سلام به اعضای خوب سایت همدردی
شاید سنم رو بگم تعجب کنید
من فقط 15 سالمه و هفته ی بعد تولدمه میشه 16 سالم
میخواستم بدونم این کار من درسته یا نه ( البته به نظر خودم درسته ) ولی شما هم بگین شاید نظرم عوض بشه اگه کارم درست نباشه
راستش من یه پسر خیییییییلی خیلی احساساتی هستم:43:
از اون موقعی که یادمه ( از حدود 6 سالگی ) تا همین دیشب شبا موقع خواب یا بغض داشتم یا گریه:302:
نمیدونم دلیل خاصی هم نیستا ولی دوست دارم گریه رو
بهم آرامش میده یه جورایی ( هر چنذ دلایلی هم دارما اما دیگه اینقدر باعث گریه نمیشه اگه از لحاظ عقلی بخوایم نی مسئله رو ببینیم )
حالا کاری که من میکنم اینه که بیشتر از پسرا با دخترا دوست میشم
دلیلم هم اینه که : واقعأ دخترا از پسرا بهتر آدم رو درک میکنن و توی درد و دل و اینا بهتر میفهمن آدمو ( البته این رو هم بگم که خییییییلی مهمه = من تا به حال با هیچ دختری از نزدیک حتی صحبت هم نکردم - منظورم از اینکه با دخترا دوست میشم توی اینترنت هستش )
بعضی از دوستای صمیمیم که اینترنتی هستن بهم میگن : خب برو بیرون با دوستایی که داری بگرد و با اونا درد و دل کن
اما مشکل اینجاست که یه واقعیتی وجود داره = توی محل ما 99 درصد آدماش واقعأ بی فرهنگ و فوق العاده بی ادبن - و خودتونم میدونین دیگه اگه با اینجور آدما مسائلمو مطرح کنم مسخرشون میگیره و البته خودمم اصلأ دوست ندارم باهاشون بگردم چون اصلأ پسرای خوبی نیستن همشون از صبح تا شب دنبال پارک رفتن و دختر بازی و .... شبا هم پاتوقشون قهوه خونه هست ( دیگه خودتون میدونین دیگه )
راستی یه چیز دیگه
من سعی میکنم با دخترایی که دوست میشم از من بزرگتر باشن و از شهرای دیگه باشن اکثرأ تا حتی اگه بخوام هم نتونم رابطمو باهاشون زیاد کنم ( مثلأ حد اقل سه سال ازم بزرگتر باشن )
البته چند تا هم دوست پسر داشتم که خیلی خوب بودن ولی باهام قهر کردن :302: منم اینقدر گریه کردم که نگو
الان هم چند تا دوست دختر و پسر دارم که خیلی خوبن
البته من اصلأ توی این چت روم هایی که خودتون میدونین خیل بد هستن نمیرما
دوستامو از سایتای خوب خوب پیدا میکنم که فکر نمیکنم بتونم اسم سایت رو اینجا بذارم وگرنه میذاشتم تا خودتون برین اون سایت رو ببینین
حالا من کار بدی دارم انجام میدم که با دخترا دوست میشم یا نه ؟
وای واقعأ ببخشید که اینقدر زیاد شدا ولی تو رو خدا بخونیدش دیگه آخه من این همه زحمت کشیدم نوشتم
ممنون میشم جواب سؤالمو بدین