-
خودکشی
با سلام
آیا زندگی که که به دنبال اون اعتقادت را از دست بدی و ایمانت را از دست بدی بهتر است یا خودکشی که به خاطر نا امیدی از خدا یا اعتقاد به قادر بودن خدا نباشه بلکه به خاطر ضعیف بودن خودم در مقابل سرنوشت و خواست خدا و نگرفتن پاسخ سوالهایم از او
بهتر است؟
-
RE: خودکشی
سلام طناز جان
به همدردی خوش اومدی:72:
میشه عزیزم یکم بیشتر و با جزئیات توضیح بدی؟ برامون بگی دقیقا مشکلت چیه و چی داره آزارت میده؟
حقیقتش بنظر من که اصلا مقایسه درستی نیست. هرچی فکر می کنم یادم نمی یاد جایی دیده باشم یا خونده باشم که خدا گفته باشه که اگه خطر لغزش براتون پیش اومد، خودتون رو بکشید!
در عوض بارها بارها خدا بنده اش رو به صبر و نماز فراخونده. شاید ما امروز حکمت چیزی رو ندونیم و شاکی بشیم ولی گذر زمان اون رو بهمون نشون می ده. بخاطر همینه که باید صبر کنیم.
تازه گاهی هم داریم امتحان می شیم و باید ببینیم که آیا تو امتحان الهی قبول می شیم یا نه. اگه امتحان سخت بود که نباید خودمون رو بکشیم. خوب باید قبول کنیم که باید بیشتر سعی کنیم تا تو امتحان بعدی سربلند شیم. خدا این فرصت رو به بنده هاش میده.
طنازجان بدترین حالت از دست دادن ایمان و اعتقاد، مرتدی است که گناهه. خودکشی هم گناهه. اما آیا ما باید برای خلاصی از یه گناه، خودمون رو آلوده یه گناه دیگه کنیم؟
بنظر خودت درسته؟ توجیه داره؟
-
سلام
خيلي گنگه طناز خانم
مشكلت را مشروح توضيح بده
-
<زانو نمی زنم, حتی اگر سقف آسمان کوتاه تر از قامتم باشد>:72:
>خودکشی<
-
از همه دوستان ممنونم که پاسخم را دادند .
ببخشید که نمی تونم بنویسم چند دفعه خواستم بنویسم اما نتونستم.
-
سلام طناز
به کلبه همدردی خوش آمدی،
بنویس،ما ،همدرد و همدلت هستیم،همراهت هستیم:72:
-
سلام طناز ، خوش اومدی:72::72:
منم وقتی اوایل اومده بودم تالار نمیتونستم از مشکلاتم بنویسم.
میدونم جواب سوالی که توی پست اولت گذاشتی رو خودت خوب میدونی.
این تاپیک بهترین جاییه که میتونی حرفای دلت رو بزنی.
اگه کاری هم از دستمون بر نیومد، حداقلش اینه که سبک میشی.
منتظر حرفای قشنگت هستیم طناز عزیز:72::72:
-
سلام طناز
خوبي خانم گل ؟
طناز چند سال داري ؟
ميزان تحصيلات تو چقدر است ؟
چند تا خواهر و برادر داري ؟
فضاي خانواده ات چگونه است . خانواده ي مذهبي داري يا فرهنگي و يا سنتي و يا .....؟
از علاقمندي هايت برايمان بگو ؟ ورزش - كتاب - فيلم و يا موسيقي و ....
طناز در ضمن چه اسم قشنگي داري . من خيلي اسم طناز را دوست دارم كلا اسامي كه به ناز ختم مي شوند خيلي برايم جذاب و گيزا هستند . دوست دارم بيشتر با شخصيتت آشنا بشم . :46:
-
سلام طناز عزیز:72:
به جمع بچه های با صفای همدردی خوش اومدی.:72:
سعی کن کمی ارام باشی و در نهایت ارامش برامون بنویس. از خودت از چیزی که ازارت می ده برامون بنویس. هم اروم می شی هم اینجا بچه های گلی داره که خیلی زیاد سعی می کنن کمکت کنن. دیگه حرف از خود کشی و ... نزن که خدا خیلی دوستت داشته که تو رو با اینجا اشنا کرده.
هممون منتظرتیم عزیزم:72:
-
طناز جون هر چی به ذهنت بیاد بنویس... هر چی که هست رو بنویس.. کار سختی نیست عزیزم مطمئنا از پسش بر می یای... منتظرت هستیم گلم.:72: