روش مواجهه با خواستگاری مستقیم ( درخواست کمک و راهنمایی )
سلام به همگی.
از سر ناچاری و کم تجربگی که دارم به این سایت هدایت شدم امید دارم شما سروران عزیز من رو راهنمایی بفرمایید.
من تا کنون خواستگارهای زیادی داشتم که به دلیل اشتغال به تحصیلم جواب رد میدادم اما امروز اتفاقی برام افتاد که دوست دارم شما بهم کمک کنید ،برای اولین بار به منزل دوست و همکلاس برادر که دختر خانمی هستن رفتم و در اونجا با خواستگاری مستقیم مادر و خود این دختر خانم مواجه شدم راستش اصلا برام قابل درک نیست چه طور ندیده از من خواستگاری کرده اند؟من حالا باید چیکار کنم؟با خانواده خودم در میان بذارم ،خودم که حس میکنم اگر قصدشان جدی بود نباید به من میگفتند ؟؟در ضمن برای رفع مشکل درسی این دختر خانم باید یک بار دیگر به منزلشان برم که تصمیم گرفتم نرم.
ممنون میشم من رو راهنمایی بفرمایید.:72:
RE: درخواست کمک و راهنمایی
درود
بیشتر توضیح بدید.
سنتون؟چطوری مطرح کردند؟
بیشتر توضیح بدید تا بشه کمکی کرد:72:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط footer2
درود
بیشتر توضیح بدید.
سنتون؟چطوری مطرح کردند؟
بیشتر توضیح بدید تا بشه کمکی کرد:72:
24 سال،بی هیچ مقدمه ای مطرح کردن و مستقیم گفتن شما قصد ازدواج ندارید و گفتن که مدتیه میخواستن به منزل ما بیان اما حالا که دیدن باعث شده انگیزشون بیشتر شه و من هم به دلیل شرم حضور چیزی نگفتم.
البته من هنوز در پی ادامه تحصیل هستم .اما خوب میتونم به ازدواج هم فکر کنم البته یه مدت دیگه.
اگر در زندگی مدیریت داشته باشید ازدواج مانع تحصیلتون نخواهد بود
سلام،
به جمع ما خوش آمدید.
آیا تنها دلیل شما برای ازدواج نکردن ادامه تحصیل است؟ فکر می کنم می توانید از همان اول با خواستگارتون این مسئله رو مطرح کنید که می خواهید تا چه مقاطعی درس بخوانید و برای آینده چه برنامه هایی دارید.
فکر نمی کنم ازدواج برای درس شما مانع بزرگی باشه.
شما آقا پسر رو دیدید؟
آیا شرایط خودش و خانواده اش حداقل در نگاه اول برای شما قابل قبول است؟
اگر بله، می توانید به مادرتان بگویید و یک مشورتی بکنید.
و هر وقت اونها دوباره پرسیدند، می توانید بهشون بگویید که مستقیم با مادر یا پدر شما تماس بگیرند.
موفق باشید.
RE: روش مواجهه با خواستگاری مستقیم ( درخواست کمک و راهنمایی )
عزیزم زیاد به این مسئله فکر نکن و موضوع رو با مادرت در میون بذار اگه جدی باشن خودشون پی گیر میشن!:227:
بعد یه چیز دیگه شما اقا پسر رو دیدی؟خوشت میاد ازش؟یعنی امکان داره که جواب مثبت بدی؟اگه نمی خوای جواب مثبت بدی اصلا فکر نکن به مامان هم نگو!:310:
RE: روش مواجهه با خواستگاری مستقیم ( درخواست کمک و راهنمایی )
با سلام،
لطفاً قبل از ارسال پست در تاپیکها، دقت کنید تاپیک قدیمی تر از 1-2 هفته نباشد.
با تشکر.