با عكس بدون روسری تو فیس بوك عضو است
سلام بر همهی عزیزان
یكیو دیدم پسندیدم. دختر با شخصیت و خوبی به نظر میادبیست و شش سالشه و دوسال از من بزرگتره. اما وقتی اسمشو تو اینترنت سرچ كردم عكس بدون روسریشو تو فیس بوك دیدم. تو یه سایت همسریابی خارجی هم عضو بود و علت عضویتشو «going to movie with a man 28-32 years old» عنوان كرده بود. یعنی رفتن به سینما با یك مرد بیست و هشت الی سی ساله. البته من فكر میكنم هدف از عضویتش فقط سرگرمی بوده. به نظر شما با همچین كسی میشه ازدواج كرد؟
RE: با عكس بدون روسری تو فیس بوك عضو است
اين كه ميشه با همچين كسي ميشه ازدواج كرد به خود شما بستگي داره؟
اين كه شما تا چه حد مذهبي هستيد؟يا كلا تاچه حد ميتونيد با اين مسئله كنار بيايد؟
معيار شما برا ازدواج چيه؟اين كه خانمتون كاملا محجبه باشه؟يا نه كمي محجبه باشه؟يا نه كلا اعتقادي به حجاب نداريد و خانمتون هر جور كه دوست داره ميتونه حجاب داشته باشه؟
شما با اين خانم چه جوري اشنا شدي؟ تا چه حد ميشناسيش؟
گفتي ديدم پسنديدم. اصلا ميدوني چه فرهنگي داره از نظر اجتماعي چه جوريه
اصلا تو اين موارد با هم تناسب داريد يانه؟يافقط چون ديديش و ازش خوشتون اومده ديگه همه چي تمومه؟
در ضمن خودتون و خانواده تون ميتونين با اين كه ايشون از شما بزرگتر هستن كنار بياين؟
ايا ايشون هم از علاقه شما خبر دارن و نظرشون چيه؟
اگه ممكنه اول جواب اين سوالا و كلا معيارهاتونا بگين تا دوستان بيان و كمكتون كنن منم اگه چيزي بلد بودم در خدمت هستم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohsenn
اين كه ميشه با همچين كسي ميشه ازدواج كرد به خود شما بستگي داره؟
اين كه شما تا چه حد مذهبي هستيد؟يا كلا تاچه حد ميتونيد با اين مسئله كنار بيايد؟
معيار شما برا ازدواج چيه؟اين كه خانمتون كاملا محجبه باشه؟يا نه كمي محجبه باشه؟يا نه كلا اعتقادي به حجاب نداريد و خانمتون هر جور كه دوست داره ميتونه حجاب داشته باشه؟
شما با اين خانم چه جوري اشنا شدي؟ تا چه حد ميشناسيش؟
گفتي ديدم پسنديدم. اصلا ميدوني چه فرهنگي داره از نظر اجتماعي چه جوريه
اصلا تو اين موارد با هم تناسب داريد يانه؟يافقط چون ديديش و ازش خوشتون اومده ديگه همه چي تمومه؟
در ضمن خودتون و خانواده تون ميتونين با اين كه ايشون از شما بزرگتر هستن كنار بياين؟
ايا ايشون هم از علاقه شما خبر دارن و نظرشون چيه؟
اگه ممكنه اول جواب اين سوالا و كلا معيارهاتونا بگين تا دوستان بيان و كمكتون كنن منم اگه چيزي بلد بودم در خدمت هستم
با حجابش مشكلی ندارم. ولی منظورم اینه كه آیا میشه بهش اعتماد كرد یانه؟
البته هنوز نمیشناسمش ولی دوست دارم باهاش آشنا بشم. الان فقط دیدمش و نظرمو جلب كرده.
ایشون از من بزرگتر نیستند من از ایشون بزرگتر هستم.
خیر. ایشون از علاقه من نسبت به خودش بی اطلاعه. ولی رفتارش نشون میده كه بهم علاقهمنده. ممنون كه وقت گذاشتید و پیامو خوندید.
اقاي ابوذر مساله خانم قبليت حل شد؟
طلاق گرفتيد؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط خدا خیلی مهربونه
طلاق گرفتيد؟
نه متأسفانه هنوز حل نشده. منتظر احضاریه دادگاه هستم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط خدا خیلی مهربونه
طلاق گرفتيد؟
نه متأسفانه هنوز حل نشده. منتظر احضاریه دادگاه هستم.
بهتره ابتدا تكليف اون طرف رو مشخص كنيد بعد بيايد سر اين مساله
بذاريد كامل طلاق بگيريد حتي بذاريد يه مدت بگذره
خانمتون اگه بفهمه شايد فكر كنه كه به خاطر يه نفر ديگه ميخاستيد طلاق بگيريد
دلش ميشكنه اقاي ابوذر:305:
در اين مورد هم با اين مقدار شناخت هيچ اظهار نظري نمي شه كرد
بايد شناخت بيشتري دور ا دور حاصل بشه
زود تصميم نگيريد باز پشيمون ميشيد ها
اصلا رفتارتون حاكي از علاقه نباشه
رفتارهاشو از دور رصد كنيد
اظهارات شما جوریه که عدم رضایت و یا حداقل تردیدتون رو می رسونه, حالا من از شما می پرسم... آیا ایشون برای شما مناسبه؟ شما تردید دارید پس با یه چیزی مشکل دارید اما دقیق مطرح نکردید که با چی.... با حجاب که نیست, تو اون سایت هم فکر می کنید سرگرمی بوده که من هم همینطور فکر می کنم, کسی درباره ی روحیات شما چیز زیادی نمی دونه و شما باید جواب این سوال رو تو خودتون پیدا کنید اما شاید بهتر باشه فعلا به این مورد فکر نکنید
شما که هنوز طلاق هم نگرفتید... چرا اینقدر عجله؟ همین عجله ست که باعث خیلی اتفاقات ناگوار می شه و اولش خنده و آخرش ناراحتی و جدایی, فعلا تمرکزتون رو بذارید روی مسئله ی طلاق و دنبال ازدواج دوباره نباشید, هر چی باشه شما هنوز متاهل حساب می شید.
هنوز طلاق نگرفته دنبال همسر دوم اونم از اینترنت و فیس بوک بودن یه مقدار ....:163:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط سابینا
هنوز طلاق نگرفته دنبال همسر دوم اونم از اینترنت و فیس بوک بودن یه مقدار ....:163:
مثل اینكه شما اشتباه متوجه شدید. اونو از فیس بوك پیدا نكردم. از بیرون از نت دیدمش ولی وقتی اسشو تو گوگل سرچ كردم، متوجه شدم تو فیسبوك عضو است و عكسشو اونجا دیدم.