چرا دوست دخترم اینطوری شده
سلام به همگی من پسری 23 ساله هستم سربازیو تموم کردم حالا دارم مقطع مشغول تحصیل هستم
از یه دختری خوشم اومد 19 سالش بود همکلاسیم بود کم کم با اون رابطه ایجاد کردم اونم از من خوشش اومد یه دفعه بهش گفتم شمارتو بده بهم داد فقط به من شماره داد هیچکش شمارشو نداشت با همه صمیمی بود
من کم کم بهش وابستگی شدیدی به اون پیدا کردم یک دفعه یه مدت کمتر بهم توجه نمیکرد من موندم چی شده هیچ کار بدی نکردم( مثل یه جنتلمن واقعی ) باهاش صحبت کردم گفتم از دست من ناراحتی میگفت نه کاری کردم بهش گفتم دوستش دارم میگفت نه ولی با بقیه خوب میگفتم اگه از من ناراحتی منو ببخش
صبح تا شب به فکرش بودم تا اینکه دیگه منو آدم حساب نمی کرد جواب من و نمی داد به اس های من جواب نمیداد جواب سلامو با زور میداد
یه بار بهش اس ام اس دادم ازش عذرت خواهی کردم گفتم از صمیم قلب دوست دارم ولی تو دیگه منو نمیخوای بهتره رابطه خودمونو قطع کنیم چون باعث آزار تو میشم اس ام اس و فرستادم نشستم به گریه کردن یک ساعت بعد اس ام اس داد به من این چه حرفیه میزنی این دفعه بعت هیچی نمیگم دفعه بعد میزنم تو دهنت میخوامت
من بهش زنگ زدم گفتم این حرفا چیه میزنی اون گفت بیجا کردی همچین اس ام اسی دادی من دوست دارم وقتی قبول کردم با تو دوست باشم تا آخرش با تو هستم این قضیه تموم شد من داشتم بال در می آوردم
دوباره شروع شد به مدت سه هفته نه جواب تماس منو میداد نه اس ام اس های من – یه روز براش پیدا کردم ماهی هشتصد هزار تومن یه کار ساده هرچی با خطم زنگ زدم بر نداشت با یه خط دیگه زنگ زدم ورداشت انقدر ناراحت شدم بهش اس ام اس دادم گفتم من و تو دیگه هم دیگه رو نمیشناسیم دیگه نمی خوام ببینمت گذشت دلم پیشش بود داشتم دق میکردم حال هیچ کاری رو نداشتم
گذشت تا یک ماه و خرده ای بعد ترم جدید شروع شد جلسه دوم شروع کرد به ابراز احساسات بعد از سه جلسه دیگه دوباره دوست شدیم دختری که با دوست دخترم گفت چرا دوست شدید این دختر بیچارت کرده بهش گفتم قلبم پیشش گیره یک ماه گذشت دوباره جواب تماس و اس ام اس منو نمیده موندم باهش بمونم یا نمونم خیلی دوستش دارم نمیدونم چیکار کنم نمیتونم ولش کنم دختری با دوست دخترم رفیقه میگه الان با 3 تا پسر دیگه هم هست ولی خودش بهم گفته با دو نفر دوست بوده و رابطه ای دیگه با اونا نداره
کمکم کنید چرا دوست دخترم اینطوری میکنه راهنماییم کنید ؟
RE: چرا دوست دخترم اینطوری شده
خودت فهمیدی چی نوشتی؟:311:
این سایت کلهم با روابط دختر و پسر قبل از ازدواج مخالفه پس تنها راهنمایی که امکان داره اینجا به تو بشه اینه که چیکار کنی این دختر رو فراموش کنی و وارد هیچ رابطه دیگه ای هم نشی ..
اگر مایلی در این رابطه راهکار بهت داده بشه بگو تا دوستان راهنماییت کنن..
سلام آقا احسان،
به تالار همدردی خوش آمدی.
کارشناسان این تالار روابط دختر پسر قبل از ازدواج را مضر و اشتباه می دانند و در خصوص ادامه چنین رابطه ای مشاوره نمی دهند.
اگر قصد شما ازدواج است و الآن شرایط ازدواج دارید، به شما پیشنهاد می شود که با مشورت با خانواده به صورت رسمی به خواستگاری دختر خانم بروید.
در غیر این صورت به این رابطه احساسی پایان بدهید که به هر دوی شما ضربه خواهد زد.
موفق باشید.
سلام احسان جان:
با وجود اینکه نه شما و نه دوستتان را دیده ام اما بذار در مورد آدمیزاد یک اصلی را بهت بگم.
با اینکه آدما دوست دارند که دوست داشته شن اما از توجهات زیاد هم کم کم خسته می شن. و اینطور به نظر می آد که شما دوستتان را با توجه بیش از اندازه و غیر معقول از خودت روندی. خانمها از مردهایی که در عین توجه از شخصیت قوی و با اعتماد به نفس برخوردارند خوششان می آد.
سلام احسان جون
ببین اگر قصدت ازدواجه کاری که میگم انجام بده توکل به خدا درست میشه:323:
منم در شرایط تو هستم و هرچی میگی درک می کنم میدونم برات سخته خیلیم سخته یک مدت رابطتتو قطع کن
چون خانما از پسر های آویزون و اونایی که دیگه بیش از حد ابراز احساسات می کنند خوششون نمیاد
اگه دوستت داشته باشه تو این مدت میاد سراغت اگر اومد فوری بحث خواستگاری رو پیش بکش و نگران نباش
اگر قبول نکرد بدون که دوستت نداره فقط می خواد وقتش باهات پرشه
اصلا به این رابطه فعلی ادامه نده داداش صبر کن زمان حلال مشکلاته چون اگر به این راه ادامه بدی تویی که ضرر می کنی نه اون
توکلت همیشه به خدا باشه:72::43:
یا علی:72:
سلام دوست عزیز
شرمنده مدیر سایت اما خودمونیم دوستی دختر و پسر یک چیز عادی شده
من تو شهر خودمون جدی کسیو نمیشناسم که دوست پسر نداشته باشه
دوست عزیز من دوسال پیش با مشکل تو مواجه شدم
این دختر خانوم یا واقعا دوست داره و موافق با دوستی نیست
یا قبلا شکست عشقی خورده خورده نمیخاد دوباره به یکی دیگه وابسته بشه
یا یکی دیگه تو زندگیش هست که نمیخاد بهش خیانت کنه
منکه بدبختانه قبلا شکست خورده بود البته بعد یکسال و نیم با هزار بدبختی عاشقم شده بدجور
که اگر 5دقیقه جوابش ندم 6تا اس میده
موفق باشی. از نظر من برا ازدواج باید هزار بار 2خترو امتحانش کرد