چقدر امکانش هست با افزایش سن دوباره عشق رو تجربه کنیم؟
سلام دوستان
لطفا در این مورد راهنمایی کنید:
فرض کنید بالای 30 سال سن دارید و مذکر هستید
در 26 سالگی از دختری جسور - با اعتماد نفس و تحصیلکرده و نجیب خوشتون می یاد و حدود 4 یا 5 سال بصورت پراکنده در مورد موضوعات کاری باهاش صحبت می کنید و جسته و گریخته به دختر نشون می دید عاشقش هستید ولی اون روی خودش نمی یاره و شما هم به خاطر شرایط کاری و تحصیلیتون قطعی اعلام نمی کنید.
تا اینکه شرایطی پیش می یاد که کیلومترها ازش دور می شید و دیگه نمی بینیدش
آیا امکانش هست که دوباره عشق رو تجربه کنید ویا نیاز به زمان زیادی داره تا کس دیگه ای که مناسب باشه پیداشه؟؟
آیا خطا از آقا پسر که تصمیم جدی نگرفته و این مورد رو ازدست داده؟؟
آیا خطا از دختر خانم نیست که صحبتها و اشاره های اقا رو درست مدیریت نکرده؟؟
خیلی ممنون از اظهار نظرهاتون
RE: چقدر امکانش هست با افزایش سن دوباره عشق رو تجربه کنیم؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط سنجاب
آیا خطا از دختر خانم نیست که صحبتها و اشاره های اقا رو درست مدیریت نکرده؟؟
با اجازه صاحب خونه :72:
دوستانی که لطف می کنند جواب می دهند لطفا قسمت نقل قول شده را هم با یک تاکید خاص جواب بدهند، چون سوال من هم هست.
اینکه باز به صورت اتفاقی کسی رو ببینید و بازم عاشقش بشید رو خدا می دونه
ولی اگر به خاستگاری برید و قبلشم معیارهاتونو به درستی شناسایی کرده باشید و براساس اونها انتخاب کنید
اینکه بعد چند وقت عاشق طرفتون بشید به نظر من قطعیه
اگر دیگه دسترسی ندارید به اون دختر فکرشو از سرتون بیرون کنید
اگر بعد 4 سال هنوز فراموشش نکردید به نظر من ازشون بت ساختید توی ذهنتون که ممکنه توی ازدواجتون و انتخاب های آیندتون هم تاثیر منفی بذاره
نقل قول:
نوشته اصلی توسط khoda khaili mehrabone
اگر بعد 4 سال هنوز فراموشش نکردید به نظر من ازشون بت ساختید توی ذهنتون که ممکنه توی ازدواجتون و انتخاب های آیندتون هم تاثیر منفی بذاره
دوست عزیز
بیان شد 4 یا 5 سال اونو می دید و در یک محیط بودید
حدود 1 سالی می شه که این بین فرسنگها فاصله افتاده ودیگه اونو ندید.
سلام میشه یه خورده راجع به صحبت ها و اشاره های آقا توضیح بدید؟!.
به نظرم اصلا معقول نیست که یه خانوم با اشاره ای عادی ویا چیزی شبیه به این شروع کنه به تفسیر و بعدش خیال پردازی و ....
شخصا بعنوان یه دختر اصلا تایید نمی کنم.
مرد اگه مرد باشه میاد مستقیم عشقشو ابراز میکنه!
ولی در مورد شما با نظر دوستان موافقم فکر کردن به چیزی که گذشته و تموم شده فقط ساختن آینده رو مشکلتر میکنه
موفق باشید
جناب سنجاب
اون دختر بسیار عاقلانه رفتار کرده . و کار خوبی کرده که حتی اگر سیکنالهای شما را دریفات کرده توجه نکرده ، این یعنی متانت و حجب و حیا .
اما در مورد عشق و ....
بهتره بیشتر از اینکه دنبال این باشید که با یک تجربه عشقی ازدواج کنید ، در پی این باشید که خود و معیارهایتان برای زندگی مشترک و همسر مورد نظر را بشناسید و حسابی سبک و سنگین کنید که از خود و زندگی و همسر چه می خواهید ؟ ، وقتی خوب خود را شناختید و معیارهایتان را استخراج کرده و لیست نموده امتیاز بندی کردی ، هر زمان که شرایط ازدواج را فراهم دیدی در پی کیس مناسب بر آمده و قبل از اینکه به مسائل عاطفی توجه کنید از نظر شخصیتی و میزان سنخیت با معیارهایتان وی را بشناسید . و وقتی کسی را با این روند فرد مورد نظر خود یافتید با کمک یک مشاور از نظر سنخیت عاطفی و جنسی نیز بررسی های لازمه را داشته باشید و هر وقت همه چیز منطبق بود ( البته به دور از ایده آل گرایی غیر معقول ) . مطمئن باشید که عشق در همان آغازین ماه های زندگی مشترک ، در قلب هر دوی شما خواهد نشست و از زندگی لذت خواهید برد .
موفق باشید .
.
عقل می گفت که دل منزل و معوای من است
عشق خندید که یا جای تو یا جای من است
گرچه مجنونم و صحرای جنون جای من است
لیک دیوانه تر از من دل شیدای من است
:72::72::72:
نمی دونم شعر و درست می نویسم یا خیر
امیدوارم مفهوم و رسونده باشم
خدمت دوستان بگم که با توجه به خصوصیات خانم بیان شده اول شناخت بود و بعد کم کم عشق امد و قلبه لرزید :311:
شما همون سنجابید؟!
پس چرا دوباره ای دی ساختید اون هم بر عکس؟!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط eng.aydin
شما همون سنجابید؟!
پس چرا دوباره ای دی ساختید اون هم بر عکس؟!!
سلام
آره دوست عزیز
نمی دونم چرا اینجورشد
ویندوز کامپیوترم رو عوض کردم دیگه نتونستم با پسورد و لینک ارسالی (اولیه )وارد شم مجبور شدم با یک ایمیل دیگه دوباره ثبت نام اولیه تالار کنم
لطفا کسی می تونه راهنمایی کنه چطوری همون سنجاب قبلی رو بیارم ویا این و آن IDایم با هم یکی شند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
باید بگم فروم های mybb معمولا بسیار ضعیف عمل می کنند و این مشکلات در اونها وجود داره
vbulletin بسیار قدرتمند از این فروم فعلی سایت هست
مدیریت باید تصمیم بگیرند که می تونند هزینه کنند یا خیر( تا اونجایی که من اطلاع دارم vb هزینه خرید میخواد ولی mybb رایگان هست)
شما از مدیریت درخواست کنید اسمتون رو بصورت sanjab تغییر بدن . در انصورت مشکلتون حل میشه
:72: