سلام بچه ها.امیدوارم همتون خوب خوب باشین.میخوام در مورد یه مساله تازه که باز تو خونمون پیش اومده نظرتونو بخوام.
ما بالاخره خونه خریدیم:310:،متراژش خیلی بالای اما نسبتا قدیمیه. اولش قصدمون این بود یه خونه قدیمی با متراژ بالا بگیریم و چند سال بعد بکوبیم و دوباره بسازیم اما حالا شوهرم میگه نه من دوست دارم درآینده مرکز شهر خونه داشته باشم!!!!!!!!!! و....از یه طرف تا سه سال دیگه هرچی حقوق داریم واسه قسطای همین خونه باید بدیم بره و عملا هیچی پول واسه پس انداز نمیمونه پس تا شش هفت سال دیگه باید همین جا بشینیم تا بعدا ببینیم چی میشه.
اما سوالم اینه الان دیگه با خرید این خونه پولی واسمون نمونده ولی کابینتای این خونه خیلی درب و داغون و کمه و کاشیهاشم خیلی خیلی زشتن و دمده که هر کابینتی رو هم که ما بذاریم بهش نمیاد.یه رنگ و نقاشی اساسی هم میخواد.چون وسایل من از حق نگذریم خیلی قشنگ و ست هستن دوست ندارم خونم زشت باشه. من تقریبا یک یا دو میلیونی سکه پس انداز دارم دوست دارم اونا رو بفروشم و خرج خونه کنیم تا قشنگ باشه حالا که چند سال میخوایم بشینیم اما شوهرم میگه نه اگه میخوای سکه هاتو بفروش تا وام کمتری بگیریم نه اینکه خونه رو تغییر بدیم.همین طوری میریم اونجا میشینیم:302: