-
چشم به راه سپیده...
سلام
مدیران عزیز ببخشید که باز هم قانون شکنی کردم
اگه نمی اومدم اینجا باید جایی میرفتم که الان امکانش نیست ...باید یه جوری خودمو خالی میکردم، ببخشید
تو را غایب نامیده اند چون « ظاهر » نیستی نه اینکه « حاضر » نباشی.
" غیبت " به معنای " حاضر نبودن " تهمت ناروایی ست که به تو زده اند و آنان که بر این پندارند، فرق میان " ظهور " و " حضور " را نمی دانند.
آمدنت که در انتظار آنیم به معنای " ظهور " توست نه " حضور " تو و دلشدگانت که هر صبح و شام تو را میخوانند، ظهورت را از خدا می طلبند نه حضورت را.
وقتی ظاهر می شوی، همه انگشت حیرت به دندان می گزند و با تعجب می گویند که " تو را پیش از این هم دیده اند ".
و راست می گویند چرا که تو در میان مایی.زیرا امام مایی.
جمعه که از راه می رسد، صاحبدلان " دل " از دست می دهند و قرار از کف می نهند و قافله ی دل های بی قرار روی به قبله می کنند و آمدنت را به انتظار می نشینند...
و اینک ای قبله ی هر قافله و ای " شبروان را مشعله " در انتظار روز میلادت لحظه شماری می کنیم تا شاید به بهانه فرخنده میلادت چند روزی به یادت باشیم...
کاش از دلبر نشانی داشتیم
بر سر کویش مکانی داشتیم
از برای مهدی صاحب زمان(عج)
کاش در دل جمکرانی داشتیم
وقتی دلم می گیره، وقتی احساس می کنم دلم شکسته و نمی تونم ترمیمش کنم یا ... می افتم یاد آقایی که همین نزدیکهاست و شاهد حال گرفته من و امثال منه و میتونم حس کنم که از ناراحتی من ناراحت هستند و باز در اون حال یه حس خوب وجودم رو پر میکنه
و اون اینکه :
خدا هست، حجتش هم هست
خدا میدونه، حجتش هم میدونه
خدا مهربونه، حجتش هم مهربونه
خدا هوامو داره، حجتش هم هوامو داره
خدا از دلم خبر داره، حجتش هم از دلم خبر داره
و اینکه :
زندگی تو این دنیا خیلی زود تمام میشه
قیامت هست و باید حساب پس بدم
اعمالم تجسم پیدا میکنند و علیه من شهادت میدن
و اینکه:
چه خوبه که همه اینها هست
خدایا تو را شکر که همه اینها هست
خدایا شکرت که هیچ خوبی و بدی از تو پنهان نیست
خدایا!
دوستت دارم، دوستم داشته باش (میدونم که دوستم داری اما بیشترش رو میخوام!)
خدایا! از تو ممنون و سپاسگزارم که منو انقدر لایق میدونی که مشکلاتی رو سر راهم قرار میدی تا با توکل و مدد خواهی از تو اونها رو حل کنم.
خدایا! ممنونم که روی من حساب میکنی و ظرف صبر و تحملم رو به قدری ساخته ای که برای سختیهایی که دارم، گنجایشش کافیست
خدایا! تو را شکر که تو را دارم...
-
RE: چشم به راه سپیده...
سلام خانم موعود
خیلی خوشحالم به خاطر این حس نادری که دروجودتون هست.کمتر کسی قادر به درک چنین مسائلی است.
راستی ازحال مادرتون بگید.یادمه عمل جراحی قلب درپیش داشتند بهتر شدند؟
-
RE: چشم به راه سپیده...
ممنون دوست عزیز
مادرم یه عمل انجام داده یکی دیگه اش مونده آخرهای این هفته، براش دعا کنید.عمل قلب نبود ، گوشش بود.
مناجاتهای شهید چمران فوق العاده ست.برای مثال:
من اعتقاد دارم که خدای بزرگ انسان را به اندازه درد و رنجی که در راه خدا تحمل کرده است پاداش می دهد، و ارزش هر انسانی به اندازه درد و رنجی است که در این راه تحمل کرده است، و می بینیم که مردان خدا بیش از هر کس در زندگی خود گرفتار بلا و رنج و درد شده اند.علی بزرگ را بنگرید که خدای درد است که گویی بند بند وجودش با درد و رنج جوش خورده است. حسین را نظاره کنید که در دریایی از درد و شکنجه فرو رفت که نظیر آن در عالم دیده نشده است ، و زینب کبری را ببینید که با درد و رنج انس گرفته است ....چه زیباست همدردعلی شدن
انسان گاهگاهی خود را فراموش می کند ، فراموش می کند که بدن دارد، بدنی ضعیف و ناتوان که، در مقابل عالم و زمان کوچک و ناچیز و آسیب پذیر است ...
اما درد آدمی را به خود می آورد ، حقیقت وجود او را به آدمی می فهماند و ضعف و زوال و ذلت خود را درک می کند و دست از غرور کبریایی برمی دارد ...
" خدایا از تو می خواهم که طبع ما را آنقدر بلند کنی که در برابر هیچ چیز جز خدا تسلیم نشویم. دنیا ما را نفریبد، خودخواهی ما را کور نکند. سیاهی گناه و فساد و تهمت و دروغ وغیبت ، قلب های ما را تیره و تار ننماید. خدایا! به ما آنقدر ظرفیت ده که در برابر پیروزی ها سرمست و مغرور نشویم. خدایا به من آنقدر توان ده که کوچکی و بیچارگی خویش را فراموش نکنم و در برابرعظمت تو خود را نبینم."...
خدایا عذر می خواهم از اینکه در مقابل تو می ایستم و از خود سخن می گویم و خود را چیزی به حساب می آورم که تو را شکر کند و در مقابل تو بایستد و خود را طرف مقابل به حساب آورد!
خدایا ، فقط تو
" هر گاه دلم رفت تا محبت کسی را به دل بگیرد، تو او را خراب کردی، خدایا، به هر که و به هرچه دل بستم، تو دلم را شکستی، عشق هر کسی را که به دل گرفتم، تو قرار از من گرفتی، هر کجا خواستم دل مضطرب و دردمندم را آرامش دهم، در سایه امیدی، و به خاطر آرزویی، برای دلم امنیتی به وجود آورم، تو یکباره همه را برهم زدی، و در طوفان های وحشتزای حوادث رهایم کردی، تا هیچ آرزویی در دل نپرورم و هیچ خیری نداشته باشم و هیچ وقت آرامش و امنیتی در دل خود احساس نکنم... تو این چنین کردی تا به غیر از تو محبوبی نگیرم و به جز تو آرزویی نداشته باشم، و جز تو به چیزی یا به کسی امید نبندم، و جز در سایه توکل به تو، آرامش و امنیت احساس نکنم... خدایا ترا بر همه این نعمتها شکر می کنم."
التماس دعا