RE: از من بدبختر هم هست ؟
با سلام
از نظر من خانواده شما چه راضي باشن چه نباشن الان وظيفتونه كه اون دختر رو به همسري قانوني خودتون درآريد
چون دختريشو به پاتون از دست داد
به نظرتون اگه به یه مشاور کل این حرفارو بزنم کمکم میکنه که ازدواج کنیم و خانوادمو راضی میکنه بدون اینکه همه ماجرا را به خانوادم اطلاع بده ؟ یا اصلا بهتره که این ماجرا رو به مشاور نگم ؟
سلام،
می توانی بگویی که چرا پدر مادرت مخالفت می کنند؟
چه طور موضوع رو با اونها مطرح کردی؟
اونها چه دلایلی برای مخالفت آوردن؟
شما ترم 2 کارشناسی هستی؟
خب هنوز کمی طول می کشه تا بری سر کار و درآمد داشته باشی، درسته؟
آیا پدرت می تونه یک محلی برای سکونت در اختیار شما قرار بده؟
ببین، رابطه ای که شما داشتید اشتباه بوده و اتفاقی که نباید می افتاد، افتاده!
برای همین کمی شرایط پیچیده شده.
حالا هدف این نیست که کسی بخواهد اینجا شما رو ملامت کنه.
به این خاطر که شما نیامدی اینجا که دیگران شما رو مواخذه کنند، بلکه کمک می خواهی.
باید منتظر بشوی تا کارشناسان تالار راهنماییت کنند.
نام تاپیکت رو زیاد خوب انتخاب نکردی. نامفهوم هست و به این خاطر افراد کمتری جذب تاپیکت می شوند. در پست بعدیت در همین تاپیک یک نام دیگر بنویس تا مدیران عوض کنند.
100% یک مشاور حضوری در این شرایط می توانه به شما کمک کنه.
سعی کنید در مرحله اول این راز رو بین خودتون نگه دارید.
به هر حال اگر هم قرار هست ازدواج کنید، حتی با وجود اتفاقی که افتاده، باید احساسات رو کنار بگذارید و با منطق خودتون و با کمک یک مشاور و بزرگترها، ببینید تا چه حد مناسب همدیگر هستید. این رو خودت هم می دانی که رابطه شما شدیداً احساسی شروع شده، احساسی ادامه پیدا کرده و هنوز هم احساسی هست.
برای ازدواج باید از فاز احساسات خارج بشوید و با منطق تصمیم بگیرید.
این رو هم که می گویم نظر شخصی من هست. فکر می کنم با وجود اتفاقی که بین شما افتاده، مسئولیت روی دوش شما سنگین هست. یعنی تقریباً شما وقتی که این رابطه جنسی رو آغاز کردی، به نوعی همون موقع به صورت غیر رسمی اون رو به همسری خودت انتخاب کردی (دیگه بیشتر یادآوری نمی کنه که این کار اشتباه بوده). اگر روزی شما بخواهی او رو تنها بگذاری، در حق او ظلم کردی.
منظور من این نیست که شما باید به هر قیمتی با هم ازدواج کنید. ولی اگر قراره از هم جدا بشید، باید با رضایت هر دو باشه. امیدوارم منظورم رو فهمیده باشی.
در مورد 1 سال تفاوت سنی هم درسته که تفاوت سنی ایده آل 3-4 سال هست، ولی اینکه دختر 1 سال بزرگتر باشه هم حالا آن قدر مشکل بزرگی نیست که بخواهید به خاطرش از ازدواج با هم صرف نظر کنید.
بلکه معیارهای مهم تری هستند که اونها رو باید در نظر بگیرید.
از این تاپیک هم می توانی کمک بگیری.
موفق باشی.
درود
خیلی خوبه که به هم عشق دارید .
به نظر من ایشون رو به صورت قانونی به همسر خودتون در بیارید.چه پدر مادر بخواهند چه نخواهند.
ایشالله خوشبخت بشی برادر عزیزم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط hamed65
سلام،
می توانی بگویی که چرا پدر مادرت مخالفت می کنند؟
چه طور موضوع رو با اونها مطرح کردی؟
اونها چه دلایلی برای مخالفت آوردن؟
شما ترم 2 کارشناسی هستی؟
خب هنوز کمی طول می کشه تا بری سر کار و درآمد داشته باشی، درسته؟
آیا پدرت می تونه یک محلی برای سکونت در اختیار شما قرار بده؟
ببین، رابطه ای که شما داشتید اشتباه بوده و اتفاقی که نباید می افتاد، افتاده!
برای همین کمی شرایط پیچیده شده.
حالا هدف این نیست که کسی بخواهد اینجا شما رو ملامت کنه.
به این خاطر که شما نیامدی اینجا که دیگران شما رو مواخذه کنند، بلکه کمک می خواهی.
باید منتظر بشوی تا کارشناسان تالار راهنماییت کنند.
نام تاپیکت رو زیاد خوب انتخاب نکردی. نامفهوم هست و به این خاطر افراد کمتری جذب تاپیکت می شوند. در پست بعدیت در همین تاپیک یک نام دیگر بنویس تا مدیران عوض کنند.
100% یک مشاور حضوری در این شرایط می توانه به شما کمک کنه.
سعی کنید در مرحله اول این راز رو بین خودتون نگه دارید.
به هر حال اگر هم قرار هست ازدواج کنید، حتی با وجود اتفاقی که افتاده، باید احساسات رو کنار بگذارید و با منطق خودتون و با کمک یک مشاور و بزرگترها، ببینید تا چه حد مناسب همدیگر هستید. این رو خودت هم می دانی که رابطه شما شدیداً احساسی شروع شده، احساسی ادامه پیدا کرده و هنوز هم احساسی هست.
برای ازدواج باید از فاز احساسات خارج بشوید و با منطق تصمیم بگیرید.
این رو هم که می گویم نظر شخصی من هست. فکر می کنم با وجود اتفاقی که بین شما افتاده، مسئولیت روی دوش شما سنگین هست. یعنی تقریباً شما وقتی که این رابطه جنسی رو آغاز کردی، به نوعی همون موقع به صورت غیر رسمی اون رو به همسری خودت انتخاب کردی (دیگه بیشتر یادآوری نمی کنه که این کار اشتباه بوده). اگر روزی شما بخواهی او رو تنها بگذاری، در حق او ظلم کردی.
منظور من این نیست که شما باید به هر قیمتی با هم ازدواج کنید. ولی اگر قراره از هم جدا بشید، باید با رضایت هر دو باشه. امیدوارم منظورم رو فهمیده باشی.
در مورد 1 سال تفاوت سنی هم درسته که تفاوت سنی ایده آل 3-4 سال هست، ولی اینکه دختر 1 سال بزرگتر باشه هم حالا آن قدر مشکل بزرگی نیست که بخواهید به خاطرش از ازدواج با هم صرف نظر کنید.
بلکه معیارهای مهم تری هستند که اونها رو باید در نظر بگیرید.
از
این تاپیک هم می توانی کمک بگیری.
موفق باشی.
پدر و مادر من کلا مشکلشون اینه که خیلی مذهبین ، و رابطه قبل از ازدواج اصلا توی دهنشون نقش نمی بنده ، تازه مامانم میگه که دختره خوشکل نیست که بنظر من خیلیم خشکله البته %30 ملاک های من زیباییه
مامانم اینا از طرف یکی از آشناها فهمیده بودن که من با یه دختری بیرون بودم ، اونم زیراب مارو زد ، خانواده منم شدیدا فشار اوردن که اگه کسی هست بگو واست میگیریمش منم که کاجرا رو گفتم و گفتم که دختره رو دوست دارم و میخوامش اما بعد از مدتی متوجه شدم که اصلا ماجرا خوب پیش نمیره و کاملا مخالفا
بله ترم 2 کارشناسی
بله طول میکشه حدود 2سال تا من شغل پیدا کنم
قرار داده من الان یه خونه دارم
اسم تاپیک رو چی بزارم؟
واقعا ازتون ممنونم که انقدر با محبت جواب میدید
مشکل الان فقط راضی کردن خانواده شماست.
برای این مساله باید آرامش داشته باشی تا بتونی خوب فکر کنی. حتی اگر خانواده شما راضی نباشند و همه راهها را برای راضی کردنشون امتحان کنی و به نتیجه نرسی، می تونی بدون اجازه والدینت عقد کنی. امیدوارم که هیچوقت به همچین مرحله ای نرسی و انشالله که حتما با رضایت و شادی و دعای خیر والدین زندگیتون را شروع کنید. ولی منظورم این است که در نهایت اگر به نتیجه نرسی، باز راهی برای مشکلت هست و شاید به خاطر مساله ارتباط جنسیتون مجبور بشی این راه را بری. البته در اونصورت خانواده دختر سخت می گیرند و راحت قبول نمی کنند که شما بدون رضایت والدینتون دامادشون بشید. به هر حال به اینکه همه راهها بسته نیست فکر کن و کمی آروم شو.
وقتی آروم شدی، بهتر می تونی فکر کنی.
اگر رابطه مامان و بابا خوب است، کارت آسونتر می شه. یکیشون را راضی کنی، اون یکی را دیگری راضی می کنه.
برای راضی کردن یکیشون، ببین رابطه ات با کدوم بهتره و کدومشون را راحت تر می تونی راضی کنی، برو سراغش. بلند مدت و آهسته آهسته.
اگر به خودت امیدی نداری از یکی از نزدیکان کمک بگیر. مثلا اگه با خاله رابطه خوبی داری و خاله روی مامان نفوذ داره از اونجا شروع کن.
به هر حال باید بگردی ببینی کی می تونه و چه جوری می شه یکی از والدینت را راضی کرد.
سلام
1-شما اشتباه بزرگی کردید که این رابطه رو برقرار کردید و لازمه که توبه کنید
2-چیزی که مسلمه اینه که به هر ترتیب اون دختر باید زن شما بشه
3-برای راضی کردن خانواده از مطالب لینک زیر استفاده کنید
http://moshaver41.ir/post/category/47
4-اختلاف سنی در حد یک سال اشکالی به وجود نمیاره
5-زیبایی باید به چشم شما بیاد و اصلا مهم نیست دیگران چی میگن
مشکلتو به این سایت بگو من خودم ضررشو نکردم
http://moshaver-41.mihanblog.com/
التماس دعا