برای درمان دارویی افسردگی و استرس راهنمایی میخواستم
با عرض سلام خدمت مشاوران عزیز
بنده در خصوص مشکلاتی که در زندگی داشتم به خصوص با همسرم
نزد دکتر عسگری(متخصص روان درمانی از فرانسه) رفتم و ایشان خیلی ساده با این مسئله برخورد کردند و گفتند که خیلیها ممکن هست چنین مساله ای را در زندگیشون داشته باشند و تعداد مراجعین به راوانپزشک ها در این زمینه خیلی زیاد شده است
و برای درمان افسردگی من و حساس و زودرنجیم
دارویی به من دادند به نام سروکسات 20(از نوع داروهای پاروکسین)
و من مدتی هست که این دارو را دارم مصرف میکنم آرامش دارم و راحتم
با بچه ها متعادل برخورد میکنم و خیلی آرام و خوب شدم
اما از دیگر مشکلات و عوارضی که دارد
1-به همسرم فوق العاده سرد شده ام و زیاد تحویلش نمیگیرم حتا حاضر نیستم با او فیلم ببینم
2-خواب آلودگی و بی اشتهایی
3-مقالاتی خوانده ام راجع به اینکه اگر این دارو ها را قطع کنیم (به صورت ناگهانی)اثرات نامطلوبی چون افکار خودکشی و ... دارد
من یه مدت این دارو را مصرف میکردم و به خاطر عوارضی که داشت قطعش کردم و بعد از اتمام دوره ای قرصهایم دیگر نزد پزشکم نرفتم
تا حدودی ترس از ارتفاع و افکار خودکشی و ... سراغم میامد
برای همین دوباره از دکتر خواستم که این دارو را برایم بنویسد
ممکن است به دارو اعتیاد پیدا کرده باشم و نتوانم آن را قطع کنم؟؟؟
در ویکی پدیا خواندم که میتوانم با مشورت پزشک فلوکستین با دوز بالا را مصرف کنم یا پروزاک(یعنی به جای سروکسات از فلوکستین استفاده کنم)
مدتی هم نزد پزشک دیگری رفتم و ایشان به من بوپروپیون و آلانزاپین دادند به مراتب اثر بهتری داشت و عوارض سروکسات را نداشت اما متاسفانه هنوز حساس بودم و زودرنجی و کمی افسردگی داشتم و کامل با این قرصها درمان نشدم
اگر امکان دارد در رابطه با قرصهای ضد افسردگی و چگونگی مصرف آن بیشتر توضیح دهید
1-فلوکستین
2-سروکسات 20
3-بوپرپیون
4-آلانزاپین
5-آلپرازولام
البته من میدانم که درمان اصلی افسردگی را باید تو ذهن انجام داد و مقالاتی که در این سایت راجع به اعتماد به نفس و مبارزه با افسردگی و استرس هست مطالعه کرده ام
و با یاری خدا در زندگی به کار میبندم
با تشکر از شما
RE: برای درمان دارویی افسردگی و استرس راهنمایی میخواستم
سلام
من تخصصی در این زمینه ندارم،اما بر این باورم که افسرگی یا اضطراب که امروزه به نوعی واگیر شده،برای درمانش استفاده از دارو اشتباه است،چون اگر دارو مصرف نکنید باز همان مشکلات پا برجا هستند اگر مصرف کنید ،مشکلات خاص خود را دارد که به آن اشاره کرده اید،گذشته از آن بحث عادت به دارو است،بنده توصیه میکنم تحت نظر پزشک تان مصرف داروها را قطع کنید و با همکاری همسرتان شرایطی رادر محیط خانواده فراهم کنید که بار افسردگی و اضطراب کم شود.
مولانا میفرماید
بیرون ز تو نیست هر آنچه در عالم است | *** | از خود بطلبد هر آنچه خواهی که توئی |
|
شما قطعا" میدانید و میتوانید با بهره گیری از مطالب تخصصی در این زمینه مشکلات نسبی خود را رفع کنید
موفق باشید
از مدیر محترم همدردی خواهشمند است اطلاعاتی که لازم است راجع به این داروها بدهند با تشکر.
نمیدانم قطع مصرف این دارو ممکن است تا حد مضر باشد برای همین با مشورت پزشکم این دارو را به مرور و با کم کردن دوز دارو قطع خواهم کرد.
بله آقای کیوان من هم در حین مصرف دارو مشغول تحقیق و خواندن مطلب در مبارزه با استرس و افسردگی هستم.
البته اگر مطلب خوبی پیدا کردم در همدردی هم SHARE خواهم کرد تا بقیه هم استفاده کنند
با تشکر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط مادر دو کودک
اگر امکان دارد در رابطه با قرصهای ضد افسردگی و چگونگی مصرف آن بیشتر توضیح دهید
1-فلوکستین
2-سروکسات 20
3-بوپرپیون
4-آلانزاپین
5-آلپرازولام
البته من میدانم که درمان اصلی افسردگی را باید تو ذهن انجام داد و مقالاتی که در این سایت راجع به اعتماد به نفس و مبارزه با افسردگی و استرس هست مطالعه کرده ام
و با یاری خدا در زندگی به کار میبندم
با تشکر از شما
درود
من در مورد داروها و بیماری افسردگی میتونم کمکتون کنم.
داروها:
1- فلوکستین:
این دارو جز داروهای جدید افسردگی هست که توی گروه بازجذب اختصاصی سرتونین قرار میگیره خواهر من.
این دارو کاهش وزن میاره و خوراک رو کم میکنه ولی شادی بخشه.یه سری معایب داره یه سری خصوصیاتم داره.تاثیر هم روی غم بودن شخص میذاره و تبدیل به شادی اش میکنه که کاملا هم اثبات شده.ولی دوز بالاش میتونه باعث اظطراب و دلشوره بشه
2- سروکسات:
اطلاع زیادی از این دارو ندارم ولی احتمالن جز بازجذب اختصاصی سرتونین قرار داره که اونم برای افسردگی استفاده میشه.
3- بوپروپیون:
این دارو هم ضد افسردگی هست ولی بیشتر در کنار داروهای مهار کننده اختصاصی بازجذب سرتونین داده میشه.
این دارو 2 تاثیر خوب داره:
یک:وقتی که داروهای ضد افسردگی دیگه رو استفاده میکنید میل جنسی شما کاهش پیدا میکنه.بوپروپیون طی تحقیقات زیاد ثابت کرده که بر روی خانم ها تاثیر داره و میل اونهارو برمیگردونه.
دو:در برخی تحقیقات برای ترک سیگار برای افرادی که زیاد سیگار مصرف میکنند تجویز میشه تا به مرور ترکش کنند.(این دارو رو پزشکتون با صلاح دید و اگر مورد 1 رو داشتید باید تجویز کنه-نام تجاری هم زیبان هست که نوع خوب دارو هست)
4-اولانزاپین ( olanzapin تلفظ درسته ):
این دارو هم ضد افسردگی هست که توی گروه های اصلی نیست.برای درمان هزیان و توهمه.برای درمان گوشه گیری عصبی و افسردگی استفاده میشه.یا اشخاصی که توانایی شنیدن مخالفت رو ندارند.
5-آلپرازولام:
داروی خواب آور و درمان کننده موقت اعصاب هست که کمی اعتیاد آوره.منظور از اعتیادآور مخدر بودنش نیست چون مخدر نیست ولی اگر بیش از 2-3ماه استفاده بشه اعتیاد میاره و نمیذاره به درستش خواب برید.معمولا شبها تجویز میشه که خوابتون درست بشه.ولی به عقیده خیلی ها از جمله خودم باعث برهم خوردن خواب میشه.
شما مشکلتون رو دقیق عنوان کنید تا بتونیم بهترین راهکار رو بهتون بدیم.دارو های ضد افسردگی و ضد اظطراب اینقدر زیاد هستن با عوارض کم که به راحتی بیماری شما قابل درمانه:72:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط keyvan
سلام
من تخصصی در این زمینه ندارم،اما بر این باورم که افسرگی یا اضطراب که امروزه به نوعی واگیر شده،برای درمانش استفاده از دارو اشتباه است،چون اگر دارو مصرف نکنید باز همان مشکلات پا برجا هستند اگر مصرف کنید ،مشکلات خاص خود را دارد که به آن اشاره کرده اید،گذشته از آن بحث عادت به دارو است،بنده توصیه میکنم تحت نظر پزشک تان مصرف داروها را قطع کنید و با همکاری همسرتان شرایطی رادر محیط خانواده فراهم کنید که بار افسردگی و اضطراب کم شود.
مولانا میفرماید
بیرون ز تو نیست هر آنچه در عالم است | *** | از خود بطلبد هر آنچه خواهی که توئی |
|
شما قطعا" میدانید و میتوانید با بهره گیری از مطالب تخصصی در این زمینه مشکلات نسبی خود را رفع کنید
موفق باشید
درود
راهنمایی شما اشتباست.ایشون باید حتما دارو رو مصرف کنند و قطع دارو باعث تشدید و به اوج رسیدن بیماری میشه و باعث بوجود آمدن صدمات جبران ناپذیری در ایشون میشه!
در این شرایط روانشناسی به هیچوجه جوابگو نخواهد بود.
کسی مثل من که 10 ساله این داروها رو مصرف میکنم اینو میگم و همه ش بخاطر تجربه خودم که مصرف میکنم و معاشرت با بیماران هست که وضعیت اونها رو از نزدیک میبینم.:72:
با تشکر از شما فوتر عزیز
البته برای ترک سیگار از بوپروپیون استفاده میشه
اما من چون بیشتر از همه و در درجه اول از عوارض سروکسات در عذاب بودم از دکتر خدر زاده خواهش کردم که دارویی غیر از سروکسات و یا فلوکستین با دوز بالا به من بدهند
البته اگر وارد ارسال ها و موضوعات من بشوید مشکلات عدیده من را خواهید یافت:316:
از قرار معلوم با توجه ه خصوصیات همسرم و وضعیت زندگیم همین سروکسات بهتر خواهدبود
سروکسات دارویی هست که جزو مهار کننده بازجذب سروتونین هستش که از قزل آلای کانادایی تهیه میشه و اصل شرکتش همک در کانادا هستش و البته فقط داروخانهخ سیزده آبان دارد و من با هزینه زیاد خریداری کردمش
البته لینکشون را در ویکی پدیا یافته ام و برای دوستان که این داروها را مثل من مصرف میکنند قرار خواهم داد
البته درمان درونی و روحی و تلقینی افسردگی باید همراه دارو باشد ولی اگر بتوان در مواردی که افسردگی شدید نشده به راحتی با تلقین و اعتماد به نفس و بررسی راهکارها و مشاوره به نتیجه رسید و دارو مصرف نکرد بسیار بهتر است
و البته جزو پیشنهادات بنده این هستش که کاش بشود از مدیر همدردی عزیز و باقی مشاوران محترم درخواست کرد که لینکی را در مورد انواع داروهای افسردگی و نوع مصرف و عوارض آن مطلب بگذارند
ممنون از همگی با آرزوی موفقیت روز افزون شما
:104:
با سلام و احترام
یکم:
بنده صلاحیت صحبت در مورد داروها را ندارم. این تخصص یک متخصص روانپزشک هست. مشاوران و روانشناسان در مورد مهارتهای رفتاری و تغییرات غیر دارویی روی مراجعان تخصص دارند و در زمینه دارویی دخالتی ندارند.
دوم:
به طور کلی در موارد شدید و حادتر اختلالات از جمله وسواس، افسردگی و ... مداخله به صورت ترکیب دارو درمانی و روان درمانی می باشد.
به این معنا که ابتدا با مداخله دارویی ، شدت اختلال را کاهش داده و تحت کنترل مراجع در می آورند. در کنارش یا بعد از مدتی از دارو درمانی ، روان درمانی تحت نظر یک روانشناس بالینی صورت می گیرد.
روانشناس با شیوه های مختلفی شناخت درمانی، رفتار درمانی یا.... تمرین و تکالیف و مهارتهایی را با مراجع کار می کند که قدرت او را در کنترل و تحت اختیار قرار دادن اختلال (مثل افسردگی) بالا می برد.
همزمان با بالا رفتن توانایی مراجع روانپزشک به مرور از کیفیت و کمیت داروهای مصرفی مراجع کم می کند و در کنارش نقش مراجع در کنترل اختلال بالا می رود .
این دوره های درمان ممکن است کمی زمان بر باشد.
گاهی بعضی روانپزشکان همزمان خودشان دارو درمانی و روان درمانی را تواما انجام می دهد.
سوم:
یکی از مشکلات رایج افرادی که دارو درمانی دارند اینست که مرتب پزشک خود را عوض می کنند. این منجر می شود سیر منطقی دارو درمانی طی نشود. چون داروهای متفاوتی ممکن است برای یک اختلال تجویز شود. و میزان آن هم متفاوت باشد. و وقتی تحت نظر یک متخصص باشید به مرور پزشک در مورد نوع و میزان دارو به نتیجه قطعی می رسد. و از همه مهمتر میزان افزایش و کاهش احتمالی دارو را از طریق پرونده شما بررسی می کند.
چهارم:
داروهای اختلالات روانی و روانپزشکی به خاطر نحوه اثرگذاری که از نظر فیزیولوژیک روی بدن انسان دارند بسیار حساسند. لذا نباید سر خورد دارویی مصرف شود. نباید سرخود دارویی قطع شود، نباید سر خود دارویی کاهش یابد، نباید سرخود دارویی تغییر یابد، نباید مصرف دارو فراموش شود و باید مصرف آن منطم انجام شود.
خلاصه:
ترکیب دارو درمانی و روان درمانی تحت نظر روانپزشک و روانشناس بالینی و منظم کمک کننده است.
همچنین در مورد عوراض دارو و .... که کاری تخصصی هست، بهتر است مستقیما با خود روانپزشک صحبت کنید و از مطالعات متفرقه و نظرات مختلف تبعیت نکنید.
ممنونم جناب مدیر
برادرم مسئول داروخانه است نظرش و به من گفت نباید دکترم را عوض میکردم پس با توجه به راهنمایی خوب شما و تحقیقاتی که انجام داده ام از این به بعد تحت نظر یک دکتر خواهم بود
با تشکر:104: