RE: ادامه تحصیل یا ازدواج؟
درود
ادامه تحصیل در خارج براتون رویا هست؟که در نهایت چی بدست بیارید؟به عواقب تاخیر انداختن ازدواج به این دلایل هم توجه کنید!
خب حداقل مزیت آن دیدن یک دنیای جدید، فرهنگ جدید و یک تجربه است، مهمتر از همه آینده شغلی من که شدیدا ارتقا پیدا میکنه . در کل میتونه ی موفقیت بزرگ برا من باشه.
سلام نازنین خانم
جواب سوالت از نظر من میشه : ازدواج
البته اگه اون آقا رو پسندیدی و تنها مشکلت خارج رفتنه.
سلام نازی خانم!
خوب هستید؟:72:
یه جورایی میتونم درکتون کنم.البته من پسرم... اینکه شما دوست دارید ادامه تحصیل بدید خیلی خیلی خوبه:104:...اما به نظر من ضریب اهمیت این هدفتون بسیار کم هست تو موقعیت فعلی(با توجه به سن شما و موقعیت خواستگار)....از جملاتتون در مورد خارج رفتن مشخص در این مورد هم تصمیم با اطلاعات کامل نگرفتید.همون طور که بهتر از می دونید اپلای یه پروسه بسیار طولانی و با ریسک هست که هیچ وقت و هیج کحای این پروسه نمی شه 100 درصد امید داشت به آینده...پس اگر واقعا قصد ادامه تحصیل د رکشور دیگه رو دارید باید خیلی راحت حدود 1 سالی رو جهت اماده سازی بگذرونید و بسته به مقطع پذیر بین 4.5 تا 6 سال هم اونجا بمونید.....
د ر کل من میخواستم با تشریح این موضوع بگم که حیف است که اگر کیس مناسبی برای ازدواج دارید خودتون رو درگیر این پروسه پیچیده بکنید ،ازدواج کنید و در هیم ایران ادامه تحصیل بدید...مطمئنا حضور همسر موفق در کنارتون جبران هزینه نرفتنتون به کشور دیگه رو جبران میکنه!...با البته با تلاش بیشتر در ایران....
موفق باشید:72:
سلام
همیشه در این موارد من از سوال کننده ،مطلبی رو می پرسم
چه هدفی از ادامه تحصیل دارید؟ دقیق توضیح بدید . اگر توانستید 5 دلیل موجه را بیاورید که خیلی خوب هست وگرنه....
و اما در مورد ازدواج یا ادامه تحصیل .
شما می توانید در کشور خودمان ادامه تحصیل بدید و یک ازدواج موفق هم داشته باشید
در جامعه ما برای یک دختر ، ازدواج اگاهانه با ارزش تر از ادامه تحصیل هست
موافق فرانک 1389 هستم :104:
دوستان از راهنماییهاتون ممنونم.
آقای DR_BINGO راستش من 2سال کامل تمام کارهامو تعطیل کردم و دنبال نمرات زبان و اپلای بودم تلاش زیادی کردم. امسال بالاخره تونستم از ی دانشگاه عالی آمریکا که حتی تصورشم نمیکردم پذیرش بگیرم که به خاطر قضیه ازدواج با این آقا اونو رها کردم به امید سالهای آینده که باهمسرم برم اما حالا این آقا این امیدو ازم گرفته و من موندم دودل و ناراحت که چه فرصت بزرگی رو از دست دادم. حالا حتی در انتخاب این آقا که رو قولش نموند دودلم :302:
دوست عزیز
به صدای قلبت گوش کن
خودتو مجبور نکن به کاری که بقیه تایید می کنند ولی خودت تردید داری
به ته ته ....... ته قلبت رجوع کن
نیازی به تایید دیگران نداشته باش
توکلت به خدا باشه و اون کاری رو بکن که عاشقانه انجامش می دی :43:
دکتر بینگو هم رشته هم هستیم :) و شما میدونید که تفاوت مدرک از ایران و یک دانشگاه معتبر در آمریکا تو موفقیت شغلی من(هیات علمی دانشگاه) چقدر زیاده و علاوه بر شغل رضایت شخصی خودم نیز هست که همواره درس مهمترین مساله برام بوده.
اما این سوال شدیدا درگیرم کرده ادامه تحصیل به چه قیمتی و همچنین ازدواج به چه قیمتی؟اگه از هر کدام بگذرم ممکنه در آینده پشیمون شم.
شاید اشخاصی که در این راهها قدم گذاشتند بهتر بتونند آینده رو در هر دو صورت برام شرح بدن.
ممنونم سنجاب جوابتون عالی بود اما قلبم دودله، وقتی میگم تموم شد میرم سراغ درس، گریه زاری راه میندازم که توان دوریشو ندارم ترکش اشتباهه و وقتی باهاشم و برا زندگیمون تو اینجا برنامه میریزیم ته دلم ناراحتم که این زندگیی نیست که براش یرنامه ریزی کرده بودم.
دوست دارم عقلم تصمیم بگیره همیشه این عقیدم بوده که یک بار زندگی میکنم و فرصتی برای اشتباه بزرگ ندارم اما اینجا عقلم ناتوان شده.