سلام
دختری 24 ساله هستم مدت چند ماهه با یه پسر 28 ساله آشنا شدم که تو یه اداره دولتی کار میکنه و در عین حال دانشجوی عمرانه و 2 ترم دیگه از درسش مونده
ما از اول قرار ازدواج گذاشتیم ولی اون میگه تا 1 سال دیگه شرایط ازدواج رو نداره و حتی حاضرنیست این موضوع رو بین خانواده ها مطرح کنه ، چون میگه اگه درگیر مسائل ازدواج بشم نمی تونم خیلی به درسم برسم و از درسم عقب می مونم ، چون درسش خیلی واسش مهمه، البته من مطمئن هستم که اون قصدش ازدواجه و تقریبا حتی درباره میزان مهریه و محل زندگی هم با هم صحبت کردیم و به توافق رسیدیم ، و باید بگم که اون تا 90 درصد تمام معیارایی رو که من واسه ازدواج مد نظر داشتم رو داره ، واسه همین من هم خیلی بهش علاقه دارم ولی با این حال نمی تونم حدود 1 سال فقط باهاش دوست بمونم بدون اینکه خانواده ها در جریان باشن
از یه طرف میترسم اینقدر عاشقش بشم که فرصتای خوب ازدواجو از خودم بگیرم چون تا 1 سال دیگه من 25 ساله میشم و اصلا ازدواج تو سن بالا رو دوست ندارم، ولی از یه طرفم بین تمام خواستگارایی که داشتم اون تنها کسیه که تا این حد به معیارام نزدیکه و من مطمئن که با اون خیلی خوشبخت میشم
نمی دونم درسته که شرطش رو قبول کنم و 1 سال باهاش دوست بمونم و تو این مدت هم اگه خواستگار مناسبی داشتم رد کنم یا نه ، البته اینم بگم که من خیلی خواستگار ندارم و واسه همینم نمی خوام اونو از دست بدم چون معلوم نیست اگه از دستش بدم بازم خواستگار مناسبی داشته باشم ، ولی از یه طرفم من هیچوقت دوستی قبل از ازدواج رو دوست نداشتم و اون به هیچ عنوان حاضر نمیشه حتی نامزد کنیم ، خیلی مرددم ، لطفا بهم بگین که باید چکار کنم؟