سلام
حدود 8 ماه پیش با پسری دوست شدم . این آقا از طریق اس ام اس هایی که از قبل در موبایلم بود از ارتباطات گذشته من با کسان دیگه آگاه شد و از اون به بعد بدبینی و شک این آقا نسبت به من شروع و روز به روز بدتر شد . من قبل از این آقا دوستانی داشتم ولی رابطه ام با آنها بعد از ارتباط با این آقا کمتر و در واقع قطع شد . این آقا شماره موبایل من رو عوض کرد ..چند بار هم رابطه را به خاطر بد بودن من قطع کرد و من دوباره رابطه را ایجاد کردم چون این آقا رو دوست دارم .سر کو چکترین شکی این آقا شروع به فحش دادن من و بدنام خواندن من میکنه و تمام خوبیهای من رو سر کوچکترین شک از یاد میبره و قطع رابطه میکنه ..من این آقا رو دوست دارم و میخوام باهاش باشم ولی نمیتوانم از کارهای روزمره زندگیم بگذرم و همش با این آقا باشم .
دیروز هم زنگ زد و از من پرسید کجایی ؟ من راستش رفته بودم براش لباس بگیرم ولی اون آقا شک کرد و گفت گوشی رو بده به فروشنده . من هم با کمی عصبانیت گوشی رو دادم به فروشنده ولی این آقا نسبت به من بدبین شد و رابطه رو تموم کرده .
من باهاش صادقم و خیانت نمیکنم ولی اون فکر میکنه من بهش خیانت میکنم .لطفا کمکم کنید و مرا راهنمایی کنید .
ممنون