دارد رو مطرح کنید و مشاوره بگیرید
سوالی بود بفرمائید..
موفق باشی