RE: من از ازدواج ميترسم....
سلام دوست عزیز
به همدردی خوش اومدی:72:
فکرهایی که میکنی طبیعیه هرکس دیگه ای هم جایی تو بود یه کم ترس داشت از ازدواج
فرناز جان باید بدونی که این ترست بی مورده
چون ادمها با هم متفاوت هستند
تو به راحتی می تونی یه ازدواج موفق داشته باشی اگر قبل از ازدواج شرایط خاستگارت رو خیلی دقیق هم خودت هم با کمک مشاور بسنجی
اونوقت شانس یه ازدواج موفق خیلی خیلی بالا میره
گفتی که 2 تا خواهرت ازدواج ناموفق داشتند
سوال اینجاست که اونها چقدر درباره شوهراشون قبل ازدواج تحقیق کردند؟
مسلمه که یک ادم یک شبه تغییر نمی کنه البته این امکان هست که یک نفر خودشو اون طوری که واقعا هست نشون نده
ولی تو با راهکارهایی می تونی به اینکه چقدر طرفت راست میگه یا دروغ پی ببری
یکیش همین مشاوره ازدواجه چون اونها موارد بسیاری رو دیدن این کار براشون راحته
مورد دوم عجله نکردن توی ازدواجه باید شناخت کامل بشه البته به دور از احساسات
خیلی ها توی خاستگارشون رفتارهایی میبینند ولی چون به طرف وابسته شدن و یا امید تغییر دارند سر سری ازش رد می شن و بعدها متوجه میشن که کاش این علائم رو جدی گرفته بودیم
پس راهکار اینه
دقیق خاستگارهاتو بررسی کن و حتما مشاور ازدواج برو
موفق باشی:72:
سلام
اتفاقاتي كه براي زندگي خواهرات افتاده،واقعا ناراحت كنندست،اما آدمايي موفقن كه حتي از حوادث تلخ هم واسه خودشون تجربه و درسايي بگيرن!!
بنابراين خوب بررسي كن و ببين از اولين روزهاي آشنايي خواهرات با همسرانشون تا به امروز مسائل چطور پيش رفت،مشكلات از كجا شروع شده،اشكال كار طرفين كجا بوده...
بدبين شدن شما طبيعيه ولي دليلي نداره كه شما نتوني ازدواج موفقي داشته باشي،همونطور كه گفتم از تجربيات اونا استفاده كن،در مورد خواستگار مورد نظرت تحقيقات كامل انجام بده،پيش مشاور برين،اجازه بدين قبل از ازدواج دوره آشنايتون(با حفظ حريمها) يه كم طولاني تر بشه تا شناخت بيشتري پيدا كني،اول و آخر كار هم كه توكل به خدا:72:
{طولاني شدن دوره قبل از عقد رسمي و آشنايي، خطرات خاص خودش رو داره، ولي زياد از حد كوتاه بودنش هم ميتونه خطرناك باشه..متاسفانه بعضي خانواده ها از اين ور بوم مي افتن! يعني به خاطر اعتقادات و رسوم خاص، زياد به پسر و دختر اجازه رفت و آمد و حتي صحبت و آشنايي رو نميدن....}
از پاسخ هايي كه دادين ممنونم
شما راست ميگين....
خانواده من تو ازدواج خواهرام خيلي عجله كردند متاسفانه اون خواهرم كه از همسرش جدا شده بخاطر اينكه همسرش از آشناهاي دورمون بود خانواده ما سريع بهشون جواب مثبت دادند و گفتن چون فاميله نياز به تحقيق نيست ....
ولي بعد از ازدواج معلوم شدكه سطح خونواده اونها زمين تا آسمون باما فرق داره و بعدهاخيلي ها گفتند كه ما مي دونستيم اينا خانواده خوبي نيستند ولي چون ديگه شماجواب مثبت داده بودين نخاستيم زندگي دوتا جوون بهم بخوره و خيلي از موارد هميشگي ديگه....
سوالي كه دارم اينه كه غير از صحبت كردن با خود طرف مقابل و مشاوره ازدواج چه راههاي ديگه اي واسه شناخت طرف مقابل وجود داره ؟؟؟
من اعتقادكمي به تحقيقاتي كه از در و همسايه و محل كار ميشه دارم چون مردم خيلي كم راستشو ميگن وخيلي ها اوني نيستندكه توظاهر نشون ميدن
سپاسگذارم:72:
قبول دارم كه شناخت افراد كار خيلي آسوني نيست،و همينطور زياد هم نميشه به حرف درو همسايه اعتماد كرد... ولي بالاخره راههاي موجود همينا هست..
اول از همه خود شما بايد با تيزهوشي و زرنگي پي به خصوصيات طرف مقابل ببري(توي همون دوره آشنايي كه گفتم) مثلا رفتارش توي خيابون چه جوريه،چه چيزي عصبانيش ميكنه،وقتي عصباني ميشه چيكار ميكنه،برخوردش با اعضاي خانوادش چجوريه،چقد براشون احترام قائل هست، واكنشش نسبت به مسائل اخلاقي چطوره....هر كدوم از اينا رو يواش يواش بايد سعي كني يه كم دستگيرت بشه...
مشاور خوب خيلي ميتونه كمك كننده باشه، چون توي جلسات دونفري يا تكي كه براتون ميذاره و با سوالايي كه ميكنه ميتونه پي به ويژگي هايي ببره كه شايد شما نتوني به راحتي بفهمي!!! (اونا كارشون اينه و تا الان با صدها نفر برخورد داشتن...)
در مورد تحقيق از همكاران و دوست و آشنا،بايد يه آدم باتجربه بره واسه تحقيق.در ضمن اگه مثلا ميخوان از محل كار طرف تحقيق كنين،بهترين شخص ميتونه مدير و مسئول اون محل باشه،چون همكاران معمولا 2 دسته هستن!!يا دوست طرفن كه خب خوبيش رو ميگن،.يا دشمن طرف هستن و شروع به بدگويي ميكنن!!
توجه كردن به خونواده طرف هم ميتونه تا حد زيادي مفيد باشه،شغل پدر و مادر،ويژگي هاي خواهر و برادرها،اعضاي فاميل،مهماني ها ،رفت و آمد ها،برخوردها...
ببين،تمام اين مسائل نسبي هست ؛هيچكدوم نميتونه شناخت كاملي از يه شخص به شما بده،چه بسا ويژگي هايي كه تازه چند سال بعد از ازدواج معلوم ميشه!!، ولي خب توجه به اين نكات و برآيندشون ميتونه تا 70% كار رو بهتر كنه...
موفق باشيد:72:
در مورد تحقیق کردن به نطرم هر چه از تعداد ادمهای زیادتری (حتی در و همسایه) تحقیق کنید بالاخره یکی بینشون راستگو پیدا می شه. و همچنین در تحقیق باید سوالها طوری پرسیده بشه که طرف نتونه با یک جواب ساده جواب رو بده. باید سوالها چند جانبه و دو پهلو باشه.