ترديد در انتخاب دختري با قد كوتاه
سلام دوستان
ميخواهم در مورد يك انتخاب با شما مشورت كنم .
اگر يك دختر خانمي تمام شرايط ازدواج را داشته با شد ولي قد كوتاه باشد(140-150)
چكار بايد كرد ايا ميشود جلو رفت به اميد اينكه در اينده اين مسيله عادي ميشود
از طرفي من هم خيلي مايل به دختر قد بلند دارم
ممنون
RE: ترديد در انتخاب دختري با قد كوتاه
به نظر من قد شخص جز معيارهاي ازدواج نمي باشد و در هيچ كتاب همسر يابي به اين مسئله اشاره نشده است ولي اگر فكر مي كني كه ايشون همه معيارها رو داره حيفه كه از دستش بدي توي اين دوره زمونه دختر يا پسر خوب و كامل كم گير مي ياد اگه فكر مي كني كه دختر خوبيه و با تمام معيارهات مي خونه سختگيري نكن البته اگر خيلي خيلي برات قد مهم نيست البته اين رو هم بگم ممكنه در اينده يك نفر و پيدا كني كه قد مناسب داشته باشه ولي يكي از معيارهاي مهم كه مد نظرت هست و اين دختر داره رو نداشته باشه حالا خودت سبك سنگين كن بيين چي جوريه . من الان خودم 160 هستم و شوهرم 180 و هيچ مشكلي با هم نداريم و اصلا اختلاف قدمون به چشممون نمي ياد
معيارهاي ظاهري خيلي زود براي ادم عادي مي شه چه زشت چه زيبا . بعد از يك مدت معيارهاي ذاتي و اخلاقي هستند كه خودشون و نشون مي دهند و اهميت پيدا مي كنند كه بايد به اونها بپردازي
من ننوشته بودم كه قد خودم چقدر است
حدود 179 سانت واين اختلاف در انتخاب همسر اينده
علي رغم داشتن تقريبا تمام شرايط برايم عذاب اور است
اگه فكر مي كني كه اينقدر عذاب اوره كه خوب چي بگم ؟ ولي اگه همه شرايط و داره حيفه .
راستي شما اين دختر و از كجا مي شناسيد ؟ و از كجا مطمئن هستيد كه تمام شرايط و داره ؟ مي شه اول بيشتر در مورد ايشون و نحوه اشنايي و شناختتون صحبت كنيم بعدا در مورد قدش ؟ چند سالتونه ؟ ايشون چي ؟ يك مقدار از خودتون توضيح بديد ببينيم جريان از چه قراره
تروخدا یکی بگه چجوری میشه با مساله ی قد کنار اومد
دوست عزیز من فکر می کنم اگه زن و مرد همدیگر رو خیلی دوست داشته باشند و در خیلی از زمینه ها با هم تفاهم داشته باشند دیگه مسئله قد خیلی مهم نباشه
چون همۀ اینها کم کم عادی می شه و خیلی به جشم نمی یاد
مثلا برادر من قدش 183 هست و همسرش 153 با اختلاف 30 سانتی متر ولی خوشبختانه زندگی بسیار خوبی دارند اونا اینقدر برای همدیگر ارزش قائل هستند و همدیگر رو دوست دارند که دیگه این اختلاف قد براشون مهم نیست .
با تشكر از همه دوستان كه پاسخ داده اند
من 30 سال و دختر خانم 23 سال .با هم صحبت كرده ايم شرايط همديگر را هم قبول داريم
توضيحاتت خيلي مختصر بود بيشتر از خودتون بگو و توضيح بده .
با اجازه يك شوخي :
مثل اون قديم كه تلگراف مي فرستادند و بابت هر كلمه مجبور بودند پول بدهند صحبت مي كنيد . چرا اينقدر مختصر و كوتاه ؟
سلام
بستگی به اولویتهای خودت داره
اگر تو اولویتهات ظواهر برات مهمه که از خیرش بگذر ولی اگر خلق و خو و خانمی و نجابت و ....وزنه های سنگین تری محسوب میشه ادامه بده
ببخشيد چند روز نبودم.
با تشكر از راهنمايي همه دوستان بويژه honarmand عزيز .
من ايشان را با همين قد قبول كردم .